Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Neon Sistemi Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

BaşlatanchelikolikTarih04/05/2008 11:42:58Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Biz iki ortak olarak İstanbul'da neon ışıklandırma ile ilgili bir pazara girmeyi düşünüyoruz. İmalatçı firmalarla görüştük malın üretimini ve montajını onlar yapacak, pazarlaması bize ait. Reklamcılık konusunda ve bu işle ilgili tecrübemiz bulunmamaktadır. Ama pazarlayabileceğimize inanıyoruz ve bu sektörle ilgili bilinmesi gereken corel draw programına da hakimiz. Sizce bu işe girmelimiyiz. Bize olumlu ve olumsuz yönlerini yazarsanız seviniriz.
Ayrıca müşterilerede web tasarımı hizmeti de vermeyi düşünüyoruz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye145 yazı
neon degil de su an artik led kullaniliyor.iyice bir arastirmanizi oneririm,
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf
Üye305 yazı
arkadşm neon derken tam olarak neleredn bahsettiğini anlamadım ama sana şöyle birşey önereyim istanbulda bir firma artık neon tabelaların yazılıp silinenlerini icat etmiş yani mesela cafen var diyelim bu tabelalardan alıyosun menündekileri tabelana yazıyorsun dısarda sergiliyosun, menünmü değişti siliyosun tekrar yazıyosun...
istersen buradan bi bak araştır....

www.yazsilneon.tr.gg bence bunların bayiliini al pazarlamasını yap hatta sana tavsiyem bu tarz bi web sitesi yaptır çünkü ben bu adamlarn profesyonel olmadklarını düşüünüyorum web siteleri bile baştansavma hazırlanmış vede ücretsiz bi web adresi almışlar (tr.gg) sen .com olarak bi adres al inetrnetten bile cok fazla müşteri bulabilrisin...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı

Bizde o site ve o konuyu çok araştırdık ve araştırmaya devam ediyoruz. Acaba www.yazsilneon.tr.gg bu site sahipleri asıl üreticimi yoksa onlarda mı bayii. Asıl üreticiyi arıyorum ben.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye305 yazı
işin pazarlamasıyla ilgileniyor arkadşlar sayın akınselçuk üretimiyle değil, chekolik o sitedeki kişi bu işin pazarlamasını yapıyor, sanıyorum bu tarz neon yapan istanbulda ve mersinde benm bildiğim yerler var bende bu işin netten pazarlamasını düşünüyorum, çok güzel açıklaması bol dizaynı bol bir web sitesi yapıp siteden pazarlamasını düşünüyorum yarında firmayla görüşemeye gidecm, konustuktan sonra sizede bilgi veririm...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
Bilgi bekliyorum hocam tşk. ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama