Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eşek Sütü Satışı Nasıl Nerelere Yapılır?

BaşlatanbaranbenTarih21/04/2013 11:39:44Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
Merhaba Arkadaşlar;
birkaç makale okudum sitede eşek çiftlikleri ve eşek sütü hakkında. sizlerden fikir almak istiyorum. şuan piyasada litresi 60 ile 110 lira arası satışı yapılmakta. fakat nereye nasıl satışı yapılır yasal mıdır? ve en önemlisi ben daha önce internetten (ismini vermek istemediğim bir site) biriyle günlük 30 litre temin edebilirsem belirli bir fiyata alabileceğini söylemişti. bende günlük 30 litreye kadar eşek sütü temin edebilecek duruma geldim ne yazık ki o site ve görüştüğüm kişi şuan kayıp. bana bu konuda yardım edebilecek biri var mı? nasıl satışı yapılır? standartları nelerdir? bu konuda iletişime geçebileceğim bir firma yada kişi var mı? yurt dışında çok fazla talep var fakat şirket olmadığımdan yurt dışı ile ilgili bir şey yapamıyorum. neler yapabiliriz fikirleriniz ve yol göstermeniz konusunda yardımlarınız bekliyorum. hatta isteyen varsa ortak bile olabiliriz. teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye64 yazı
Konu çok yabancı kaldı herhalde. :( bende ilk başlarda öyle düşünmüştüm eşek sütüde neymiş diye. Fakat Avrupa'da anne sütüne en yakın değerdeki süt olduğu için kullanımı için kampanyalar bile yapılıyormuş.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Dany?manlyk
Üye171 yazı
alakası yok kardeşim.

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı

Eşşek sütünün kullanıldığı sektörleri araştırmakla yola çık.. Nerde nasıl kullanılır. Pazarı varsa şirket kur, yurt dışına açıl. Tabi en son karar senin. Hayırlı işler:)

Yerleşim Türkiye / MerkezMeslek Di?er
Yeni Üye64 yazı
kullanıldığı sektörlere baktım. anne sütüne değer olarak en yakın süt oldugundan italya fransa gibi birçok ülkede kullanılıyor. bunun yanı sıra kansere astıma ve birçok hastalığa iyi geliyormuş. zaten benimle ilk etapta anlaşan firma boyle satış yapıyordu. linkte bi haber var isterseniz okuyabilirsiniz.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Saglik/2013/03/13/esek-sutu-kanser-hastasini-iyilestirdi

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye86 yazı
eşşek sütünü en çok kullanan sektör bebek mamaları yapan yerlerdir. Oralarla görüş hemen alırlar. Eşşek sütü çok pahalı ve çok değerli bir süttür.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Veteriner
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - baranben
Merhaba Arkadaşlar;
birkaç makale okudum sitede eşek çiftlikleri ve eşek sütü hakkında. sizlerden fikir almak istiyorum. şuan piyasada litresi 60 ile 110 lira arası satışı yapılmakta. fakat nereye nasıl satışı yapılır yasal mıdır? ve en önemlisi ben daha önce internetten (ismini vermek istemediğim bir site) biriyle günlük 30 litre temin edebilirsem belirli bir fiyata alabileceğini söylemişti. bende günlük 30 litreye kadar eşek sütü temin edebilecek duruma geldim ne yazık ki o site ve görüştüğüm kişi şuan kayıp. bana bu konuda yardım edebilecek biri var mı? nasıl satışı yapılır? standartları nelerdir? bu konuda iletişime geçebileceğim bir firma yada kişi var mı? yurt dışında çok fazla talep var fakat şirket olmadığımdan yurt dışı ile ilgili bir şey yapamıyorum. neler yapabiliriz fikirleriniz ve yol göstermeniz konusunda yardımlarınız bekliyorum. hatta isteyen varsa ortak bile olabiliriz. teşekkürler...

Dostum bu eşek sütüyle bir süredir bende ilgileniyorum.İnternette fazla bilgiye ulaşamadım ama özellikle kanser hastalarına ve kemik hastalıklarına iyi geldiğinden bahsediyorlar ne kadar doğrudur bilemem.Tam olarak anlayamadığım sen üretimini mi yapıyorsun ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye75 yazı
Türkiyede yaygın değil şuan da ama avrupada yaygın diyorlar.Sabah programlarında ki doktorlar çocuklarınıza eşşek sütü içirin dediği an Türkiye pazarının başladığı andır.Böyle bir imkanın var ise önce reklamını yap o programlara canlı bağlan ben eşşek sütünün faydalarını öğrenmek istiyorum de eğer evet çok değerlidir der ise ben üretimini yapıyorum dersin.

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda