Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnegöl Köftemi? Tekirdağ Köftemi?

BaşlatanKARTALCANTarih08/03/2013 10:37:45Yorum10

İlk mesaj
Üye119 yazı
s.a arkadaşlar türkiyede sizce en çok inegöl tarzı baharatsız köftemi yoksa tekirdağ tarzı baharatlı sarımsaklı köfteler tutuluyor sizce hangi tat daha iyidir?
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye119 yazı
güncel
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Üye119 yazı
güncel

Yeni Üye51 yazı

Ben istanbulda köfteciyim kardeşim ikisinide farklı müşterisi var kimisi baharatlı sever kimi baharatsız inegöl köfte bence daha güzel ama maliyet ve işçilik bakımından zor eti iyi almalı barharat ve başka birşey koyamayacagın için maliyeti yüksek olacaktır tekirdag köftede ise baharat ve diğer malzemeler oldugu için maliyet daha düşecektir benden sana tavsiye kendi lezzetini yaratmandır o şekilde kendi müşterini toplayabilirsin istersen sana yardımcı olabilirim birde bu işlerde deneyim kesin şartttır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye119 yazı
erkan abi gerçekten işin içinden olan birinden yorum duymak güzel bende kendi lezzetimi tutturmak istiyorum ama önce bir nabız yoklamak istedim yardımcı olmanı isterim tabiki istanbulun nersindesin abi mekanın adı nedir.

Üye468 yazı
artık amaç sadece karlılık olmuş bencede tekirdağ köfte maliyeti az müşterinin tabagını doldurdunmu işin yürür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye89 yazı
kardeş 5 yıldır bu işi yapıyorum allaha şükür günde 50 kg et tüketiyorum. İşin tek sırrı var oda et dir gerisi hep fasa fiso. Tabiki eti pişirmekte et kadar önemli bir unsurdur. Tavsiyem %80 dana %20 kuzu kullan ve mutlaka kaburga bölgelerinden olsun karışımı iyi bir biçimde yoğur daha sonra içine robotta çektiğin az miktarda soğan kilo başı ortalama 50 gr. bir tatlı kaşığı karabiber ve tuz ve ince kıyılmış 50 gr ekmek içi eğer istersen 1 çay kaşığı kimyonda atabilirsin acılı istersen yine tadından emin olduğun güvendiğin bir baharatçıdan kırmızı toz biber al. ve bu karışımı eğer en iyi lezzette almak istiyorsa kömürde pişir. Eti mutlaka 2 defa çektir ve 1 gün dinlenmesi lazım. eğer çok çok özel birşey yaptırmak istiyorsan ve iyi ustan varsa ve fiyat konusunda müşteri pörtföyün iyi durumda ise bıçak kıymasından çektir fakat bıçak kıyması çok daha çabuk dağılabilir o yüzden onunda küçük bir sırrı var oda bana kalsın :)

Yeni Üye58 yazı
balkanlarda köftenin içine madensuyu veya karbonat koyuyorlar...

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Üye119 yazı
''feritselcuk'' abi günde 50 kg köfte satıyorsan maşallah baya ünlü bir işletmesinizdir.sanırım siz inegöl tarzı lezzette köfte yapıyorsunuz yeriniz nerede ünlü mekanın abi?

Üye119 yazı
''eaxoy'' bende duymuştum ama denemedim hiç

Yeni Üye89 yazı
KARTALCAN karbonat koyma tamam şişirir sert yapar ama köfte sert olsa lezzetini yitirir yerim diyarbakırda