Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bardakta Mısır Out,bardakta Makarna Mantı İn

Başlatannecdet1974Tarih24/05/2008 07:27:22Yorum64

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
evet şu sıralar son trend bardakta makarna satmak, diyeceksinizki kim 5 ytl verip bir bardak makarna yer,ama enterasan mıcır kadar olmasada satışlar iyi gidiyor,olayı görmek isteyenler kanyon ve capitol alışveriş merkezlerine gidip inceleyebilir,bu işi şimdilik yapan bir firma var,ama onlarında franceise üçretleri uçuk çok yüksek,şimdilerde bende bu işe giriyorum,adil ve eşit bir kazanma paylaşım temeline oturmuş bir sistem olucak,hep ben kazanayım fikri olmayacak,benim arabalarım şuan yapım aşamasında çokdaha ucuz olacak,tüm ürünleri,temin garantisi de veriyorum,tam donanımlı standın teslim ücreti 10.000ytl olacak,şuan makarna standı satan firma 20,000 dolara satıyor aradaki farkı siz görün,,
alışveriş merkezlerinde bu işi yapmak isteyen olursa
bana ulaşssın,
necdet_74@hotmail.com
ocean eagle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
64 yorum
Yeni Üye30 yazı
pasta d alfredo firması batmamıştır el değiştirmiştir,firma yeni sahibiyle yola devam edecektir,,,
emrullah gümüştaşın pasta d alfredoyla hiçbir bağı ortaklığı yoktur,pasta d alfredonun tek sahibi bendim ve girdiğim maddi kriz nedeniyle firmayı tessi sattım,alan şahıs bu işlere yavaş yavaş girecek,
,,ben alacağımızı alamayınca onlara ürün vermeyi kestik,macharna şimdi ürünlerini mediven altı biyerde yaptırıyor,x bir yer adını yazmanın anlamı yok,zaten görseniz o ürünlerin nasıl yapıldığını bu dünyada bidaha makarna yemessiniz,,burda kata kulle bir iş yok macharna firması ve sahipleri muharrem yağızla emrullah gümüştaş karektersiz adamlar olduğu için onlarla çalışmayı ben bıraktım.mevzunun hepsi bu,..

bu işe girmek isteyenlere benim tavsiyem iyi hesap yapın,
macharna firmasının nın kazığını yemeyin,
400 kuruşluk makarna yı 2.65 ytl almak istiyosanız alın
soslardada aynı kazık var
satandın maliyeti tüm malzemeler dahil 9500 doları gecmiyor,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
deleted81 yazı
makarnada out oldu suanda bardakta mantı verıyorlar daha neler cıkacak kımbılır

Yerleşim / denizliMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı

arkadaslar herkese kolay gelsın allah herkese rızgını verır konuya bence boyle bakalım neyse ben yasadıgım yer olan bursada bu ısı yanı bardak makarnayı yapmayı dusunuyorum ascı bır arkadasım kafama gırdı ve suan arastırma asamasındayım bahsettınız fırmaların hıcbırını bılmıyorum ama bu ısı yapmak ıcın bır fırma bulup anlasabılırsek calısırız yok bulamazsak kendı urunumuzu standımızı kendımız yaparız.şimdi bızımle yanı bursada bu ısı yapmak bayıı vermek ısteyen varmı varsa lutfen ılk etapda stand resımlerını ve gereklı bılgıyı bana yollasın lutfen cıddı ıs yapanlar ılgılensın benım tartısmayla gecırıcek vaktım yok.herkese hayırlı ısler dılıyorum.TUĞRUL KILINÇ
KILINÇ

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı
Sonunda macharna'nın da, pasta d'alfredo'nun da suyu çıktı gördüğünüz gibi. Ben uzun araştırmalarım sonucunda sektörün en kaliteli ve dürüst firmasını seçtiğime bir kere daha ikna oldum ki bu firma da MACCARNIST'dir. İlgilenenler için hemen söyleyeyim www.maccarnist.com 'dan hemen ve gönül rahatlığıyla başvurabilirler. Kesinlikle verdiği her sözü tutan, organizasyonu ve ürünleri mükemmel bir firma ile muhatap olacaklardır ki ben 3 aydır bayi olduğum için rahatlıkla bunu söylüyorum. En başından beri de MACCARNIST taraftarıyım ve bunun için belirttiğim haklı sebeplerim zamanla ispatlanmış oldu. Tek amacım sektörde bu kadar yalan dolan varken dürüst ve doğru bir şekilde ilerleyen firmaların hakettikleri yere gelmeleridir.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
ben bu firmayı yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com da görmüştüm devren satılıktır diye.
yalan dünya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı
Satılık olan pasta dalfredoydu. Yani macharna'nın üreticisi. Başından beri beraberlerdi, sonra 3 ay geçmeden aralarında husumet çıktı, birbirlerine rakip oldular, binbir türlü tuhaf iş. Pasta delfrado satıldı, yeni sahibinin bu işlerle ilgisi yok. Macharna'nın da üretimini nereye yaptırdığı belli değil. Maccarnist'in bu iki firma ile de, bu tip uygunsuz işlerle de ilgisi yok. Kendi profesyonel stratejisinde sağlam ilerliyor. Ürünleri konusunda da gurme dergilerinde yazılar çıkmaya başladı. Mantısını muhakkak tadın derim.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
gardaşlarım bende angarada bu işi yapacakdım,bu MACCARNİST firmasına gidiverdim gecenlerde bi makarna arabası alıverem dedim,baktım olacak gibi değil,hesap kitap yapıyom işin işinden cıkamadiydim,bana bi magarna standını 18 milyara satıyola,ne kadar magarna satıpta standın parasını çıkarcam o mechul,he bide normal makarnayı,bildiğimiz bakkaldaki makarnayı alıp haşlayıp bana satacaklar,,ya hu bi düşündüm,biz okadar enayümiz diye,,bi magharna haşlamasını bilmiyosak biz para kazanamayız dediydim satandı almadım,iyikide almamışım,sonra gidiverdim şu macharnaya o da aynı halt cıkmamı oda üçkağıtcı,cin olmadan adam carpacalar,,,oda satanda 27 milyar istedi,altı üstü sunta yahu,,,
şimdi bide şu pastacı alfredoya da bakıcam oda olmassa,,satandı kendim yapacam valla,en fazla satand 5 milyara yaparım 5milyarda malzemeler olsa topu topu 10 milyara satandı yaparım gari,,bide magharnayı üretici bir fırmadan alırsak ancak para kazanırık yoksa bu işten para kazanılmaz yav,adamlar hep bana hep bana diyo,satandı almakla iş bitmeykü sonra üc kuruşluk makarnayı bize 5 katına satıyola,,enayimiyim ben bulurum bir makarna üreticisi ondan alırım,,sanki bu makarnayı mantıyı bınlamı icat eddi yahu,,,
sizde akullu olun valla buladan satan falan alınmaz,,hepüsü tuzak,satandı aluken kontrat yapuyola başka yerden makarna alamaycakmusum,yani onların kazığı hep yiycemişim,,ben makarna satucam onlar yattıklaru yerden para gazanacaak vamı öyle enayi,yürüyün be yürüyün gedün eşünüze
MACHARN MUŞ ,MACCHARNİST ,,müş müş yalan hepsi aynı magarna farklı bişe yokki,sadece yontulmuş gazuğu farklu
ben biraz da araşturayim,bakiyam bari iyi bürünü bulursam sizede haber verüm gari,
basaramm

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye2 yazı
yav hepüsü aynu deyom size macharna da aynı maccharnist te aynı,, bakkaldaki magarnayı haşlayıp yontulmamış şekilde satuyola,,angarada bu satandu mamakta 4.5 milyara yapuyola ben biraz daha araşturayumda,daha ucuzu vadu mutlak,,ben bulcam mutlak, siz gönlünüzü ferah tutun garii

angarada magarna fabirikasıda cok ucuz ucuz alırız gari,,barü biraz para kazanuruk,

basaramm

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye15 yazı
bizim millet böyle işte yap o zaman kendin naapim yani. Adamlar düşünmüş yapmış bedavaya mal istiyosun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
herkeze selam siteyi uzun süredir takip ediyorumda acayip saçma yorumlar yazılmış ne o ya hepiniz macharna düşmanımısınız? burda yazan adamların hiç bir alakası yok firmayla ilgili yok efendim bir bayilik almış yok efendim biri kandırılmış en komiğide bassaram adlı üyenin mesajları ya kardeşim sen ilk başta bir konuşmayı öğrende öyle yorum yaz buraya zaten üye adın bile kaba burası dağ değil? internet sitesi şaşırdım doğrusu koniks gibi saygın bir site böyle kaba uslupsuz bir adamın mesejına nasıl yer vermiş böyle umarım en kısa sürede bu adamı burdan silersiniz... maccarnist firmasını övenlerde var arada ya kardeşim daha adamın kaç noktası varki kalkmış burda yorum yapıyorsunuz yok macharnanın üretim yeri şöyle yok böle saçma yorumlar ya nejdet efendi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sende öylesin:) işini düzgün yapsaydın sende başarılı olurdun ama ne oldu kendi bindiğin dalı kestin yalan zaten cabası birk kaçyüzmilyar zarar etmişte önemli değilmiş:) ya zaten sen macharnaya ürün verirken adamların 5 tane standları vardı kardeşim bu adamlar senden nasıl yüzlerce milyarlık mal çeksin bir anda hiç mantığınız alıyormu arkadaşlar size diyeceğim üç kağıtçı olan kimler siz karar verin helal olsun yağıza bak adam efendi adam tenezül edipte bir kelime dahi yazmamış buraya taktir ediyorum sizi macharna gurubu yolunuz açık olsun nejdet efendi sanada geçmiş olsun...
serkan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
macharna harika bir lezzet hizmette cabası güleryüzlü personel sağlam lojistik kalite bu olsa gerek düşmanları çatlasın:)
serkan

Yeni Üye71 yazı

Bir süredir şu makarna konusunu siteden inceliyorum. Birileri üye olup, birilerini karalayıp kayboluyor. Yok o pahalı, yok bu iyi, şu kötü. Neredeyse çıkıp kavga edecekler. Madem o kadar para vermek istemiyorsunuz, gidin bir marangoza 300 liraya suntadan bir stand yaptırın. 200 liraya da 2 tane süslü pişirme bölmesi ayarlayın. 500 liraya tamam işte. Nedir bu kavga anlayamadım ki? :)))
İthalat Danışmanı...
www.ugurdisticaret.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
valla haklısın macharnayı çekemeynler çok var piyasada bir sürü yalan dolan hakaret saçma sapan sözlerle akılları sıra karalama yapıyorlar burda ama hepsi yanlış yolda ve hepsi rezil ediyorlar kendilerini
serkan

Yeni Üye6 yazı
Macharna işine başlayacak arkadaşlar iyi düşünsün, aceleci olmasınlar.
yaklaşık 1 aydır yaptığım gözlemlere göre şu ana kadar 1 ayı zararsız kapatabilmiş bir bayii maalesef yok.Zaten çoğu alışveriş merkezindeki bayii devretmiş, macharna markası kendileri işletiyor.(Capitol, Metrocity..)
Macharna markasının şu anki politikası her bayii adayından 20 bin dolar almak, ötesi yok.Bayilerle konuştum ve özet olarak sizlere şunları anlatmak isterim. Peynir, sos ve makarnanın bayiye satışı fahiş fiyatlarda. Üreticisinde 5-7 tl arası değişen soslar bayiye 30-80 tl'den satılıyor. Kilosu 30 tl'lik parmesan peyniri bayiye 100 tl'den satılıyor. Hiçbir şekilde bayiler kollanmıyor, peçeteye kadar macharnadan alma zorunluluğu varmış.(Fahiş fiyata). Bayii dışardan peçete dahi alamıyor.
Neyse arkadaşlar, bu işe gonullu kişiler varsa cok ama cok iyi düşünün...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye81 yazı
Fatih-1903 verdiğin bilgi için teşekkurler.Nisan ayında işyerime stand koymayı düşünüyordum.Bu bilgi fikirimi değiştirmeme neden oldu.Değerli paylaşımın için tekrar teşekkur ederim.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
Avarrissa
Rica ederim
yine de son karar senin
yüzyüze goruşme şansın varsa bayilerle sen de görüş
daha detaylı bilgi alabilirsin
hakkına hayırlısı olsun...

Yeni Üye81 yazı
Teşekkur ederim...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
Selam fatih_1903 ve avarissa , ben daha önce yazmıştım macharna magdurlarındanım diye. Çünkü yegenim bu işe girmişti bizde beklemesini falan söyledik ama o ismini vermek istemediğim firmasının renkli dünyasına kendini kaptırmıştı, yaklaşık 3 ay dayanabildi. Daha sonra iflas bayragını çekti. Şimdi birsürü sıkıntı içerisinde. Ama şimdi başka bir firmayı araştırıyor internet sitesinde incelemiş. Stand hem makarna hem mantı satışına musait olduğnu söylüyor. İnşallah bu konuda size yardımcı olurum. Eger isterseniz internet sitesinin adresinide ögrenirim. Hayırlı kandiller.
aysina

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
sayın fatih_1903 yani fatih dereyurt çok merak ettim seni yaa sen ne ayaksın? hayırdır derdin tasan ne seni ırgalayan ne var macharnayla ilgili saçma sapan yazılar yazıyorsun burada? amacın maksatın nedir? şayet bir sıkıntın varsa açıkla burdan duyalım sen ne hakla hangi sıfatla hangi şahsiyetle kötülersin macharna firmasını? senin bu yaptığını ev kadınları yapıyor biliyormusun? allaha şükür çakı gibi bir delikanlısın harbi bir insansın lütfen böyle küçük düşürücü aşşalayacı alaycı durumlar sana yakışmıyor sen akıllı birine benziyorsun hem buraya yazınca eline ne geçiyor karalama yaparak paramı alıyorsun bir yerden ödülmü veriyorlar sorarım sana
serkan

Yeni Üye6 yazı
acayipadam
belliki sen macharna çalışanısın, benim amacım bu başlık altında bilgi almak isteyenlere 1 aylık gözlemlerimi aktarmak
bu kadar alındığına göre yazdıklarımda doğruluk payı var sanırım
Siftah yapmadan günü kapatan bayileriniz için de çırpınsan biraz burda sağa sola laf yetiştireceğine??
Milyon dolara makarna tesisi kuracam demekle olmuyor bu işler.Nerede 51 araba? internet sitenizdeki yerlerden de çoğu faal değil. insanları kandırmayın.

Yeni Üye6 yazı
bu arada bu işe merak salmış ve araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olacağına inandığım tabloya göre;
Alışveriş merkezinde stand açmanın ortalama bedeli 3000-3500 $ + 18% KDV Veya
3000-3500$ +20% stopaj
yani 7000 TL civarı
stand işi için minimum 2 eleman gerekmekte(eğer siz makarna yapmayacak iseniz)
2 elemanın toplam gideri sigorta dahil 1800-2000 tl arası.
Makarnaların pişmesi için yüksek elektrik gücü kullanan sanayii tipi ocaklar size aylık minimum 400 tl'lik bir fatura çıkaracaktır.Yani sizin 1 aylık ortalama gideriniz kira+eleman+elektrik minimum 9000-9500 tl olacaktır.
Macharna firmasının cironuzun yarısına ortak olduğunu da göz önüne alırsanız ona göre bir hesap yapın.
Yani günde 500 tl ciro yaparsanız(cok ama cok iyimser bir rakam) ayda 15.000 tl cironuz olur. Cironun yarısı sözleşme gereği macharna firmasına gidecek, kaldı 7500.Sizin 9000-9500 sabit gideriniz var. Yani 1 ay sonunda 1500 tl ile 2000 tl arası zarardasınız.
Eğer hiç eleman çalıştırmam ben makarna yaparım derseniz sıfıra sıfır çıkarsınız, geçmiş olsun...
inşallah sorularına cevap arayanlara birazcık katkım olmuştur, saygılarla...

Yeni Üye71 yazı

Bu konuyu özellikle seviyorum. Birbiriyle kapışma halinde olan 2-3 arkadaş devamlı birbirlerine aslı olan veya olmayan sorular yöneltip cevap verilmesini istiyorlar. Aynı seçim haberlerinde liderlerin birbiriyle kapışmasını izlemek gibi. Tek fark burası daha heyecanlı. :) Burayı gerçektek çok seviyorum...

Emeği geçen herkese teşekkürler...
İthalat Danışmanı...
www.ugurdisticaret.com

Üye117 yazı
degerli arkadaslarim.makarna yatirimiyla ilgilenen ve bu yonde yatirim yapacak arkadaslarim.acikcasi size tavsiyem sudur! bence elinizde nakitiniz varsa kesinlikle bu ise yatirmayin.bekleyin.ikinci kriz gelecek yakinda.paranizi cebinizde tutun.baska bir yatirima yonelin.az para odemeyeceksiniz. garantisi yada surekliligi olmayan bir yatirim icin bu kadar para harcamanin gercekten anlami yoktur.bu parayla daha farkli bir kac yatirim deneyebilirsiniz.en azindan bu parayi 2 yada 3 ayda degil bir yilda batirirsiniz! ve sonunda her yolu denedim ama olmadi dersiniz.ama bu sekilde butun emegimi yatirdim sonunda battim derseniz iste o zaan bir yandan psikolojiniz bozulacak bir yandanda kendinizi suclu hissedeceksiniz.bir is kurmadan once mutlaka toplumun sosyolojik kulturel yapisina onem verin.sonra gelebilecek olumsuzluklara karsi lutfen psikolojinizi hazir tutun.eger eksiler coksa kesinlikle bu ise girmeyin.artik uyanin ve garantici olun guzel arkadaslarim.3 bin 4 bin dolarla donse bu isler ok derim ama okuyorum yazdiklarinizi; sizin kaybedeceginiz para minimum 15000 dolardir ki bu ilk giris ve il bir ay sonunda.temennim bu ise giren arkadaslarin basari saglamasi ve kar yapmalaridir.ama bence anlasacaginzi firmalari su anda okuyorum; neredeyse hepsi dogru olmayan bilgiler veriyorlar.ayrica neden stand parasi oduyorsunuz? neden onlardan standi ve peceteleri almak zorundasiniz? bunlar sacmlaiktan baska bir sey degil! ve nasil boyle bir anlasmaya imza atabiliyorsunuz? yapmayin allah askina! zaten bu kisiler urunlerden kazaniyorlar! bunu anlayabiliyorum.standdan bu firmalarin kart beklemesi gercekten adaletsizlik.bu firmalar stand firmasi degil.manti yada makarna firmasi.belli kriterleri verirler size; renkleri bildirirler ve bunun uzerinden calisirsiniz.bu firmalar zen diamond yada gues gucci degilki! alt tarafi makarna yada manti.bunlar sizleri resmen soyuyorlar! odemeyin para falan.sadece urun aliyorsaniz damak tadiniza gore anlasin ve urunlerini alin.firmalar illede stand bizim istedigimiz gibi oalcak diyorlarsa; o zaman diyinki kirayi ben oduyorum malzemeyi ben oduyorum riske ben giriyorum; odeyin siz alin benim stanfdimi diyin.bunun karsiligindada standinizin 3 aylik kirasini standiniz nerede oalcaksa pesin odeyin.madem siz bu riske giriyosunuz; neden bur firmalrin risk alma orani yuzde sifir? allah askina biraz uyanin! haklarinizi isteyin.siz resmen bu adamlara paralarinizi veriyorsunuz! ve bu parlarda az bir meblag degil! dikkat edin arkadaslar.lutfen dikkat edin!
Karol Productions
Mustafa Kemal Simsek
+7913-783-34-62
(karolproductions@windowslive.com)

