Dostlar uzun süredir sitenin takipçisiyim.Girmek üzere olduğum bir işin arefesindeyim...Sağlık sektöründe maaşlı bir işim var.Hastane çaprazında bir eczane açmayı planlıyorum yeri hazır sayılır. eczacı değilim.Biliyorum mevzuata göre yasal değil ama bu sektörde gelir giderle uğraşamam veya bu işten zarar edip soğumuş bir çok eczacı var.ve bir şekilde hayatlarını idame ettirmek için bu işler yapılıyor.Benim düşüncem şu, bir eczacıyla işin başında durmak kaydı ile anlaşıp eczane açıp işletmek..İnanın şu an yaptığım işten içim çok sıkılıyor ve kendi işimle mücadele etmek istiyorum...haali hazırda 160 bin Tl sermayem var evim de yok kiradayım ama hep şu düşüncem vardır iş evi alır ama ev işi alamaz önemli olan gelir kaynağıdırtabi bu konudada fikir bekliyorum..Neyse Hastanenin tam karşısında bir eczane var benim talip olduğum yer ise 13 yıllık bir eczane yeri ve hafif çaprazında kalıyor başkada eczane yok 20 ye yakın branşı olan bir özel hastanedir,,hastane ile ilgili yönetim ve dr larla bağlantılarım var.Tabii ki her işin bir riski var sizce bu fırsatı değerlendirmelimiyim..Bu işin + yada - lerini söylermisiniz yada bir akıl verebilirmisiniz...