Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Islak Hamburger

BaşlatanReplikansTarih30/09/2015 10:48:21Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba.

Üniversite öğrencisinin bol olduğu bir yerde islak hamburger işi yapmak istiyoruz. Çevrede bu işi yapan yok. Bu iş sizce tutar mi, maliyeti nedir, ne kazandırır?

Yorumlarinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye42 yazı
Güncel

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye254 yazı
Islak hamburger le ilgili detayli bilgi verebilirsiniz.tarif ve makinayla ilgili.

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Üye300 yazı

sade ıslak hamburger satan yerler hep kapandı, ist'de bile tutmadı.illa başka şeylerde olması lazım, ıslak hamburger tek başına iş yapmıyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye42 yazı
Yorumunuz için teşekkürler. Başka yorumlarıda bekliyorum. Bu işin maliyeti nedir vs. gibi.

Üye1236 yazı
Tutmaz.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye42 yazı
hevesim kırılıyor.

Yeni Üye24 yazı
tutar arkadaşlar, niye tutmasın ?

taksimde, tam o meydanda ıslak hamburger yapan yerleri görmedinizmi hiç? emin olun yetiştiremiyorlar. üstelik ben oraya nezaman gitsem sadece 1 tane ıslak hamburger yiyen hiçkimseyi görmedim ( ben dahil ) , herkes en az 2 ser tane yiyor. fakat şöyle birşey var aklımda : ıslak hamburgerin sosunu taksim 'de hep sarımsaklı yapıyorlar, bence sosunu sarımsaklı yada sarımsaksız diye ikiye ayırsalar, kim hangisinden isterse onu yerse daha da çok satılır diye düşünüyorum.
nefes alıyorsak umut var demektir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye110 yazı
Arkadaşım öğrenci ıslak hamburger yemez,istisnalar hariç,size tavsiyem daha ucuz karın doyuran yiyecekler satmanız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye42 yazı
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yeni Üye51 yazı
Merhaba konuyu tesadüfen gördüm ben bu işi yıllar önce yaptım öncelikle ıslak hamburger işi biraz zahmetli bir iştir yapması sosunu hazırlaması gibi şeylerin hazırlanması basit değildir ve bunun gerçek tarifini bilen hiçkimse bi başkasına vermez iyi bir ustanın yanında uzun süre çalışıp anca bunun tarifini öğrenebilirsiniz. Bu ıslak hamburger ekmegini yapan firma tektir onun makinasını hazırlayıp yapan tek firma vardır anca buhar kazanını heryerde bulabilirsiniz fakat onun iyisini almak isterseniz onu yapanda tek bir firma mevcuttur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im