Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şişme Oyun Parkım Var Yerim Yok

BaşlatanxanaokuluTarih18/03/2013 14:02:01Yorum4

İlk mesaj
Üye170 yazı
elimde iyi para kazandıran şişme oyun parkı , trambolin vs var ama yerim yok geçen sene çok güzel para kazandırdı mevsimi de geliyor ama geçen sene ki yeri belediyeden kiralamıştım şimdi nerede yapacağımı hangi şehirde yapacağımı karar veremedim sizlerin çevresinde potansiyel olan var mı oyun parkı olmayıp çocukların çok olduğu yerler gibi
şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye3 yazı
ıyı gunler.uygun gorursenız gorusmmek ısterım. 0543 291 32 99

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Üye340 yazı
nasıl calısmayı düşünüyorsunuz yeri bulan kişi ile
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı

ortak olur yada yer kirasına ortak olunur birebir görüşürüz, zaten yeri olan varsa müşterisi artar ben kafeteryada çalıştırdım çocuğunu getiren aileler gelmişken bir şeyler yiyip içelim dediler zaten yüksekliği 10m reklam tabelasına gerek yok ben buradayım diyorsunuz :)
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
kayseride geniş bir kapalı alanımız ile birlikte açık alanımız mevcut .ayrıca bu işi yapan kimsenin olmaması ve piknik alanı ile iç içe bir mekan olması , otopark sorunumuzun bulunmaması da bir ayrıcalık ... ararsanız , görüşelim detayları .MÜRACAAT TEL : 5326311994

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Halkla ili?kiler