Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Ekmek Fırını Açmak

BaşlatancooldudeTarih12/05/2008 16:20:27Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
slm arkadaşlar 100 bın ytl sermayeyle ekmek fırını acmak istıyorum. bulundugum yerde hıç fırın yok ekmek dıger kasabalardan gelıyor. marketler gunde 800 cıvarı ekmek satıyor. ayrıca ilerisi için cok parlak bıryer yazın nufus cok fazlalaşıyor.yaklaşık 3 yada5 kılometre ileride de pazarlayabılecegım yerler var. tecrubeli bır arkadaşdan fıkır almak istıyorum.eger yardımcı olabılırsenız cok sevınırım. ayrıca bılgım var ama tecrubem yok! araştırmalarım sonucu ıyı yerlerdende kursa katılıp sertıfıka almak istıyorum.daha önce boyle bır giirişimim olmadıgı için bıraz cekınıyorum. bılgı ve paylaşımlarınızı beklıyorum. cok teşşekkürler

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye3 yazı
slm herkeze,ben güzel bir köyde yaşiyorum burayada fırın açmayı düşünüyorum çünki burda fırın yok en yakın fırın 50 km uzaklıkta ekmekler ordan geliyo ama fırın konusunda hiç bilgim yok,nasıl yapa bilirim?bana maliyeti ne olur?nasıl makinalar lazım?günlük 1000 veya 1500, yaz sezonunda ise 1500 2000 veya 2500 ekmek arasında sata bilirim.lütfen bilgisi olanlar beni yönlendirsin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Y?siz
Üye104 yazı
beşkonak lı kardeşim.İlk önce köyünün nüfusunu söyle ve köyün geçim kaynağı nedir onu söyle.Köylüler genellikle evlerinde ekmek yapıyorlar.Bu sorumlarıma cevap ver yardımcı olayım sana ben fırıncıyım

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye80 yazı

Kuzenim denizlide fırın ve ekipmanlarının satış ve servisini yapmakta sanırım aradığınız ürünlerin 2.elide stoklarında mevcuttur büyük ihtimalle satın alma safhasına geldiğinizde irtibata geçerseniz yardımcı olabilirsem ne mutlu...Yeni ürünlerinde konyada bir firmanın bayiliğini yapmakta ama inanın markası şuan aklımda diil...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Üye1359 yazı
fırın işi hakkıyla yapıldığında kazandırır.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
ne yaptın actın mı
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker
Yeni Üye1 yazı
Eğer İstanbul Ataşehir ilçesini biliyorsan . benim 650 metrekare arazim var . burda bir yer açalım beraber .iyi para kazanırız
Serkan Korkunç

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda