Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarda Ne Satabilirim?

Başlatanutkutku1YayınlandıYorum8

İlk mesaj
Arkadaşlar merhabalar
2 kişi pazara çıkmak istiyoruz.
Ne satabiliriz..? Malum yazda geliyor kısa bayan şortlar gider mi? Beşiktaş pazarına çıkmak istiyoruz
Şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Beşiktaş pazarı çok iyi bir pazar değil yani şöyleki potansiyeli çok fazla olan bir yer değil.ama illakin oraya çıkacam dersen tasarım takılar sat bence tekstile girme çünkü tekstil pis iş çeşidin çok olmalı yerin iyi olmalı beden takibi yapmalısın renk ve model çeşidi yapmalısın taşıması zordur.beşiktaş gibi pazarlarda takı,ev dekorasyon ürünleri,sıvı sabunluklar düşünebilirsiniz.
Kolay gelsin....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Peki hocam bakırköy pazarında?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im

Pazarda giysi satılabilir. Karlılık %30 %100 arasıdır önemli olan ne kadar satttığınız. Ve hakikaten değerli kıyafetler satmanız lazım . Kaynağına nasıl ulaşılır bilmiyorum ama kaliteli markaların gerçek yurtdışı defoluları var. Ben bursadan bir eşofman altı aldım zamanında hala kullanıyom satan adamada dua ediyom.
Sen değer kat zaman sana kazandıracak
bire alıp 3 e satanlar var öylece beklerler tezgahta
mal olsunda ne olursa olsun diyenler hep ilk müşterilerine satış yaparlar
pazar vefanın çok kazandırdığı bir yerdir.
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
• Büyük boy Bay-Bayan Mevsimlik Alt Eşofman
Baskı ve Nakış Çeşitleri mevcuttur.
Ana renk Gri olmak üzere Siyah,Lacivert,Antrasit renkleri mevcuttur.
Kumaş Türü : ( 30/100 – 20/150 ) Yıkamalı Şardonsuz iki iplik olup çekme,solma,diz verme yapmazToptancı Müşterimize verdiğimiz Fiyat : 4 TL

• Büyük boy Bay-Bayan Kapri

Büyük boy kapri çeşitlerimiz bay-bayan üzerinedir. Bir çok model mevcuttur. Apike nakışlı, baskılı, şeritli,torba cepli, pilota cepli olmak üzere bir çok model mevcuttur.
Kumaş Türü : ( 30/100 – 20/150 ) Yıkamalı Şardonsuz iki iplik olup çekme,solma,diz verme yapmaz
Büyük boy kapri fiyatlarımız ( 3.50 TL , 3.75 TL , 4.50 TL) aralığındadır.

• Garson Boy Kız- Erkek çocuğu için Mevsimlik Alt
Erkek ve Kız çocuğu için Baskı ve Nakış Çeşitleri mevcut olmak üzere bir çok çeşiti mevcuttur.
Fiyat : 3.50 TL dir.

• Garson boy Erkek – Kız Çocuğu için Kapri
Bir çok baskı Nakış ve modeli mevcuttur
Fiyatımız 3.25 TL – 3.50 TL ‘dir.

Bayar Collection

dostum bakırköy pazarı ist pazarlarnda en iyisi bence birde beylikdüzü.lakin bakırköy pazarı biraz büyükler ligidir.bu pazarda çeşit çoktur fiyatlar uygundur.ne ararsan bulabililrsin.lakşn masraflı pazardır tahta fiyatları pahalıdır.ve tahta fiyatları 70tl den başlayıp 150- kadar gider tabi yerve mevsimlere göre değişirlalin nisan ortası gibi yer bulman çok zorlaşır.sağlam pazarcılar mutlaka bu pazara gelir bu pazarda satacağın ürün vefiyatına dikkat etmen lazım .yoksa iş yapamazsın.farklı ürünler bulup uygun fiyata satman lazım yoksa karşına adam açıyo bir sergi kocaman koyuya 4-5çalışanını ve dünya kadar çeşit ve inan çok uygun fiyata satıyo resmen kaldırıyo 15-20 milyar parayı sende bakkaalıyosun.bideorda barzo çoktur.takışma kimseyle oralarda.şuan zaten çıkarsan pazara zarar edersin sezon geçişi çünkü nisan ortası başlar sezon yazın özellikle ağustos ve eylülde iyi kazanırsın.sen bayanlar için şort filen demişsinde uygun fiyata satman lazım toksa satışın orda pek olmaz.ama birhafta sonu git cumartesi kuruluyo birkaç saat takıl piyasayı satılanları ve kaça satıldığını gör öyle karar ver.daha anlatılacak çok şey var.
Kolay gelsin....

toptan çorap ucuz çorap toptan ucuz iç giyim ürünleri hususunda yardımcı olabiliriz,, detaylı bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz ,, http://www.toptancorapci.com/

0535 952 15 70

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
arkadaşlar ben pazar işine girmek istiyorum ..acaba ne satabileceğim hakkında bir fikri olan var mı ?ne olur yardımcı olun...
hakan

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Di?er
arkadaşlar pazarda satabılecegınız urun istıyorsanız toptan kıloyla iç çamasırı satabılırsınız ben satıyorum karı guzel almak ısteyenler bana ulasabılır 05392187125
asdfg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dekoratör