Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Üzerinden Elektronik Ürün Satışı

Başlatantutkun50Tarih15/04/2013 20:13:33Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
internet üzerinden şimdilik sanalpazar vs. elektronik cihaz (cep telefonu aksesuar uydu vs) satışı yapmak istiyorum.sizce bu iş tutarmı bu ürünleri en uygun nerden alabilir
elk elektronik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye42 yazı
bende elektronikciyim PCB kart basımı be obi devreler yapıyrum amaişler kesa ... :( :(
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye17 yazı
cep telefonu aksesuar malzemelerini istanbul avrupa yakasında eminönüde hasırcılar carsısı var vapurdan hemen iner inmez gec karsıya esnafa sor hasırcılar carsısı ve etrafındaki sokaklar ful cep telefonu aksesuarı ve o carsı icindeki esnaf cep telefonu kasasından vidasına kadar ekrana kadar ne ararsan var aklına gelen satar toptancıdır orası istanbulda yalnız toptan mal alcanı soyle yani ben musteri olarak bir kapak alsam piyasada o kapak 20 liraysa bana 20 satarlar yok toptan alcam dukkanım var desem ozaman o kapagı bana 2 dolara verirler örnek kolay gelsin kardesim yanılmıyorsam hasırcılar carsısı diye geciyor o carsı yada hisarcılar ama hasırcılar buyuk ihtimal zaten bulamazsan cep telefonu malzemeleri satan toptancıların yeri de ordaki esnaf bilir gosterir sana cunki arkadaslarım ordan mal alıyor cep telefonu aksesuarı satıyor ve bir dönem cep telefonu bayinde calıstım patronda ordan alıyordu herkez ordan alır ordaki toptancılarda çine giderler mallarını çinden alırlar veya çinden kargoyla kendilerine yollatırlar telefon olayınıda dubaiden getirirler veya gene çinden tabi buyuk cirolar döner gucu yeten direk çinden veya dubaiden ceker malı uydu malzemeleride karaköyden taksime cıkan bir yokus var ismini bilmiyom meshurdur karaköyden taksime cıkmak isteyen ordan mecbur cıkar orda toptancıları var baya bide perpa denen yerdede var sen ikisinede bak http://www.perpa.com.tr/ burdan firmalara ulasabilirsin toptan alacagını soyle mutlak
Hz.Mevlana’nın
Kanaatten hiç kimse ölmedi, hırsla da hiç kimse padişah olmadı.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Bal yiyen, arısından gocunmaz.
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Ne mutlu o kimseye ki kendi ayıbını görür.

Hz.Yunus Emre
Kadılar,müftüler cümle geldiler
Kitaplarını bir yana koydular
Sen bu ilmi nerden aldın dediler
Bir kamil mürşide varmazsan olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz