bardakta makarnacılar,pasta d alfredo bardakta makarna standı işine neden başlıyamadı onuda yazayım,birinci elden doğruyu bilin,
evet bu işe ilk olarak biz macharna firmasına makarna ve sos üreterek tüm lojistik desteğide vererek başladık,belirli bir noktadan sonra macharna firmasından alacaklarımızı alamadık,asıl üç kağıtçı olan macharna firmasıdır,benim kimseye kazık atmak kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok,burda yazı yazanlar hepsi karalama kampanyası yapan belirli firmaların adamıdır,
emrullah gümüştaş ve muharrem yağızın macharnası,,üçkağıtcı firmanın başıdır,bize attıkları kazık yüzünden bizim önümüzü kestiler,ben ekonomik kriz içine girdim ve firmayı devir ettim,firmayı alan kişi bu işe devam edip girmeyi düşünüyor,,
ben macharna firmasına verdiğim 400 kuruşluk makarnayı bayilerine 2.65 ytl ye sattıyordu,kimin üç kağıtcı olduğuna siz karar verin ayrıca ,üretici firma olan bizim alacaklarımızı ödemediği için zor durumda kaldık ve bu işe başlıyamadık,,
bu yazıyı macharna firması sahipleride okuyacaklar şunu çok iyi bilsinler,hayatlarının en büyük hatalarını yaptılar,şimdi firmayı devir ettim,güçlü bir firma bu işe girdi,ben birkaç yüz milyar zarar etsemde önemi yok, şimdi kısa bir süre daha firmayı alan guruba yardımcı olucam,bu arada istayane teknik destek vermeye devam ediyorum,9500 dolarlık stand için kimsenin 20 binlerce dolar ödemesine gerek yok,400 kuruşluk makarnayı kimsenin kazık fiata 6.5 misli fiata almasına gerek yok,makarnanınızı üretici firmalardan ucuza alın kimseye kazıklanmayın,diyeceğim bu,
şimdi artık tek amacım, bana yalnış yapan bu iki adama hayatlarının en büyük mutluluğunu yaşatmak ,onlara birer hediyem olacak,
emrullah gümüştaş ve muharrem yağız cok yalnış yaptınız,bu yalnış sizin hayatınızın en büyük hatası bunu bi yere not edin,
zamanı geldiğinde herkes görecek,,
--------------------------------------------------------------------------------