Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kot Pantolon İhracatı

Başlatanknsz_smlTarih15/12/2011 11:30:13Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
kot pantolon ihracatı yapmak istiyorum nasıl başlamalı hangi ülkeleri tercih etmeliyim

Yerleşim Türkiye
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye162 yazı
gürcistan..bu konuda düşündüğünde yardımcı olurum
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
Selamlar.Kendi markaniz mi var yoksa piyasadan mal toplayip satmak mi istiyorsunuz?Klasik mi yoksa fashion tarzi urunlermi uretiyorsunuz?Fiyat politikaniz nedir?Devamli mal saglayacak imkanlara sahipmisiniz?

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Üye398 yazı

ukrayna ıle cok cıddı pazar baglantılarım ve musteri cevrem var. ılgılenırsenız goruselım. 00380937411834
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Üye398 yazı
yurtdısında (ukraynada )magaza acmak ıstıyorsanız benı arayıp sorularınıza cevap alabılırsınız.05434320326
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
K.Irak'ı kesinlikte tavsiye ediyorum. Şuan orada İkame ediyorum çok canlı bir piyasası var herşey peşiiiiin :))

Yerleşim Türkiye / MardynMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
kardes ben baku den yardimci olabilirim. tlf no gonder ben ararim.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Tekstil
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşım
daha önce de yazdım bir arkadaş için. Ben şu an Cezayir'deyim. BurAda yeni şirket kurduk tekstil üzerine Türkiye'den tekstil ürünleri getireceğiz. İstersen detaylı bilgi verebilirim düşünmek istersen. Cezayir iyi pazardır. Tekstil konusunda yurtdışına bağlı ( öz. Türkiye ve Çin )
Mail adresimi ve telefon numaramı özelden yollarım.
mail : esved.duhan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye557 yazı
Cezayir konusunda bana bilgi verebilir misin? orda kot satabilir miyiz? Tarzları nelerdir ? Nasıl kot giyerler , bayan kotu satılır mı ? Nakliye gümrük işleri nasıl işliyor ? Bir Cezayirli ile ortak olmak şartı varmı gümrük işlerinin hızlı işlemesi için? Nakliye ücretleri nedir? mesala 100 çuval malla gelsem , 80x100x30 cm çuvallar , her biri 60 kg dan , hesaplayabilir misin?
Saygılar
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye0 yazı
Bu sitedeki İhracat yapacağım diyenlerin hepsine yazdım
hepside buhar oldu acaba neden?

Yerleşim Türkiye / SilindiMeslek Reklam