Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Peçete Üretim Makinası

BaşlatanahmetguclulerTarih30/06/2012 03:04:45Yorum11

İlk mesaj
selam arkadaşlar servis tipi peçete üretiminde en hızlı ve sorunsuz çalışan makine hangisidir ?
yardımcı olursanız sevinirim .

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Hangi ebatlarda, ve ne tarz bir üretim yelpazen olacağını söylersen yardımcı olmaya çalışayım.
Yanlız pazarlamayı halletmeden üretim işine girmemeni öneririm.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
sayın cem 172012 elinizdeki makinaların genel bilgisini ve fiyatlarını aynı zaman da resimlerini gönderrir misiniz

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat

bu sektorde ham madde ve uretım nasıl oluyor acaba yanı bı atolye gıbımı ambalajması sorunmu yoksa fason olarak mı yapılıyor

Yerleşim Türkiye / Ankara
Arkadaşlar yurt dışına Conteyner bazında kağıt peçete satıyorum zaten, ancak üretimim yok bende bir tesis kurmayı düşünebilirim,yada bu iş fason üretim olarak da yapılıyormu bilmiyorum, makina fiyatları 15000 usd ile 30000 usd arasında sanırım değişiyor, bunlar için mutlaka paketleme makinası ve bobin kesme makinsı'da almak gerekecekmiş, buradaki tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Ham madde fiyatı v.s
Uygun fiyatda mal ürettiğimiz takdirde yurt dışı pazarımda sorun yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
bu işe dikkattttt
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetYU
bu işe dikkattttt

neden ?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetYU
bu işe dikkattttt

Neden acaba?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
arkadaşlar ben bu işe girdim piyasada tutunmuş bir firmayı almama rağmen satış sorunum olmamasına rağmen battım. en büyük sorun bu işte hammadde peşin alıp vadeli satıyorsun... detaylı bilgi isteyen özelden msj atabiliri
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker