Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Görüşlerinize Çok İhtiyacım Var

Başlatanahmetdemirci53Tarih24/03/2013 15:01:49Yorum4

İlk mesaj
Üye104 yazı
Ziraat mühendisi -öğretmenim.Elimde konsantre sıvı yeşil çay üretimi ile ilgili bir projem var.Türkiyede konsantre sıvı yeşil çay üreten henüz bir tesis yok ve bu çayı ithal edilip internette pazarlayan birkaç marka var.Üreteceğim çay piyasadaki diğer yeşil çaylardan kalitesiz olmayacağı gibi demleme sorunu yok, bir çay barğağına 25 damla damlatıyorsunuz ve içiyorsunuz.Ayrıca sıcak ve soğuk içebiliyorsunuz.Yeni bir ürün ,tanınan bir ürün değil.Pazarlama sorununu nasıl halledeceğimi bilmiyorum.
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye110 yazı
Ahmet bey konu ile alakalı olarak beni ararmısınız , ürününüzü bizim pazarlama ağıda rahatlıkla satabiliriz.
ERTAN
0 542 600 5289
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
Yahu ne güzel bir site bu. Adamın birisi çıkıyor akla hayale gelmeyecek bir projeden bahsediyor. Dışarda anlatsa 10 kişiden en az 5 i bilsede bilmesede yorumlar yapar. şuuraltınızı olumsuz birçok şeyle doldurur.
Burada ise birisi çıkıyor ve neden olmasın bizim pazarlama ağında rahatlıkla satılabilir diyor.
Bu iki kişiyi burada birleştiren site alkışlanır.
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye14 yazı

ahmet bey öncelikle fikrinizi gerçekleştirirseniz bol kazançlar dilerim, ancak yeşil çay içen güruh sağlık amacıyla içen insanlardır genellikle, sağlık amacıyla kullandıkları için konsantre ürünleri tercih edeceklerini sanmam, ama tabi ki bunlar benim nacizane fikrim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye14 yazı
şunu eklemek isterim bir de sağlık açısından fark yok diyebilirsiniz belki ama halkın gözünde pek inandırıcı olmayacaktır, oğlunuza hayırlı teskereler dilerim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci