Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanyada Nasil Para Kazanabilirim

Başlatanzeki0908Tarih08/03/2013 08:03:59Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaslar,

yardimlariniz icin simdiden sag olun.

Ben Köln dogumluyum ve almanyada güvenlik görevlisi olarak calisiyorum.

Burada okula gittim ve 3 tane meslek edindim.

1. Industriemechaniker Fachrichtung (Maschinen Systemtechnik)
2. PC-Fachkraft mit kaufmännischer Orientierung
3. Werkschutzfachkraft

Yanliz calistigim isten memnun degilim. Burada cok para kazanmak icin ne is yapabilirim??? Bilgisayardan iyi anlarim (Hard / Software, Linux ve Windows).

Ne pazarliyabilirim??? Yardim ederseniz sevinirim.

Ihracat italat felan..............

Is teklifleri ariyorum

Yerleşim ALMANYA / Köln
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye16 yazı
kardes bızde tr deyız oralardan bır seyler bulup satmak derdındeyız senınle fıkırlerımızı paylasabılırız yada beraber iş bıle yaparız sonucta para kazanmak asıl gayemız sen bıze ordan bırseyler bul bız sana buradan bır seyler bulalım eger dusunursen hasankaraer78@hotmail adresınden ulasabılırsın
kalite asla tesadüf değildir
charismakotcu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye163 yazı
1-- Paris Fransada her yıl Europol (Police Equipments and defence systems ) adında bir fuar düzenlenir burayı ziyaret etmen sana yeni fikirler verecektir.

2-- PC ve yazılımları konusunda yani tam olarak nelere sahipsin bilmiyorum fakat yazılım konusunda yeni bir ekip kurabilirsin en son olarak Amsterdam-Schiptol airport-- NL-yeni bir flight control and security sistemi kurdu bu konuda çalışabilirsin.
3-- Yeryüzüne petrol pompalayan tüm firmalarla kontak kurup ham petrol vana ve ekipmanlarını satabilirsin overnight delivery isteyen tüm firmalara cevap verecek durumda olman ve genel olarak pompalama istasyonlarında kullanılan titanyumlu çelik malzemeleri hızla tedarik ve sevk etmen gerekli ayrıca ingilterede bu konu ile ilgili bir depo bulunmaktadır bu adamlarla koordineli çalışman ve zamanla yarışman gerekli.
4-- Afrika ülkelerine öncelikle kullanılmış MAN ve Mercedes kamyonlarını satmak ve daha sonra yedek parçadan para kazanmak ve bayi sistemi oluşturmak.

5-- Almanyada hatta tüm avrupada gerçekleşen tüm tren kazalarına bilirkişi teknik raporu sunmak fakat bu konuda önce demir yolları hakkında ilgili tüm alt yapıya sahip olmak.Gerek teknik gerekse digital .

LuftHasan !
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Üye286 yazı

*türk isletmelere web sayfasi yaparak
*Flohmarkt larda ürün satisi yaparak
*Tisört ve diger baski materyalleri kullanarak internetden satmak

Bunlar bazilari, ithalar ihracat riskli isler cok para kazanmak icin az parayla baslayip büyütmen lazim.Büyük oynarsan büyük kaybedersin
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Üye473 yazı
Slm CHARISMA-HAsan kardes...Peki, Almanya TR arasinda satilabilecek ürünler neler olabilir?Ben de Almanya dayim ve arayis icindeyim dogrusu.
Özelden yazarsan sevinirim...

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye422 yazı
yedek parça getirebilirmisin türkiyeye. volksagen audi seat skoda. 0532 375 56 69 az % koyarsan çok çalışırız senle.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
arkadasim

Yerleşim Romanya / SibiuMeslek Ythalat / Yhracat