Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İsme Özel Hediyelik Eşya Satışı

BaşlatanercanvenidaTarih06/04/2013 23:48:16Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye51 yazı
Herkese merhaba.
Ben İzmir'de yaşıyorum.Hediyelik eşyaların üzerine lazer ile isim,şekil veya fotoğraf işleme cihazından alıp.Çeşme,Bodrum veya Marmaris'te sergi açmak istiyorum.Sergide anahtarlık,cüzdan,kartvizitlik, kalem,çakmak tarzında eşyaları hem satmayı hem de üzerlerine lazerle kişiye özel isim yazmayı düşünüyorum.Cihaz fiyatları 4500-8000 tl arasında değişiyor.
Lazer kazımayı 5 tl'den yapmayı düşünüyorum.Artı olarak satacağım ürünlerden karım olacak.

Bir de bunun yanında bir internet sitesi kurup site üzerinden de sipariş almayı planlıyorum.Gittigidiyor tarzı sitelere de ilan vericem.

Farklı fikirleri olan var mı?Bu makineyi başka nasıl değerlendirebilirim.Ve bu gece pazarı tarzı yerlerde sergi kurma fikri nasıl?
Üç kişiye acı:
* Cahiller arasındaki alime,
* Zenginken fakir düşene,
* Hatırlı iken itibarını kaybedene.
Şeyh Edebali

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye51 yazı
Yok mu fikri olan?
Üç kişiye acı:
* Cahiller arasındaki alime,
* Zenginken fakir düşene,
* Hatırlı iken itibarını kaybedene.
Şeyh Edebali

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye77 yazı
Artık heryerde sergi açılamıyor diye biliyorum belediyelerden yelerden izin almak zor. ama internetten olabilir fakat internette kocaman bir kara delik google da ön sıralara gelebilmek önemli. yoksa kaybolup gidiyorsun...

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
Üye360 yazı

biz havluya nakış olarak yazdırmıştık. kendimiz için. harflarin büyüklüğüne göre fiyat değişiyordu. bir de her harf fiyatlıydı. n ekadar uzun yazdırırsan o kadar fiyat artıyordu.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek