Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bardakta Mısır Out,bardakta Makarna Mantı İn

Başlatannecdet1974Tarih24/05/2008 07:27:22Yorum64

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
evet şu sıralar son trend bardakta makarna satmak, diyeceksinizki kim 5 ytl verip bir bardak makarna yer,ama enterasan mıcır kadar olmasada satışlar iyi gidiyor,olayı görmek isteyenler kanyon ve capitol alışveriş merkezlerine gidip inceleyebilir,bu işi şimdilik yapan bir firma var,ama onlarında franceise üçretleri uçuk çok yüksek,şimdilerde bende bu işe giriyorum,adil ve eşit bir kazanma paylaşım temeline oturmuş bir sistem olucak,hep ben kazanayım fikri olmayacak,benim arabalarım şuan yapım aşamasında çokdaha ucuz olacak,tüm ürünleri,temin garantisi de veriyorum,tam donanımlı standın teslim ücreti 10.000ytl olacak,şuan makarna standı satan firma 20,000 dolara satıyor aradaki farkı siz görün,,
alışveriş merkezlerinde bu işi yapmak isteyen olursa
bana ulaşssın,
necdet_74@hotmail.com
ocean eagle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
64 yorum
Yeni Üye5 yazı
Selam
yapacagin arabalarin resimleri veya planlari varsa gonderirsen sevinirim.

mmturkmenoglu@hotmail.com

Yerleşim St. Maarten / PhilipsburgMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
Belirtilen konuda bilginiz ve beceriniz olmadığını biliyorum.
Bu konseptin yaratıcısıyım.
www.macharna.com
emo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye13 yazı

selam
nejdet bu bardakta makarna ve mısır nasıl oldugunu ıyıce acıklarsan sevınırım

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
slm necdet1974;bu sektorle yakından ilgileniyorum ve arkadaslarımla bu isi biran once hizmeye sokmayı dusunuyoruz rica etsem bana da yapmıs oldugun tam donanımlı standın fotograflarını e-mailime gonderebilirmisin ozhanozler@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
Bardakta makarna konusu yeni ve ilginc geldigi icin arastirdim, nejdet bu isi bir suredir duyuruyor fakat ciddi bir hareket yok, pek profesyonel gelmedi bana. Profesyonel olarak yapan iki firma var, birincisi Maccarnist, bir suredir birkac noktada varlar ve franchise organizasyonlari iyi. Internet siteleri guzel, kurumsal kimlik ve organizasyon iyi gibi gozukuyor. Ikincisi birkac yerde ismini duyurmus ama bir karisiklik var, haberlerde adi gecen sahis yerine internet forum ortamlarinda isi sahiplenen baska biri. Ayrica kendi actiklari bir nokta yok.
Fikir cok guzel. Franchise yatirimi dusunenler icin iyi bir firsat gibi gozukuyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye30 yazı
yorumların hepsini okudum ve biraz sabırsız oldugunuzu gördüm,,evet bir süredir bu konuyla ilgili birkaç yazı yazdım,işe yeni başladık ve bu standların öyle pat diye ortaya çıkması söz konusu değil.ama cok yakında stanlar cıkıyor,bir terslik olmassa 15 temmuza kadar 25 noktada,pasta d alfredo markalı 25 standla başlıyoruz,öncelik bardakta italyan tarzı mantı üçrenk tortelloni satışı düşünüyoruz,ürün geliştirmelerimiz bitmek üzere 120 gram tortelloniyi 1 dakikada müşteriye sunacağız,,,öyle kıskanç kaprislide değiliz,bizden önce bu tarz iş yapanlarada
isteyene ürün verebiliriz,,
biz italyan tarzı mantı makarna üreticisiyiz,
www.pastadalfredo.com
ocean eagle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye30 yazı
Belirtilen konuda bilginiz ve beceriniz olmadığını biliyorum.
Bu konseptin yaratıcısıyım.
www.macharna.com

üsteki yorumu yapan
sayın emrullah bey bu işte öncülüğü yaptı,bardakta makarnayı ilk başlatan kendisidir,ama bir işi herzaman ilk yapan değil en iyi yapan kazanır başarılı olur diyorum,ve bu yarışta başarılar diliyorum, kendisinide mantı yemeye bekliyorummmm,

evet şuan bu işi yapan
bildiğim kadarıyla 4 firma var,birde ben başlıyorum,ve bu iştede rekabet başlıyor,iyi olan tüketiciye kalite sunan hizmet sunan kazansın ayakta kalsın diyorum,
bardakta makarna ve mantı bayilik veren firmalar
1-macharna
2-A+ Mia Macarna
3-mcarna
4-maccarnist
5-pasta d alfredo (cok yakında başlıyacak)
ocean eagle

Yeni Üye4 yazı
ben de franchise almis birisi olarak bahsettiginiz firmalari inceledim, mcharna henuz ortalarda yok, macharnanin franchise almak isteyene bir yardimini destegini gormedim, hem bu konseptin yaraticisiyim diyorlar ama uzak doguda ve avrupada zaten var bardakta makarna konsepti, yalanla dolanla ne kadar is olur ki, beraber calisacagim insana guvenmeliyim oncelikle. en rahat iletisimi Maccarnist ile kurabildim, franchise ucretleri ve urun destekleri konusunda cok daha avantajli oldugunu gordum. yakinda Izmirde standimi aciyorum, hayirlisi olsun.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
Evet, Birçok sözler söylenmekte ve konu kimse tarafından incelenmemiş olduğunun farkındayım. Herkes MACHARNA yı kopya çekmekle uğraşıyor.
Herkese hayırlı olsun.
emo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye237 yazı
Emrullah bey, birileri sizi kopya ediyor olabilir ama erkoç beyin yazdığı maccarnist sitesini inceledim. onlar da ciddi çalışma içindeler. ama site bilgileri tüm firmaların eksik. nerelerdesiniz kaç noktadasınız. görünüm iyi fakat site sunumu kötü. basında çıkan yazılara göre herkes mükemmel. sizin de sitenize baktım. heves var. ben bursada yaşıyorum. bardakta makarna henüz gözüme çarpmadı. farklı bir kopset. doğru. artık uzun ömürlü işler yok. o da doğru. geçici işler de herkes birbirini kopya eder. bu da doğru. hatta ben de bu yeni pastadan pay almak isterim. siz restaurant açmakla farklılaşacaksınız sanırım. kalıcı olma yolunda bu da önemli bir adım. başarılar dilerim.
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
bardakta makarna satmak isyeyenler bu işi iyi araştırsınlar,geleceği olan düzeni olan firmalarlla iş yapmanızı öneririm,
standlar elinizde kalmasın kimin alt yapısı hazır araştırınn,,maccarnist firması bu işte en zayıf halka sattığı makarnalar normal sıradan makarna onun piyasada tutunması zor,macharnaya bakarsak onunda işi şimdi epey zor hemde cok zor çünkü cok yakında benim standların ilk partisi 5 tanesi cıkıyor,onların benimle rekabet etmesi zzor,,ben iyi hazırlanmış bir promosyonla başlıycam makarnayı 3 ytlden vericem,benim girdiğim her alışveriş merkezinden diğer makrnacılar tezgahlarını toplamak zorunda kalacak, ve bunun en yakın örneğini kanyon alışveriş merzinde göreceksiniz,,kanyonu takip edin derim, cünki benim standlardan biride oraya konacak,,

pasta d alfredo olarak bizim alt yapımız mevcut hazır,2006 yılında 500 .000 dolarlık yatırım yaptım tesisimiz üretimde piyasaya ürün veriyoruz,
ve bardakta makarna işi içinde şunda bu işe 200.000 dolarlık bir bütçe ayırdım,,
anlıyacağınız bu işte en güçlü halka biziz,ve zamanı geldiğinde göreceksiniz ,ben rakip tanımıyorum,
ocean eagle

Yeni Üye2 yazı
Valla anlasilan rekabet kizisti\ hatta Necdet bey daha piyasaya cikmadan ortaligi kizistirmaya basladi. Fakat ben gene de rakiplere satasarak onlari kotuleyerek bir yerlere gelmek yerine fark olusturarak gelmenin daha dogru olacagini dusunuyorum. Emrullah beyin baslardaki cikisini hakli buluyorum. Maccarnist firmasinin urunlerini de tattim, tortellinileri de makarna ve ozellikle soslari da oyle siradan degil. Ayrica macharnanin isinin neden zorolacagini da aciklamamis Necdet bey. Acikcasi daha piyasaya cikmadan cok iyi olmuyor bu tur yaklasimlar. Unutmadan, promosyondan sonra fiyat yukseltmek de bana zor gibi geldi. Profesyonel olmayan pazarlama planina dikkat derim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye4 yazı
Şu yeni iş fikrinde bile ne kadar hile dönüyormuş inanamazsınız. Hemen açıklayayım. Macharna ve Pasta dalfredo firmaları burada birbirlerine atıp tutuyorlar. Fakat her ne hikmetse, Macharna'nın ürünlerini yapan Gümüştaş Gıda ile Pasta delfredo markasının sahibi aynı Gümüştaş Gıda!!! Dileyen şu web adresinden kontrol edebilir: http://www.pastadalfredo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=27 . Bu nasıl oluyor? Üstelik konsept yurtdışında oldukça yaygın iken etrafta ben bu konseptin yaratıcısıyım diye yazıp duran ve macahrnanın web adresini veren kişi de Emrullah Gümüştaş!! Bu durumda Muharrem Yağız kim? Yoksa bayilik veren Muharrem Yağız ile üretimi yapan Gümüştaş Gıda arasında daha şimdiden ayrılık rüzgarları mı esiyor? Yoksa bu Maccarnist'e iki koldan saldırmaya çalışmak için ucuz bir pazarlama numarası mı? Bence adı geçen firmaların artık herkesi kandırmaktan vazgeçip doğru bilgiler vermesi ve açıklama yapması lazım. Eğer şirket içinde anlaşmazlıklar, uyumsuzluklar varsa geleceği olmayan işler için insanlara yatırım yaptırmamalılar.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Gyda
Yeni Üye30 yazı
valla ne diyeyim bu makarna yarışı epey hızlı gidiyor,mısısırcılar tezgahlarını toplar bu gidişle, firmalarda coğaldı önemli olan kim ne kar majı veriyor stand kaç para ona bakmak lazım,benim gördüğüm kadarıyla bu piyasadaki firmalar şunlar,
1-macharna
2-pasta d alfredo ( temmuz sonuna kadar 5 standla başlıyor ardından sonraki ay 25 hedefi var) www.pastadalfredo.com
3-maccarnist
4-iglo.com.tr.(bilakis)
5-Beşler A La Turca Macaroni
6-makkarino.com
7passarito
8-A+ Mia Macarna
9-mcarna

bilemiyorum kim ne kar marjı vaad ediyor,
ama ben daha acık ve netim, benden 1 dakikada müşteriye sunulacak şekilde vereceğim.ön işlemden gecmiş ürünler.130 gram lık paketlerde taze makarna 800 kuruş ve 130 gram lık paketlerde italyan tarzı mantılar 1,25 ytl,olacak, stand parası olarak da kimseyi soymak gibi bir niyetimde yok 9500 dolar gibi makul bir stand ücreti alıyoruz, ve sınırsız ürün desteği türkiyenin her yerine ürün yollayacağım,

Üye992 yazı
YA ARKADASLAR
okudukca sasiriyom. gordukce sasiriyom.bu makarna ve misir olayini.bu isler turkiyede bayagi ilerliyo.
rekabet olayi normaldir .ama bu ise yatirilan para sermayeside az degil ya.allah parasi olana daha cok versinde biraz da parazi yok gibi olanlarada versin.
ben makarnadan biktim ben burda yillardir yedim.elde yapilan mantinin yerini tutmaz burda supermarketler makinesini satiyo al evinde yap nasil istersen konuya donum.....
sizler bu olayi takip eden arkadaslarsiniz benim ilgimi cekti bu arabadaki misir patlama olayi,kristal cam kure icinde cok ilginc bir durum ya inanin yani bitiyo yavas yavas azaldimi satislar.ve boyle bir sistemi yeniden kurmak icin cok parami lazim....
ben simdi bu arabalarla cam kure icinde misir patlamis olayini yeniden yapmaya kalksam ne gibi bir ortamda olacagi konusunda bilgim yok.size gore eski bir sey ama bana gore degil bakis acisi farkli...
bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa yazmalarini dilerim aklimda super bir fikir var ilk olmak gibi
inaniyom turkiyede yok birkac kisiye sordum.
bu isle gercekten ilgilenmis veya yapmayi deneyip yapmamis olan arkadas varsa tam bilgi tecrubesi ve sermaye olayi tabii ilginizi cekerse email atar saniz sevinirim.. saygilarimla.... armandocorek@hotmail.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye6 yazı
Herkes ayrı telden çalıyor arkadaşlar. Bardakta makarna için adam diyorki( ben şu kadar bütce ayırdım) Ama internet sitelerinde hep aynı isim Necdet74 bu kadar paran varsa neden buralarda yazıyorsun. Hemen kur bence. Ben idealtepede oturuyorum. Bir vesile ile kartala gittim. Bahsettiğin firmalardan birisini gördüm ama tam hatırlamıyorum. Mcarna olabilir ama . Orada makarna yedim. Fesleyenli makarnaydı. Bu kadarmı lezzetli olur. Birde adam o kadar güleryüzlü hizmet ediyorduki belkide lezzeti oradan geliyordu. Sonra en az 3-4 defa daha kartala gitmek nasip oldu. İnanın süper lezzetli ve en önemlisi ikramı cok hoştu. Bizimle arkadaş gibi ilgilendiler. Bence makarna kalitesi kadar ikram ve kişilik kalitesi de önemli. Franchese verme konusunda bilgi istedim. Ancak daha altyapının tam olmadığını, oysa isteseler hemen bayilik verebilceklerini ve hatta talep bile olduğun söylediler. Ama altyapıyı sağlamadan böyle bir işe girişmenin bayilik alacak kişileri yanıltma, yarıyolda bırakma olduğunu söyledi. Ve aslında kafalarında belirledikleri rakam konusundada neden daha az olmasını araştırdıklarını söylediler. Hatta tanıtım amacı ile fiyatıda sizin dediğiniz gibi değil sadece 3 ytl olduğunu gördüm. Neyse aşklaaar. Görüşmek üzere.
aysina

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye237 yazı
geçenlerde bir ilan okudum ve ismi burada bir firmanın makineleri satışa çıkmıştı. bilin bakalım bu firmanın adı nedir?
HSN

Yeni Üye6 yazı
hsf hasan ne demek istedgini anlayamadım. Daha açık anlatırmısın. Bulmaca gibi degil
aysina

Üye237 yazı
yanlış okuduğumu zannetmiyorum.makinalarını satışa çıkaran mantı ve makarna firması. adı da: pasta d alfredo. geçmiş olsun.
HSN

Yeni Üye6 yazı
hsfhasan beni cok güldürdün. İnsan amacını bu kadar belli etmez be kardeşim. Muhtemelen o söylediğin firmanın bir üyesi yada yakınısın. Niyemi neden geçmiş olsun dediğini anlamış değilim. Cok gülldüm. Allah Razı Olsun.
aysina

Yeni Üye6 yazı
Ugurum2211 sanırım sezonluk olunca kimsenin girebilecek cesaret gösterebilcegini düşünmüyorum üniversitelere.
aysina

Yeni Üye71 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratasa
Ugurum2211 sanırım sezonluk olunca kimsenin girebilecek cesaret gösterebilcegini düşünmüyorum üniversitelere.

Yalnız benim bildiğim öğrenci adamın cebinde öyle pek fazla parası olmaz. Dışarda bir bardak makarna yiyeceğine eve 5-6 paket makarna alır, onu pişirip yer. :) Yanlışsam lütfen düzeltin.
İthalat Danışmanı...
www.ugurdisticaret.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye237 yazı
muratasa, firmanın yakını veya üyesi (nedemekse!) değilim. sadece okuduğum bir ilanı söyledim o kadar. burada firmalardan ve şahıslardan birebir tanıdığım yok. boşyere yazmışsın. "geçmiş olsun" dememin sebebi sadece, adam çok hevesliydi, ama sonucu hüsran oldu demek yerine sadece geçmiş olsun dedim. bunu da anlamanı beklerdim. neyse sonuçta firma makinelerini satışa çıkarmış. yazılarını takip edenler beni anlayacaklardır.
HSN

Yeni Üye30 yazı
hsfhasan

bardakta makarnacılar,pasta d alfredo bardakta makarna standı işine neden başlıyamadı onuda yazayım,birinci elden doğruyu bilin,
evet bu işe ilk olarak biz macharna firmasına makarna ve sos üreterek tüm lojistik desteğide vererek başladık,belirli bir noktadan sonra macharna firmasından alacaklarımızı alamadık,asıl üç kağıtçı olan macharna firmasıdır,benim kimseye kazık atmak kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok,burda yazı yazanlar hepsi karalama kampanyası yapan belirli firmaların adamıdır,
emrullah gümüştaş ve muharrem yağızın macharnası,,üçkağıtcı firmanın başıdır,bize attıkları kazık yüzünden bizim önümüzü kestiler,ben ekonomik kriz içine girdim ve firmayı devir ettim,firmayı alan kişi bu işe devam edip girmeyi düşünüyor,,
ben macharna firmasına verdiğim 400 kuruşluk makarnayı bayilerine 2.65 ytl ye sattıyordu,kimin üç kağıtcı olduğuna siz karar verin ayrıca ,üretici firma olan bizim alacaklarımızı ödemediği için zor durumda kaldık ve bu işe başlıyamadık,,
bu yazıyı macharna firması sahipleride okuyacaklar şunu çok iyi bilsinler,hayatlarının en büyük hatalarını yaptılar,şimdi firmayı devir ettim,güçlü bir firma bu işe girdi,ben birkaç yüz milyar zarar etsemde önemi yok,bana yalnış yapan bu iki adama hayatlarının en büyük mutluluğunu yaşatacağım,
zamanı geldiğinde herkes görecek,,

Yeni Üye30 yazı
bardakta makarnacılar,pasta d alfredo bardakta makarna standı işine neden başlıyamadı onuda yazayım,birinci elden doğruyu bilin,
evet bu işe ilk olarak biz macharna firmasına makarna ve sos üreterek tüm lojistik desteğide vererek başladık,belirli bir noktadan sonra macharna firmasından alacaklarımızı alamadık,asıl üç kağıtçı olan macharna firmasıdır,benim kimseye kazık atmak kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok,burda yazı yazanlar hepsi karalama kampanyası yapan belirli firmaların adamıdır,
emrullah gümüştaş ve muharrem yağızın macharnası,,üçkağıtcı firmanın başıdır,bize attıkları kazık yüzünden bizim önümüzü kestiler,ben ekonomik kriz içine girdim ve firmayı devir ettim,firmayı alan kişi bu işe devam edip girmeyi düşünüyor,,
ben macharna firmasına verdiğim 400 kuruşluk makarnayı bayilerine 2.65 ytl ye sattıyordu,kimin üç kağıtcı olduğuna siz karar verin ayrıca ,üretici firma olan bizim alacaklarımızı ödemediği için zor durumda kaldık ve bu işe başlıyamadık,,
bu yazıyı macharna firması sahipleride okuyacaklar şunu çok iyi bilsinler,hayatlarının en büyük hatalarını yaptılar,şimdi firmayı devir ettim,güçlü bir firma bu işe girdi,ben birkaç yüz milyar zarar etsemde önemi yok, şimdi kısa bir süre daha firmayı alan guruba yardımcı olucam,bu arada istayane teknik destek vermeye devam ediyorum,9500 dolarlık stand için kimsenin 20 binlerce dolar ödemesine gerek yok,400 kuruşluk makarnayı kimsenin kazık fiata 6.5 misli fiata almasına gerek yok,makarnanınızı üretici firmalardan ucuza alın kimseye kazıklanmayın,diyeceğim bu,
şimdi artık tek amacım, bana yalnış yapan bu iki adama hayatlarının en büyük mutluluğunu yaşatmak ,onlara birer hediyem olacak,
emrullah gümüştaş ve muharrem yağız cok yalnış yaptınız,bu yalnış sizin hayatınızın en büyük hatası bunu bi yere not edin,
zamanı geldiğinde herkes görecek,,

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni Üye6 yazı
merhaba necdet bey, Bende macharna mağdurlarındanım. Demek 400 kuruşluk makarnayı 2,65 ytl ye veriyor. Başka önerebileceğiniz franchs veren firmalar varmı. MCarnadan bahsetmişsiniz. Biraz bilgi verebilrimisniz.
aysina

Üye237 yazı
nejdet bey, konu sizinle direkt ilgili değildi. ama içeriğini öğrenince üzüldüm. Allah kolaylık versin ve geçmiş olsun diyorum öncelikle. gerçi tartışmalı olduğunu kişilere birer hediyeniz de olacakmış(!) artık biraz tehdit vs çok umrunuzda olan şeyler de değildir. makina ilanlarını yanlış hatırlamıyorsam olay gazetesinde okudum, veya hürriyetin bursa ekinde. emin değilim. bu işle uğraştığınızda ne kadar hevesli olduğunuz yazılarınızdan belliydi. en azından yazışma şeklinizden. ancak bu şekilde bitmesine yada el değiştirmesine üzüldüm. umarım ilerleyen günlerde dilekleriniz gerçek olur. Allah utandırmasın..
HSN

Yeni Üye15 yazı
degerli necdet arkadasim simdi sana bi soru sormak istiyorum pastadalfredo dedigin firma seninve ayni zamanda gumustas gida pastadal fredonun ureticisi sen emrullah gumustasla ortak miydin cunku macharnanin urunlerini siz veriyodunuz noldu da bu adamlara daldinanlamadim pastadalfredo battiysa macharna urunlerini kim veriyor ne katakulli ceviriyosunuz anlamadim. elbette bunlari cevaplamak zorunda degilsin macharna sitesinda 20stantlari var oldugunu gosteriyor bu Yalan mi yoksa .merak etme web de gezerken rastladim ve biraz arastirdim yatirim yapmak isteyen biriyim. nedir bu adamlarindurumu simdi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci