Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gittigidiyor İle İlgili Birkaç Sorum Var Sizlere

BaşlatangizemhayrettinTarih04/04/2013 17:37:56Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. gg ile ilgili birkaç sorum olacak çok yeni bir girişimci olduğumdan bilmediğim birsürü konu varda.

1 - yeni bir satışçının olumlu bir puanı olmadığı için ilk satışlarını nasıl yapabilir ? eğer hep olumlu yorumlular satış yapabiliyorsa yeni satış yapanların sanşı olmuyormu ?

2 - bebek nevresimi vs gibi şeyler satmayı daha doğrusu siparişe göre dikip göndermeyi düşünüyorum sizce satışı olurmu

3 - fatura kesilmemesinden dolayı ceza alımlarını okudum. zaten vergi mükkelefi oldugumuz bir işletmemiz var o şekilde açsak fatura kesilmesi nasıl yapılıyor . bir nüshası bizde digeri müşteriye mi yollanıyor bu fatura konusunda hepten fransızım kimin adına ne kesildigi konusunda . hicbir sekilde yasal olmayan basımın agrıyacagı bişey yapmak istemiyorum

4 - gg de dukkan magaza acmak ne demek satısı artırıcı bişeymi . magaza almak daha mı avantajlı olur benim açımdan

5 - satısı artırmak için ne gibi yöntemler kullanabilirim özel dikim gibi şeyler satmakda mümkün değilmi

6 - bir ev hanımı olarak bana haçlıgımı cıkartırır mı sizce

çok sağolun şimdiden bilgilendirmeniz için

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye23 yazı
Bir süredir gitti gidiyor da satış yapmış biri olarak size elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
1-Her satıcı 0 olumlu puan ile başlar. Bunun başka bir yolu yok maalesef. Siz ürünleriniz koyacaksınız ve satış yapacaksınız. Ne kadar olumlu satış yaparsanız o kadar güvenilir olursunuz. Püf noktası olumlu yorum almak.
2-Tamamen şahsi düşüncem olarak söylüyorum ülkemizde bebek malzemeleri satışı devamlı iyi olmuştur. Aileler kendi boğazlarından keserek çocuklarına bir şeyler alırlar. Gitti gidiyor da her şey satılabilir. Denemeniz lazım. Ürünün açıklama kısmına kendi üretiminiz olduğunu yazmanız size artı puan kazandıracaktır.
3-Fatura kesilmemesinden dolayı ceza kesildiği bilgisi doğrudur. Sizin vergi mükellefi olmanız sizin için bir avantaj olacaktır.Fatura defterleri 2 nüshadır. 1 nüshasını sattığınız ürün ile birlikte müşteriye gönderirsiniz. Diğer nüsha sizde kalır. Bu şekilde çalışırsanız başınıza bir sorun çıkmaz.
4-Benim tavsiyem önce dükkan açmadan satış yapın. Bir kaç olumlu işlemden sonra dükkan açmayı düşünebilirsiniz. Dükkan açarsanız ürün yelpazenizin geniş olması iyi olur.
5-Ürün açıklamalarını çok açıklayıcı yazın.Ürünlerin sizin imalatınız olduğunu vurgulayın.Ürün resimleri çok net olsun ve birkaç açıdan resim çekin.Zamanla toplu siparişler alabilirsiniz.
6-Eğer şansınız iyi giderde başarılı olursanız değil ev harçlığı çıkarmak kendinize bir maaş bile bağlayabilirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka merak ettiğiniz konu olursa yardımcı olabilirim.
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama