Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Binbir Çeşit Açma Düşüncesindeyim

BaşlataneyupayselTarih21/02/2011 16:10:49Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
MRHB.arkadaşlar binbir çeşit halk pazarı açma düşüncesindeyim daha önce bu işi yapmış yada yapmakta olan yada bu işle ilgili fikirleri olan arkadaşlarımızın üsdatlarımın düşüncelerini bekliyorum tşkler. ederim selametle.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye47 yazı
slmlar, işle ilgili bi bilgim yok, giyimle uğraşıyorum allah yolunuzu açık etsinn diyorumm...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye292 yazı
1 mıllıoncu tarzındaysa artık modası gectı halk bakmıyor.
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye13 yazı
Bu işi yapmayı düşündüğünüz semt nasıl? Açmayı düşündüğünüz dükkanın çevresinde bu işi yapan var mı?

Eğer semt uygunsa dükkanı zengin bir çeşitle doldurup fiyatları da uygun verirseniz iş yaparsınız diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
yapmayı düşündüğüm semtte yaklaşık 10 tane war ve hepsi çok gzl iş yapıyor.açmayı düşündüğüm dük.nın yakınlarında çok yakınında değil ama var.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tamara1903
Bu işi yapmayı düşündüğünüz semt nasıl? Açmayı düşündüğünüz dükkanın çevresinde bu işi yapan var mı?

Eğer semt uygunsa dükkanı zengin bir çeşitle doldurup fiyatları da uygun verirseniz iş yaparsınız diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
şuan için hiç bulaşma bu konudaki bilgilerimiz sabittir..şuan 1 ytl ne satacakısn..şuan dolar olmuş ne kadar..vede artık çinden gelen malların fıyat vede malıyetleri çok yuksek zaten bu bir furya idi 2-3 sene önce şimdi çoğu kapandı vedeyada normal züccaiye döndüler..saygılar
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
hatuze iç ve dış ticaret düşüncen için tşkler.ama 1ytl satacağın mal dolar ile ne alakası war saten halk ucuzluk pazarındaki ürünlerin %99 u yan sanayi orj hiç birşey bulamazsınn bulduğunda öyle 1-2-5-10 tl olmaz saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye38 yazı
Arkadasim senelerce bu islerle ugrastim,sakin bulasma cok zorlanirsin yani acikcasi bu ise girersen cok pisman olursun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat