Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kot İhrac Etmek İstiyorum

BaşlatantonisjeansTarih09/03/2013 18:25:07Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
merhebeler benim istanbulda kot imalathanem var.erkek ve bayan kot üretimi yapıyoruz.aylık kapasitemiz 7000 adettir.bu siteye herkes bişeyler yazmış ihracat yapmak için acaba bende kotlarımı ihracat yapabilirmiyim ülke fark etmez yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler..
zgeniş

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye13 yazı
ben bişkekte yaşıyorum. burda kot piyasası gayet iyi durumda sizinle anlaşırsak çalışabiliriz. ürünlerinizin resimlerini fiyatlarıyla beraber mail adresime atarsanız bir degerlendirme yapacagım. eger ürünleriniz kaliteli ve fiyatıda uygunsa çalışabiliriz sizinle. en önemli olan yeni modellerin olmasıdır. düşünürseniz mailinizi bekliyorum. hayırlı çalışmalar... hakan_yasar_@hotmail.com amed.yasar.92@facebook.com hakan yaşar.
hakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye39 yazı
Günceldir.
zgeniş

Üye217 yazı

tonis banada bir fiyat ve görsel gönderirsen yardımcı olabilirim. Merterde taşlaması ile dikimiyle herşeyiyle çok güzel kotlar var.Bu tip bir çalışma yapabiliyorsan fiyatta uygunsa Aklımda çok güzel bir ülke var
ugrturker@gmail.com

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye48 yazı
merhaba arkadaşım.

Tabiki kot konusunda yardımcı olabilirim. Markanız var ise daha güzel olacağı inancındayım. ihracatta önemli olan şey güven değil garanti altına almak, bunu aştığınızda başarı daha lezzetli olacaktır. eğer mail adresiniz ve iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız size faydam dokunacaktır.

hikmetduman@hotmail.com
+905074905276
+902125968237

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye148 yazı
resim ve detaylı bilgi gönderebilirmisinis kazakistan için

Yerleşim TürkiyeMeslek Memur
Yeni Üye88 yazı
selam arkadsalar ben mehmet alemdar kirgisistanin baskenti biskekde yasiyorum kirgizistanin ve orta asyanin enbuyuk pazari olan dordoy pazarinda kirgiz esimle beraber enislek caddede bayan icgiyimi uzerine dukkanimiz var turkiyede tekstil urunlerini ihrac etmek isdeyen arkadaslara duyurulur urunlerini kirgizistanada pazarlayabilirim eger anlasabilirsek herkesek arti kirgizistanla ilgili bilgi edinmek isdeyenler benim blogsitemede goz atmalarinda fayda vardir

http://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com/
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Üye109 yazı
ben daha dün akrabamı Atatürk havalimanından gece uçuşuyla gönderdim.Atatürk havalimanı koli koli tekstil malzemesi taşıyan Türkmenistan vatandaşlarıyla doluydu.elbette kot ihraç edilebilir.satılabilecek herşey ihraç edilebilir.önemli olan aşağıdaki hususlara dikkat etmektir.

benim Türkiyede ürettiğim X ürün hangi ülkelere satılabilir?
benim ülkemden X ürünle ilgili bavul ticaretini en fazla hangi ülke vatandaşları yapıyor?
benim ürünümün benzerlerinin fiyatları ne kadardır?

bunları kapsamlı öğrendikten sonra Türkmen,Özbek,Rus hatta Kırgız dilinde el broşürünüzü bastırarak Atatürk Havalimanı,Merter,Zeytinburnu ve Aksarayda bu ürünü alan insanlara elden verseniz fazlasıyla meraklı ziyaretçiniz olur.bu meraklı ziyaretçilerin içinden de mutlaka alıcı çıkar.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
oshington@yahoo.com'a kendi adres ve telefon numaranızı yazarmısınız.Ürünlerinizi yerinde görmek istiyorum
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
resim ve detaylı bilgi gönderebilirmisiniz romanya için

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Elektrik / Elektronik
Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Üye251 yazı
ürünlerinizi yurt dışı portföyüme ücret mukabilinde satabilirim broker anlaşması yapabiliriz tevrat fidan 05309561239
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye39 yazı
Günceldir...
zgeniş

Yeni Üye11 yazı
Merhaba,
Polonya pazari icin pazar arastirmasi yapabilirim.
Ancak dikkatinizi cekmek istedigim soyle "ufak" bir ayrinti var onceden soylemek istiyorum.

Ilk arastirmayi (internet-tanidiklar) yaptiktan sonra diger sehirlere yolculuk etmek ya da numune yollamak ihtiyaci dogdugunda (ki dogacaktir) butun masraflari sizin karsilamaniz gerekecek. Aslinda normali ve profesyoneli de bu, ancak gozlemledigim kadariyla bazi koniks.com uyeleri bundan bihaber oluyor :) o yuzden en basta belirtmek istedim ve artik her defasinda bu kismi kopyalayip yapistiriyorum. Eger niyetiniz ciddi degilse ve "bi bakalim ne cikacak" tarzi yaklasiyorsaniz bu mesaji yok sayabilirsiniz ama ciddi dusunuyorsaniz ve yuzbilmem kac bin dolar potensiyellik is icin bir kac bin dolar masraf etmenin normal oldugunu biliyorsaniz seve seve size ihracat surecinin her asamasinda yardimci olabilirim.

Ilgileniyorsaniz ggunay@gmail.com adresinden ya da 0048799018723 (viber/line/normal GSM) telefonundan bana ulasabilirsiniz.
Katologlarinizi bekliyorum.
Saygilarimla,
Gunay
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik

Baildona 18A/3 Katowice Polonya

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
fena wro cok onemli konuya parmak bastiniz
afrika ulkesinde bi kurulusa mal pazarlamistik 24.000x120$ iki tane numune bi bakalim kalitesine dendi satici olmaz deyince
genel kurmay olmaz dedi ve sonra size konteyner hediye gondereyim dendi ama is isten gecmisti

pahali urun olur o baska her isteyenede gonderilmez

Yerleşim Belçika / GentMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
romanyadayim resim ve fiatlari yollarmisiniz lutfen
aliro

Yerleşim Romanya / YasiMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
tekinecik@gmail.com fiyat ve resimleri gonderirseniz sevinirim
Farocan

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
Merhabalar.Resim ve fiyat bilgisi varsa katalog yollarsanız size yardımcı olabilirim. e mail; dermanaydin@hotmail.com İş hayatinizda başarılar dilerim
dermanaydin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
Merhabalar;
adresinizi koniks.com sitesinden aldım.
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız.

Firma bilgileri;

Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)

Markamız: Evro, Robella, Ogibay

Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>

Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,

Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul

Saygılarımla;

Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - çınar dış ticaret
Merhabalar.Resim ve fiyat bilgisi varsa katalog yollarsanız size yardımcı olabilirim. e mail; dermanaydin@hotmail.com İş hayatinizda başarılar dilerim
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk