Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yapılabilecek Ek İşler Hk. Önerileriniz. . .

Başlatanf.basaranTarih10/05/2008 10:30:17Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Selam arkadaşlar, sitenize yeni üye oldum ve yaklaşık 10 gündür bir sürü yorum okudum. İçlerinde işe yarayacak bir sürü fikir var fakat bir okadar da boş yorumlar var. herneyse ben ve arkadaşım şuan bir işte çalışıyoruz ve boş zamanımız çok olduğu için ek iş yapmak istiyoruz. Fakat bir türlü ne iş yapacağımız konusunda fikir üretemiyoruz. tabi çok güzel bir iş bulursak işten ayrılıp sadece bu iş üzerine yoğunlaşabiliriz. sizlerden nasıl bir iş yapabileceğimiz konusunda fikir bekliyoruz. saygılarımızla...
Fatih BAŞARAN
Körfez / KOCAELi
fatihbasaran_1907@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye964 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=6588
Bu adresteki arkadaş soğuk sandviç üretiyormuş, beraber pazarlayalım" diyor.
Bende Gold Form çay satıyorum, beraber satabiliriz.
Bol şans..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama