Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazar Sıkıntısı Olmayan Ne Üretilir?

BaşlatansennanTarih28/02/2013 12:29:39Yorum14

İlk mesaj
Üye360 yazı
Arkadaşlar pazar sıkıntısı olmayan bir ürün üretimi yapmak istiyorum küçük bir tesis ya da atölye kurup. yaklaşık 25.000 maliyeti olan. bunun 5.000 aşağısı, yukarısı olabilir. pazar sıkıntısı olmayan ürün önerebilirmisiniz bana. ya da şöyle bir şey üretirsen ben sana haftalık şu kadar garantili ürün satışı yaparım, aracılık yaparım, siparişini alırım diyebileceğiniz bir ürün varmıdır?

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye197 yazı
ARKADAŞIM BAZI SEKTÖRLER VARDIR SATIŞI KOLAYDIR ÖRNEK AMBALAJ SEKTÖRÜ AMA BUNU SEN BELİRLEYİP ANALİZ ETMELİSİN
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye360 yazı
teşekkür ederim. yine de arkadaşların fikirlerini almak isterim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye90 yazı

Gida islerini arastir mesela yumurta yogurt sut uretimi olabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye345 yazı
küp şeker ilan sitelerinde 2.el uygun küp şeker makinaları vardır yada tek sargı küp şeker yada stcik şeker
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye360 yazı
macaroni merhaba,
öncelikle böyle bir fikri benimle paylaştığın için teşkkürler. fikir çok hoşuma gitti. hemen de ağzımda peynirli patates makarnasının tadını duyar gibi oldum. elinde konu hakkında döküman varsa sana özelden mail adresimi attım, benimle paylaşırmısın. bir de senin bu işle ilgili girişimin nedir? paylaşmışsın ama bu fikri başkalarınında gerçekleştirme girişimleri seni rahatsız eder mi? ticarette etik olmak isterim. bilmem lazım. bir de elimdeki para bu iş için sanki biraz az. yukardaki rakam işletmenin yaklaşık 1 yıllık giderlerini çıkartarak verdiğim rakamdır. yani işletmenin yaklaşık 1 yıllık kira, elektrik, su parası ayrıca duruyor olarak düşün. yukardaki rakam sadece kuruluş için düşünülen rakam. bu arada merak ettim linkini verdiğin videodaki adam yoksa senmisin? :)

Yeni Üye80 yazı
Arkadaşım ne işi yapacağını bilmiyorsan işin zordur..Önce kendinden emin olacaksın tecrübelerine bakacaksın hiç yapmadığın tecrübenin olmadığı bir işe hemen para yatırmanı tavsiye etmem..enazından kuracağın işte tecrüben yoksa piyasasını bilmiyorsan bu işi yapanların yanına git 3-6 ay işi öğrenmek tecrübe edinmek için enazından gözlemlemek için zamanını ayır yardımcı ol veya maaşlı çalış..baktın bu işte para var sende becerebiliyorsun o zaman yatır parayı kendi işini kur..

Yerleşim Türkiye / YstanbulizmirMeslek Esnaf
Üye360 yazı
sayın xferitx arkadaşım. tavsiyelerinizi ciddiyetle değerlendireceğim. yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Yeni Üye3 yazı
Alabiliyorsan bir bölğede bir ürün bayiligi yada üreti yaparsan daha fazla kaznırsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye19 yazı
merhaba,
üreticisi oldugumuz endüstriyel temizlik ürünümüzü bölgenizde satışını sağlayabilirsiniz.
temizlik ürünü olduğu için satışı gayet kolay ve sirkilasyonuda çok hızlıdır.
bu açıdan çok kazançlıdır.
SOLİD ENDÜSTRİYEL ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ VE DEZENFEKTAN

* ÇOK AMAÇLIDIR,SUDAN ETKİLENMEYEN HER TÜRLÜ YÜZEYDE KULLANILIR.

* EKONOMİKTİR,YÜKSEK ORANDA SU İLE SEYRELTİLEREK KULLANILIR.

* TEMİZLİĞİN YANI SIRA KÖTÜ VE PİS KOKULARI GİDERME,DEZENFEKTAN ÖZELLİĞİ VARDIR.

* GENİŞ KULLANIM ALANLARINA HİTAP EDER.

* TAMAMEN DOĞAL HAMMADDELERDEN FORMÜLE EDİLMİŞTİR,İÇERİSİNDE SOLVENT,KOSTİK,TİNER,VS GİBİ AĞIR KİMYASALLAR İÇERMEZ.

* FABRİKALAR,ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ,OFİSLER,RESTORANT,GIDA İŞLETMELERİ,SERVİSLER,VS. BİRÇOK KULLANIM ALANI İÇİNDİR.

