gardaşlarım bende angarada bu işi yapacakdım,bu MACCARNİST firmasına gidiverdim gecenlerde bi makarna arabası alıverem dedim,baktım olacak gibi değil,hesap kitap yapıyom işin işinden cıkamadiydim,bana bi magarna standını 18 milyara satıyola,ne kadar magarna satıpta standın parasını çıkarcam o mechul,he bide normal makarnayı,bildiğimiz bakkaldaki makarnayı alıp haşlayıp bana satacaklar,,ya hu bi düşündüm,biz okadar enayümiz diye,,bi magharna haşlamasını bilmiyosak biz para kazanamayız dediydim satandı almadım,iyikide almamışım,sonra gidiverdim şu macharnaya o da aynı halt cıkmamı oda üçkağıtcı,cin olmadan adam carpacalar,,,oda satanda 27 milyar istedi,altı üstü sunta yahu,,,
şimdi bide şu pastacı alfredoya da bakıcam oda olmassa,,satandı kendim yapacam valla,en fazla satand 5 milyara yaparım 5milyarda malzemeler olsa topu topu 10 milyara satandı yaparım gari,,bide magharnayı üretici bir fırmadan alırsak ancak para kazanırık yoksa bu işten para kazanılmaz yav,adamlar hep bana hep bana diyo,satandı almakla iş bitmeykü sonra üc kuruşluk makarnayı bize 5 katına satıyola,,enayimiyim ben bulurum bir makarna üreticisi ondan alırım,,sanki bu makarnayı mantıyı bınlamı icat eddi yahu,,,
sizde akullu olun valla buladan satan falan alınmaz,,hepüsü tuzak,satandı aluken kontrat yapuyola başka yerden makarna alamaycakmusum,yani onların kazığı hep yiycemişim,,ben makarna satucam onlar yattıklaru yerden para gazanacaak vamı öyle enayi,yürüyün be yürüyün gedün eşünüze
MACHARN MUŞ ,MACCHARNİST ,,müş müş yalan hepsi aynı magarna farklı bişe yokki,sadece yontulmuş gazuğu farklu
ben biraz da araşturayim,bakiyam bari iyi bürünü bulursam sizede haber verüm gari,
basaramm