Yerleşim Rusya Federasyonu / NovosibirskMeslek Yöneticilik
Üye117 yazı
ozelden bana bu sekilde yazi gondermenizin bir anlami yok degerli makarna ve manti firmasi sahipleri.bu kadar insan umut baglayip bu ise yatirim yapiyorlar; sonra iki ay maksimum 3 ay dayanip batiyorlar! ve bu insanlardan ilk etapta nemalandiginiz nakitlerle onlarin kaldigi yerden standlari elinize alip dusuk maliyetlerle isletmeye ve kar etmeye devam ediyorsunuz.burdaki amac budur diye dusunuyorum.isterseniz bir butun halinde anlatayim sizlere.simdi bu firmalar size standi satiyor.sonra urunleride sizlerin yazdigi gibi minimum % 300 karla size veriyorlar! siz bu urunleri % 100 karla satiyorsunuz.fakat bunun icine vergi kira ve personel giderleriniz koydugunuz zaman zaten fstandi acmadan batmis oluyorsunuz.bundan sonra sirket ne yapiyor? iki secenek var! birincisi eger anlasmada varsa standi ve yeri elinizden aliyor!yada maliyetine sizden standi satin aliyor.burda zaten direkt olarak standtan size satarken elde ettigi kari korumus oluyor.bundan sonrasinda kendi urunlerini kendi satiyor ve bu urunlerden bu sfer sizin kazandiginiz gibi % 100 degil minimum % 400 kazaniyor! simdi bu durumda bu firmanin yaptigi girisim ne oluyor? tamamen yasal yollardan dolandiricilik! tabi onlara bunu sorarsaniz diyorlarki zorlami sizi soktuk bu ise? tabiki zorla degil! sadece kurdugunuz uyduruk internet sitesiyle insanlara hayal kurdurup iki sayfalik modern ezberlenmis cumlelerden sonra sizi zaten avuclarinin icine aliyorlar.olayin su anki gordugum kadriyla durumu budur.ben kesinlikle boyl demiyorum fakat okduklarim ve ogrendiklerimden bu sonucu cikariyorum.eger bu sekilde degilse beni lutfen bilgilendirin! belki bende bu yatirimin icinde yer alabilirim;)) simdi bu yatirima katilacak arkadaslara sunu oneriyorum.bakin arkadaslar siz firmaya sadece minimum 3 ay cstandi acik tutacaginizi urunlerini alacaginizi garanti edin! 3 aylik kiranizi standinizi kurdugunuz yere odeyin.kafaniz rahat olsun! eger sizden manti yada makarna icin 2 lira istiyorlarsa bunun yarisini teklif edin.cunku bu kadar ac gozlu bir ticaret soz konusudur turkiyede.bunu sakin unutmayin,gerci dunyanin bir cok yerinde boyle ama turkiyede briaz daha agir gidiyor.standa para odemeyeceginizi soyleyin.onlart versinler standi size.onlarda bunu riske etsinler.onlarin zaten aylik urun kotasi olacaktir.yoksa bile bunu onerin.gunde minimum satabileceginiz urun miktarini belirleyin!bunun uzerine % 15 daha koyun.ve diyinki kota budur.fazlasi mumkun degildir.ama en kotu rakamlarla hesaplayin herseyi.her gun icin ayri hesap yapin lutfen.hafta sonu yogunlugunu ve hafta ici yogunlugunu mutlaka gozonunde bulundurun.egr firma sizin girdiginiz riske girebiliyorsa o zaman bende okeyliyorum bu isi! bu firmalarin benim gordugum akdariyla amaclari isim olmak yada kalicilik degil.sadece hizli bir sekilde yeni bir sektor acip iyice nemalanip kepenkleri indirmektir.burda en onemli faktorde sizlerin onlara odeyecegi kucuk gozuken ama toplamda buyuk olacak olan meblaglardir.karsinizdaki garanticilere sunu sorun? biz neden sizin buyumeniz ve bizim emeklerimizden nemalanmaniza izin verelim? buna cevap versinler lutfen! yaptiklari isin adi nedir? hizmet anlayisi nedir? bu isi sizler kendilerinizde kurabilirsiniz! kendielrinizde yapabilirsiniz! ne yapmislar? yurt dislarindan ozel ascilar getirip piyasami arastirmislar? damak tadina uygun testlerimi olmus? olmussa ne kadar sure olmus? bugun kadar yaptiklari masraflari belgeleyebilir ve kanitlayabilirlermi? sirket hesaplarini sizlere acikca gosteribilirlermi? karlarini sizlere sunabilirlermi? bir cok soru var bu sekilde!belki yuzlerce sorular sorulabilir.neyse firma sahiplerinden ve calisanlarindan tek ricam sudur! lutfen insanlarin emeklerini nefsinizin keyfi icin suslu masallarla calmayin!saygilarimla!
Karol Productions
Mustafa Kemal Simsek
+7913-783-34-62
(karolproductions@windowslive.com)

Yerleşim Rusya Federasyonu / NovosibirskMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı
fatih sen kesinlikle rakip firma adamısın ben buna kanaat getirdim xxx bir firma vardı battı yani topu dikti:) zorunuzamı gitti yavrum sizin firma baya bir attı tuttu ama sonunda battı ne diyelim hayırlısı olsun kıskananlar çatlasın çekemeyenler karalayanlar çatlasın fatihçiğim:)
serkan

Yeni Üye71 yazı

Evet arkadaşlar, tartışmanın en heyecanlı yerinde yeni bir açılım gerçekleştiriyorum. :) Bizim burada yarım kilo makarna 75 kuruş. Kim daha ucuza verirse artık ondan alacağım. Var mı talip? :))))
İthalat Danışmanı...
www.ugurdisticaret.com

Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar Merhaba
Kültür Mantarı Yetiştiriciliğine uygun 1000m2 kapalı yerim var.

Fason imalat yapmak istiyorum.

Bu konuda kimler ilgilenir?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Acayipadam ilkönce sitedeki bir yorumcunun seviyesinin düşüklüğünden şikayetetmiş. Sonra kendisi iyice seviyesizleşip çukura düşmüş, hatta temsil ettiği firmayı da rezil etmiş. Gerçekten bu sitede böyle yazılara müsaade edilmemeli.
Acırım böyle insanlara kanıp bunlarla iş yapanlara.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye4 yazı
Acayipadam ilkönce sitedeki bir yorumcunun seviyesinin düşüklüğünden şikayetetmiş. Sonra kendisi iyice seviyesizleşip çukura düşmüş, hatta temsil ettiği firmayı da rezil etmiş. Gerçekten bu sitede böyle yazılara müsaade edilmemeli.

Yeni Üye4 yazı