Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bardakta Mısır Out,bardakta Makarna Mantı İn

Başlatannecdet1974Tarih24/05/2008 07:27:22Yorum64

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
evet şu sıralar son trend bardakta makarna satmak, diyeceksinizki kim 5 ytl verip bir bardak makarna yer,ama enterasan mıcır kadar olmasada satışlar iyi gidiyor,olayı görmek isteyenler kanyon ve capitol alışveriş merkezlerine gidip inceleyebilir,bu işi şimdilik yapan bir firma var,ama onlarında franceise üçretleri uçuk çok yüksek,şimdilerde bende bu işe giriyorum,adil ve eşit bir kazanma paylaşım temeline oturmuş bir sistem olucak,hep ben kazanayım fikri olmayacak,benim arabalarım şuan yapım aşamasında çokdaha ucuz olacak,tüm ürünleri,temin garantisi de veriyorum,tam donanımlı standın teslim ücreti 10.000ytl olacak,şuan makarna standı satan firma 20,000 dolara satıyor aradaki farkı siz görün,,
alışveriş merkezlerinde bu işi yapmak isteyen olursa
bana ulaşssın,
necdet_74@hotmail.com
ocean eagle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
64 yorum
Yeni Üye4 yazı
Acayipadam ilkönce bir yorumcunun seviyesizliğinden şikatet etmiş, daha sonra kendisi seviyeyi daha da düşürüp tabiri caizse çukura inmiş. Üstelik temsil ettiği belli olan firmayı da rezil etmiş. Sorulan hiçbir soruya da cevap vermemiş.
Acırım böyle insanlara kanıp bunlarla iş yapanlara.
Ama bir konuda katılıyorum kendisine, onun yaptığı gibi yorumlara bu sitede yer verilmemeli.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye6 yazı
acayipadam
öncelikle rakip firma ile ne kastettiğini anlayamadım, ben tekstil sektöründe çalışan birisi olarak yatırım yapmak amacıyla makarna işini araştırdım, edindiğim bilgileri burada paylaşmak istedim
Üslubun da benim burada yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu gosteriyor sanırım. Macharna firması kotu, diğer firmalar iyi diye birşey yazdım mı ben? Diğer firmalarla ilgili bir bilgim yok, dileyen kendisi araştırsın. Ama kesin olan şuki macharna bayileri tek tek kapanmakta ve zarar etmekte.
Metrocity gibi İstanbul'un gobeğindeki AVM'de bile macharna kapandı.Capitolü frenchise devretti, macharna firması kendisi işletiyor, Kanyon 3 kez el değiştirdi, Kartal Real 1 hafta gibi çok kısa bir sürede kapattı.Profilo devretti.Bunlar benim ulaşabildiğim yerler, İstanbul dışından bayilik almak isteyenler bulundukları şehirdeki bayilerle görüşüp fikir alsınlar.
İşin diğer boyutu da faal olmayan bayiliklerin sanki faalmiş gibi internet sitesinde yer alması.
Zaten üslubun da temsil ettiğin firmanın kalitesini ortaya koyuyor.
Ben macharna bayisi olmadığımdan dolayı şükrediyorum, verilmiş sadakam varmış. Bu işe gönüllü arkadaşlar yukarıda yazdığım yerlerle kendileri goruşup fikir alabilirler, yazdığım AVM leri tek tek dolaşmanız 3 saatinizi almaz.
Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye1 yazı

Herkese merhaba
uzun süredir forumu özellikle de bu konuyu takip etmekteyim. Siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum
Ya acayip adam nickli yazar
bu konudaki 3 sayfayı okudum da, senin kadar gereksiz yorum yazanına rastlamadım
buraya yazanlar genelde tecrübelerini aktarıp insanlara elinden geldiğince bilgi verip yanlış yonlendirmemek amacıyla.
sen de sokak ağzıyla sağa sola laf yetiştirip hem kendini hem firmanı rezil ediyorsun.
sen ve senin gibiler her topikte mevcut.
Lütfen bilgi verecek insanlar yazsın şu konulara, acayip adam sen de kimsenin çakallığını yapma evladım, şu 3 sayfada sorulanlara yazılanlara cevap ver canım.
Sağlıcakla...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye126 yazı
ya arkadaş iyi güzelde nedir bu sırf iki tanecik firmanın muhabbeti? başlığa bak içeriğine bak... kimi savunup duruyorsunuz ki? bardak makarna patenti sadece bu ikisinin elinde mi bu koca ülkede? Adam batmıs iflas etmis etmemis zaten al hesab makinesini cok zorlandıysan kendin gör yok bayilik ödemesi yok malzeme yok iscilik yok stand kirası bu devirde batmamak mmkün mü? ben de gercekten bisey var diye girdim baslığa... kendi imkan ve yöntemleri ile bu isi yapabileni yok mu herkes mi franchising modasında zeka seviyesinde? neyse gercek konuya dönelim simdi bardak mantı mı akıllıca olur bardak makarna mı ciddi ciddi kendi üretimini yapacak olanlar icin?
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er