acayipadam
öncelikle rakip firma ile ne kastettiğini anlayamadım, ben tekstil sektöründe çalışan birisi olarak yatırım yapmak amacıyla makarna işini araştırdım, edindiğim bilgileri burada paylaşmak istedim
Üslubun da benim burada yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu gosteriyor sanırım. Macharna firması kotu, diğer firmalar iyi diye birşey yazdım mı ben? Diğer firmalarla ilgili bir bilgim yok, dileyen kendisi araştırsın. Ama kesin olan şuki macharna bayileri tek tek kapanmakta ve zarar etmekte.
Metrocity gibi İstanbul'un gobeğindeki AVM'de bile macharna kapandı.Capitolü frenchise devretti, macharna firması kendisi işletiyor, Kanyon 3 kez el değiştirdi, Kartal Real 1 hafta gibi çok kısa bir sürede kapattı.Profilo devretti.Bunlar benim ulaşabildiğim yerler, İstanbul dışından bayilik almak isteyenler bulundukları şehirdeki bayilerle görüşüp fikir alsınlar.
İşin diğer boyutu da faal olmayan bayiliklerin sanki faalmiş gibi internet sitesinde yer alması.
Zaten üslubun da temsil ettiğin firmanın kalitesini ortaya koyuyor.
Ben macharna bayisi olmadığımdan dolayı şükrediyorum, verilmiş sadakam varmış. Bu işe gönüllü arkadaşlar yukarıda yazdığım yerlerle kendileri goruşup fikir alabilirler, yazdığım AVM leri tek tek dolaşmanız 3 saatinizi almaz.
Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.