* DERİ DÖŞEMELER,YAĞLI YÜZEYLER,İNOXLAR,METALLER,PARKE VE YER DÖŞEMELERİ,VS,

* EN GÜZEL ÖZELLİĞİ İSE HER ŞEY İÇİN TEK ÜRÜN OLMASIDIR.

GENEL TEMİZLİK,CAM SİL,YAĞ ÇÖZÜCÜ,KLORAK,DEZENFEKTAN,VS.....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye75 yazı
Merhabalar,

Az önce " Ücretsiz Elektrik Üretip Devlete Satmak " ismiyle bir yazı gönderdim, linki http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=75145 eğer konu ilginizi çekerse üzerinde görüşebiliriz.

Yazıya veya linke ulaşmakta sorun olursa bana enerji.uretim@gmail.com adresimden ulaşırsanız sizi yine bilgilendirebilirim.

Başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Üye360 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Lyanous
Merhabalar,

Az önce " Ücretsiz Elektrik Üretip Devlete Satmak " ismiyle bir yazı gönderdim, linki http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=75145 eğer konu ilginizi çekerse üzerinde görüşebiliriz.

Yazıya veya linke ulaşmakta sorun olursa bana enerji.uretim@gmail.com adresimden ulaşırsanız sizi yine bilgilendirebilirim.

Başarılar dilerim.

yazınıza şu an itibariyle baktım, henüz onaylanmamış. okumak için onaylanmasını bekleyeceğim. ilginiz için teşekkürler.

Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sennan
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Lyanous
Merhabalar,

Başarılar dilerim.

yazınıza şu an itibariyle baktım, henüz onaylanmamış. okumak için onaylanmasını bekleyeceğim. ilginiz için teşekkürler.

Sayın Sennan,

Yazım,

" Merhabalar,

Bildiğiniz üzere yaklaşık son 10 yıldır enerji ( elektrik ) üretimi konusu ülkemizin önde gelen konularındandır. Ülkemizde üretilen elektriğin %60’ı doğalgazdan üretilmekte ve hesaplara göre bu yıl doğalgaza ödenecek toplam bedelin 30 milyar dolar seviyelerine yaklaşacağı öngörülmektedir.

Bu nedenle de ülkemizde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına ( YEK ) dayalı elektrik üretimi son dönemde çok ciddi önem kazanmış, 2005 yılında çıkartılan Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Elektrik Üretimi Kanunu’nda 2008 yılında yapılan değişiklik ve 2012 yılında çıkartılan Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği ile kişilerin kendi evlerinde veya işyerlerinde üretecekleri YEK’e dayalı elektriğin mevcut şebeke üzerinden ve şirket kurmaya gerek kalmaksızın bağlı bulundukları elektrik dağıtım şirketine satışının önü açıldı. Mevzuata göre elektrik dağıtım şirketleri 10 yıl süreyle bu elektriği almak zorundadır.

Bizler de şirket olarak 1988 yılından bugüne alternatif yakıtlar ve bunların uygulamaları üzerine çalışmakta olan bir şirketiz. Halihazırda yurtiçinde kendi üretimimiz ve yurtdışında bayisi olduğumuz firmalar vasıtasıyla YEK – Biyokütle Yakıtlı Gazlaştırma Sistemleri satışı ve kurulumu uzmanlık alanımızdır. YEK konusunda müteahhitlik, işletmecilik ve bakım – onarım hizmetleri vermekteyiz.

Sistemlerimiz 10 kWh’den yukarıya güçlerde olup isterseniz sadece kendi ihtiyacınız karşılayabilir, isterseniz de yukarıda bahsettiğim üzere ihtiyacınızı karşıladıktan sonra artan elektriği 10 yıl süreyle 13,3 ABD Dolar Centi / kWh fiyatla devlet alım garantili olarak bağlı bulunduğunuz elektrik dağıtım şirketine satabilirsiniz.

Bu sayede, eğer köy veya kasaba gibi kırsal bir bölgede yaşıyorsanız ya da kırsalda yatırım yapabilecek imkanınız varsa, yakıta hiç para vermeden etraftan toplayacağınız çalı, çırpı, kozalak, ağaç kabuğu, kırık dal, yaprak gibi malzemelerle elektriği hiç para ödemeden üretip devlete satabilirsiniz.

Konuyla ilgilenenlerin enerji.uretim@gmail.com adresimize mail atmaları halinde kendilerine daha detaylı bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

"

şeklinde. Bilgilerinze sunarım.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Üye360 yazı
sayın Lyanous,

yatırım maliyeti ne kadardır? kendisini ne kadar zamanda amorti eder?

bir de ayrıca merak ettim, sizin ifadenizle biz kendi ihtiyacımız olan elektriğimizi üretebiliriz. doğru anlamışmıyım?
bir de ürettiğimiz elektiriği bireysel olarak satabilirmiyiz. yasalarda bu nasıl açıklanmıştır. yani komşumuzun elektiriğini de bizzat kendisine satarbilirmiyiz?

teşekkürler.