Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ithalat

Başlatanberfin2008Tarih31/03/2013 22:23:39Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
ben 50000 bın tl ıle çinden cep tel aksesuarı ve teknık servıs ürünlerını ihrac etmek isterım ama işlev nasıl işler bılmıyorum cıne gıtmem gerekır tabı malın kalıtesını ben analız edebılecek tecrubem var ama uretılen malın benım test ettıgım malın aynısımı yada gostermelık oldugunu anlayabılmem ıcın benım sureklı orada kalmam gereklı . o kadar da vaktım olmaz cunku su anda sorumlulugum altın da bır ışyerım var .konuyla ılgılı ben yardımcı olurum dıyen arkadaslar ,fırmalar var ise bılgı almak isterı m .TESEKURLER

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye122 yazı
Çin'de bu konuda danışmanlık yapan firmalar var. Onlarla irtibata geçerseniz onlar sizin adınıza oradan yüklemeyi yapar ve gönderirler tabi bunu belli bir komisyon karşılığı yapıyorlar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
mal analizi ve mutakıben fıyatlandırma ben orda olamadan olabılırmı acaba

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye355 yazı

Selam, ihracat yapan firmalardan alırsanız daha uygun olur sızın için.Saygılar........

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
zaten10 -12 yıldır toptancılardan alıyorum ama bende artık toptancı olmak ıstedıgım ıcın sızın gıbı degerlı arkadaslardan bılgı alamak istıyorum

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye109 yazı
berfin2008

her mal aldığınızda Çine gitmenize gerek yok.bir kere Çine gidin ve satıcı firmaları seçin.daha sonraki seferlerde işi SGS halletsin.SGS denetimleri dünyaca tanınan saygılı ve güvenilir denetimlerdir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat