Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fide Üretimi Yapmak İstiyorum??. .

Başlatanhntr-mhmtTarih12/05/2013 21:04:25Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
Merhabalar..

İzmir'in köylerinden birinde yaşamaktayım.. Yıllardır tarım ve hayvancılıkla uğraştık... Şimdi ise işleri biraz büyütüp yıllardır ehli olduğumuz kavun karpuz biber fidesi yetiştirme işini ticarete dökmeye karar verdik.. Ama nasıl başlayacağımızı bilemedik ne yapmamız lazım ne yaparsak nasıl olur yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı ilşer.. Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye29 yazı
Bir danışmanlık şirketinden yardım alman bence daha uygun olur. Ticarete girmeye çalışıyorsun sonuçta sana en güzel yardımcı olabilecek kişiler bence o'dur.
Hersey sirasinda ve zamaninda yapilmalidir. Mustafa Kemal ATATURK

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
Bu konuda danışmanlık hizmeti veren birileri var mıdır ki?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye116 yazı

Arkadaşlar en az yüzde yüz kar edebileceğiniz ve sürümü yüksek hızlı satış yapabileceğiniz rahatlıkla satabileceğiniz uygun fiyata kendi üretimimiz olan kilimleri satacak arkadaşlar arıyoruz. genel itibari ile küçük boy tasarımlarımız olduğu için satış fiyatı uygun oluyor alıcı için.Tam yaz sezonu başlarken yazın satılabilecek aracınıza fazla yük olmayacak yaptığınıza değecek fazla bir sermaye bağlamadan sıcak satış yapacak arkadaşlara yardımcı oluyoruz.ister pazar yerinde,ister iş yerinizde,ister kalabalık caddelerde sınır sadece size kalmış. Ek iş yapmak isteyenlerede için de güzel fırsattır... detaylı bilgi için saban2510@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
????????

Yeni Üye22 yazı
Bu konuda bana yardım edebilecek kimse yok mu??

Yeni Üye22 yazı
?????????

Yeni Üye93 yazı
ÖNCELİKLE FİDELERİ YETİŞTİR. İZMİR BÖLGESİ TURİSTİK YER. DENİZ KIYISI BAHÇELİ YAZLIKLARI OLAN YERLERE GİDEREK SATIŞINI YAPABİLİRSİN YANINA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİDE YAP

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe