Arkadaşlar selam, bu soruma en iyi kedisi ya da köpeği olanlar cevap verir diye düşünüyorum, her ay kedinize ya da köpeğinize aldığınız ürünler neler? en fazla hangi ürünleri tüketiyorsunuz, neleri rahat buluyorsunuz, hangi ürünlerde çeşitlilik olsa yada farklı ürünleri tercih edersiniz, herkese şimdiden teşekkürler
kedi ve köpek mamalarinin lider bir firmasında çalışan birisi olarak şunu söyliyeyim..
Kendime ait golden cinsi bir köpegim var yavru ortalama 1 ayda 15 Kg'luk köpek kuru maması alıyorum ödül bisküvisi konservesi .. bunun yanında köpek şampuanı .. Tasması köpek dişliği köpegin oynuyacagı oyuncaklar kaplar vs köpegi olan her insanın alacagı şeyler..
Kedilerde ise kedi kumu topaklanan yada silica.. Kedi maması kuru yada yaş olmak üzere tercihine bağlı ödül maması kedi için tüy toplama aparatı.. tasması vs..
Sokak kedileri icin kucuk tabaklarda kolay acilip yere konulabilecek ici kuru mamali paketler yapin. Porsiyonluk tabaklar olabilir bunlar. Sokaklarda kedi kopek besleyen cok insan oldugunu biliyorum Turkiyede. Onlara cantalarinda rahatca tasiyabilecekleri, bir kedi kopek gorduklerinde paketi kolayca acip yere koyabilecekleri basit paketler gelistirin. Boylece kediler kopekler yere dokulmus tozlu mamalari yemezler.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz