Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

0-3 Yaş Bebek Ürünleri-giyim Mi Yoksa Kumpir Mi?

BaşlatanJidaMeTarih06/05/2013 10:45:33Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Herkese merhabalar
Antalya'da kendime ait bir işyeri açmak istiyorum.
Yaşım 33 ve şu an özel firmada büro işleriye uğraşmaktayım ama amacım ticarete girmek ve kendi paramı kazanmak istiyorum.
30 BİN TL sermaye ile küçük bir yer bile olsa bu iki işten birisi kafama acayip yatıyor;
Birisi hiç ölmeyecek bir sektör-bebek- , diğeri de gıda-çevremizde de bu tarz bir yer yok-
Kafam da bazı sorular var ama :
1- Acaba franchise alarak mı bu işe girmeli?
2- Kosgeb'e başvursam alabilir miyim? Torpil mi lazım? Franchise olunca yardım yapıyorlar mı?
3- Ayrı ayrı 2 si içinde sektörde olanlardan bilgi istiyorum.
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye4 yazı
konu yeni onaylanmış
günceldir beyler, deneyimlerinizi rica ederim

Yeni Üye22 yazı
konu güncel bu konuyu bende düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ö?renci
Yeni Üye16 yazı

ARKADAŞLAR BEN TEKSTİL İMALAT VE SATIŞ BULUNDUGUNUZ BÖLGEDE İHTİYAC TEKSTİL İLE İLGİLİ OLUR YAPIN FİKİR ALMAK İSTERSENİZ MSJ ATIN SİZE UYGUN ÜRÜN LERDE YARDIMCI OLABİLİRİM SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
ne işmiş arkadaş; Ya herkes çok kazanıyor-kimse bu işi yapmasın diyorlar- yada kimse yorum yazmıyor

Yeni Üye67 yazı
senin kafandaki konularla ilgili alakasız yazılar yazılıp kafan karışacağına sektörleri bilenlerin yazmasını beklemek daha sağlıklı. Sabret biraz bilenler yazar elbet.
Bize Heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye98 yazı
KİTAP SATIŞIYLA İLGİLENİRSEN GÖRÜŞELİM
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye215 yazı
kosgeb iyi is plani ile gelen herkese krediyi verir.. buna franchising de dahil.. bu is modelinin de bir kodu var kabul edilen isler hakkinda..torpil ile ilgisi yok.. iyi arastirma ve plan sart..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
500 tl verirsen 3 sorunada cevap veririm ve ayrıca bildiğim bu konu ile ilgili 2 sayfalık bilgimi sana özel aktarırım.

Hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye9 yazı
isterseniz elimde Babybjörn marka active,orginal,miracle kangurular var mağaza fiyatı 300-345 tl civarı,10'lu alımlarda tanesini 100 tl ye kadar bırakabilirim,nerelerde satabilirim dersen ,Dogum hastaneleri önünde küçük bir stand kursan bile yeterli olur.günde 1 tane satsan 50 tl kar bırakır en az .Ürün tamamiyle orjinal ve sıfırdır.kutusu yok poşet içinde satıcaksın ,sahibinden de 140 tl den satıyorum ,daha yeni başladım satışına ,inanmıyorlar ürünün bu kadar ucuz olucagına bende dırek elden sattım 9 tane .sende ürünü araştırabilirsin netten ,ilgilenirsen mesaj atarsın,,,

iyi günler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye80 yazı
Gıda işi esnafın bol olduğu yerde yürüyüş yolunun olduğu yerde iyi gidiyor..çevre esnaflardan biliyorum gıda işi hele şu tavuk döner ayran 2.5 lira işi tam çevre esnafın ofislerin herdaim muhtaç olduğu sürekli bir iş..kumpiride bence boşver..sürekli çevre esnafın ofislerin ihtiyaç duyacağı gıda işini düşün..

bebek mağazası için ise pek sıcak bakmıyorum..

Yerleşim Türkiye / YstanbulizmirMeslek Esnaf
Üye137 yazı
Merhabalar ben bursada bebe ve çocuk giuyim toptancılığı yapıyorum türkiyenin her yerine uygun ve ücretsiz kargo imkanları ile gönderim yapmaktayım sitemde fiyatlar açık üye girişi ve minimum alım sınırlaması yok bir incelemenizi tavsiye ederim bol şans www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil