Merhaba Muzaffer Bey,
Sahip olduğum bazı kaliteli alan adları, domainler var.. Arasında dünyaevi.com, çeyizlistesi.com, çeyizpaketi.com, çeyizsepeti.com gibi..
Önemli: domainler yeni nesil TÜRKÇE karakterli yazdığımız gibi yazılan türdendir. Bende böyle tabi dahada geniş çaplı evkur gibi bir site yapmak istiyorum Kendim yazılımcıyım, büyük bir şirketinde yazılım yöneticisiyim şuan ERP yazılmını geliştiriyorum. Ancak maalasef ki oturup yazacak vaktim olmuyor. Şu an en mantıklı gibi görünen bir yazılımı satın alıp hemen işe başlamak. Dilerseniz tamamen sizin seçeceğiniz bir yerden alınabilir, bir yere yazdırılabilir bu konuda dilerseniz bende danımşmanlık yapabilirim. Proje çıkar diye aldığım ve bir kaçını satabileceğim domainlerin listesini buradan :
www.domainsatış.com görebilirsiniz. Alan adı int. de gerçekten önemlidir. Aranan bir kelimenin örneğin oyun kelimesi anlamlı olarak alan adı içerisinde yer alıyorsa google buna dikkat eder ve öne çıkartır tabi site içeriğiniz de uyumla ise.. Teklifim ise açık ve şeffaf ürün sizden/ zaten bir dükkanınız varmış yapılan iş sadece bir bayiniz olması gibi temelde ancak bayinize tüm dünyanın erişmesi farkı var int. ortamında bende int. üzerinde ki yine tamamen şeffaf olarak sitenin bilinirliğini arttırmak için gerekli çalışmaları yapmak bu alandaki tecrübelerimi ve bilgi kullanmak. Dileyen herkes ile bu usulde bir ortaklığa gidebilirim.. Şimdiden hayırlısı olması dileğiyle, iyi çalışmalar.
Hüseyin KILIÇ