Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halı Yıkama İşi Yapmak İstiyorum

BaşlatanerraynTarih25/05/2008 15:07:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
ELİMDE 20.000 YTL CİVARINDA BİR PARAM VAR.BU İŞ NASIL YAPILIR, ŞİRKET KURMAK GEREKİR Mİ, KAR MARJI NEDİR,NE TÜR MAKİNELER KULLANILIR,SEZONLUK MUDUR VS.VS. BU İŞİ YAPAN VEYA BİR TANIDIĞI BU İŞİ YAPIYORSA BİLGİYE İHTİYACIM VAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye20 yazı
hali y1kamayi bizzat ben kendim yapiyorum ve pcked'e aynen katiliyorum. musteri memnuniyetini saglarsan bu isi yaparsin....
basarilar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye3 yazı
sevgili ercando arkadasım errayn bu işi yapan kişilerden teferruatlı bilgi istemiş biraz daha geniş anlatırsan ne getirir ne ***ürür sermayesi ne kadardır gibi
sadeuye

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Üye339 yazı

Halı yıkama ile ilgili yararlı bilgilerin olduğuna inandığım sitenin linki aşağıdadır.

http://www.haliyikamaturkiye.com/sektorel

Kafanıza takılan birçok teknik konu ve tedarikçi adreslerinede buradan ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin...
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye4 yazı
merhabalar
arkadaşlar konuşurken biraz da olsa düşünerek konuşalım 20 000 tl ye nasıl bir halı yıkama açacaksınız bu gün en kötü kullanacağınız bir araba 7.000 10.000 tl arası sıkma makinesi 6.000 tl yorgan battaniye yıkama makinesi 8.000 tl
en önemliside artık vatandaş normal oval halı yıkama makinalarına halılarını yıkatmıyor teknolojjiye ayak uydurmak gerekiyor şu an da kullanılabilecek bir bilgisayar kontrollü makina 18.000 tl
+ istanbul gibi bir yerde yapmanı hiç tavsite etmem
eğerki yapacağım diyorsan 50.000 tl paran olacak vede 9 ay boyunca sürekli olarak 4.000 tl net kazanç elde edersin kalan 3 ayda ise 1.000 2.000 tl arası kazancın olur
eğer böyle bir yerde kararlıysan bana mail gönder sana menfaat beklemeksizin makina , kimyasal , reklam larda yardımı olurum

arkadaşım sende kazakistan diyorsunda ben bu işi 4.5 sene azerbeycanda yaptım dış ülkelerde ilk zamanlar da çok güzel paralar kazanıyorsun ama sonradan kendi milletlerinden birisi bu sektöre girince işlerin tamamen bitiyor.

+ kazakistan da sadece bnm tanıdığım ve akrabam olan 4 kişi war hepsininde ayrı ayrı halı yıkaması war biriside kardeşim . şu anda işleri durma noktasında oralarda kimyasal temini çok felaket zor
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar bu işi düşünüyorum ve araştırıyorum.Bu işe Geleneksel yöntemle başlamamı öneriyorlar.100-150 m2 yer yeterlimidir?olmazsa olmaz makineler nelerdir?Piyasa da tutulan markalar ve fiyatları nedir?Bahçeli bir ev için belediye ruhsat verir mi?Bu işe nasıl başlamalıyım.Özellikle bu işte bilgisini paylaşan başta Jeansteame ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
kuyu suyu kullanmadan kurulan tesis kar edemez mi yıkama makinaları çok su harcar mı?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf