Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Alüminyum Ve Pvc Aksesuarları Satışı

BaşlatansrcaksesuarTarih21/02/2013 11:13:14Yorum28

İlk mesaj
Herkese kolay gelsin Ben alüminyum ve pvc aksesuarları üzerine bir şirket kurdum. Bulunduğum şehirde satışını yapıyorum. Yalnız Türkiye genelinde de mal vermeyi planlıyorum. Bu şekilde İhtiyacı olan Arkadaşlardan Yorum bekliyorum. Fiyatlarım ciddi anlamda uygun. Yorum yapım zamanını harcayan herkese şimdiden tşk ediyorum.

Yerleşim Türkiye / İzmit
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Merhaba arkadaşım. Ürün fiyatlarında cidden iddialıysan eğer ve tedarik konusunda anlaşabilirsek ürünlerini internet sitemde satışa koyabilirim. Dialoğa geçersek sevinirim. tim1572@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
Siteye girdim ama ürünlerin fiyatlarını göremiyorum. benmi bir hata yapıyorum acaba?

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
haklısın fiyatlar yok cok kalem var ve fiyatlar ufak tefek günlük değişiklilkler oluyor o yüzden yazamıyoruz

Yerleşim Türkiye / Yzmit
tır bazında uygun fiatlı aliminyum ve pvc profil arıyorum . bize cazip gelecek fiatlandırma yaparsanız sevinirim..
tanersensoy53@hotmail.com
iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Tekstil
aldoks,kutu,köşebent ve sineklik ihtiyacım var nedir fiyatlar arkadasım bılgılendırısen sevınırım
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
metin bey istediğiniz malzemeleri miktar bazında mail atarsanız size yardımcı olmak isterim

Yerleşim Türkiye / Yzmit
Merhaba; kazancınızı arttırmak ve müşterilerinizin direk size ulaşmasını isterseniz yardımcı olabilrim (Tel:5057697847 polat )İYİ GÜNLER
polat

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im