İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Binbir Çeşit Açma Düşüncesindeyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumE
Yeni Üye11 yazı
A
Yeni Üye47 yazı
E
Yeni Üye11 yazı
:) amin cümlemızın
I
Üye292 yazı
24/02/2011 : 00:35:21#4
Web sitesi
Alıntı
www.kadinforum.net
T
Yeni Üye13 yazı
Bu işi yapmayı düşündüğünüz semt nasıl? Açmayı düşündüğünüz dükkanın çevresinde bu işi yapan var mı?
Eğer semt uygunsa dükkanı zengin bir çeşitle doldurup fiyatları da uygun verirseniz iş yaparsınız diye düşünüyorum.
Eğer semt uygunsa dükkanı zengin bir çeşitle doldurup fiyatları da uygun verirseniz iş yaparsınız diye düşünüyorum.
E
Yeni Üye11 yazı
yapmayı düşündüğüm semtte yaklaşık 10 tane war ve hepsi çok gzl iş yapıyor.açmayı düşündüğüm dük.nın yakınlarında çok yakınında değil ama var.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - tamara1903 Bu işi yapmayı düşündüğünüz semt nasıl? Açmayı düşündüğünüz dükkanın çevresinde bu işi yapan var mı? Eğer semt uygunsa dükkanı zengin bir çeşitle doldurup fiyatları da uygun verirseniz iş yaparsınız diye düşünüyorum. |
H
Üye356 yazı
şuan için hiç bulaşma bu konudaki bilgilerimiz sabittir..şuan 1 ytl ne satacakısn..şuan dolar olmuş ne kadar..vede artık çinden gelen malların fıyat vede malıyetleri çok yuksek zaten bu bir furya idi 2-3 sene önce şimdi çoğu kapandı vedeyada normal züccaiye döndüler..saygılar
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com
E
Yeni Üye11 yazı
hatuze iç ve dış ticaret düşüncen için tşkler.ama 1ytl satacağın mal dolar ile ne alakası war saten halk ucuzluk pazarındaki ürünlerin %99 u yan sanayi orj hiç birşey bulamazsınn bulduğunda öyle 1-2-5-10 tl olmaz saygılar
O
Yeni Üye38 yazı
Arkadasim senelerce bu islerle ugrastim,sakin bulasma cok zorlanirsin yani acikcasi bu ise girersen cok pisman olursun
E
Yeni Üye11 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz