Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Antalya'da İş Kurmak.

BaşlatanbreezyTarih12/02/2013 01:23:21Yorum42

İlk mesaj
Üye125 yazı
Herkese merhaba,

Sorum net. Antalyada 40.000 tl civari ne iş yapılabilir. Yabancı dil sorunu yok. Fikir vermek isteyen arkadaşlar buyursunlar.

Yerleşim Türkiye / yalova
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Üye125 yazı
güncell

Yeni Üye7 yazı
Antalya merkezden çık ilçelere bak kemer alanya side millet memleketinden gidiyor yazın oralara iş yapmaya sen antalyadasın değerini bil yeter yapılacak işleri şimdi burda saysam iki sayfa tutar bir kutu kola bir gözlemeye 10 tl verdim oda çadırda jet sky 15 dakaksı 65 tl bütün dükkanlar iş yapıyor yeri iyi olacak ayak üstü büfe tarzı küçük bir pansiyon işletsen bir daha bırakmazsın beldibini bir dolaş dükkanlar hesaplıdır kemer biraz daha pahalı sıcak para kazan al gülüm ver gülüm teknik servis lojistik falan uğraşma esnafla teferruata girme kısa yolu seç seneye hem tecrüben olur hem paran çoğalır daha kapsamlı girersin işe ilk önce küçük başla büfe gibi sabah birine açtırırsın dükkanı sen öğlen devralırsın gece 2-3 e kadar devam ufak olsun gece kulübü yolunun üstünde olsun veya yakınında turiste servis çekersen saatin belli olmaz öyle kolay iş değildir sabah üç buçukta otelin önünde beklersin 45 dakka hava alanına gidersin sabah 7 de dönersin bi telefon başka yere bırakır kaçarsın
Kaan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı

Madem yabancı dil sorununuz yok ve bir miktar sermayeniz var hemde Antalya'dasınız bana göre en az riskli olarak yapabileceğiniz turizm bölgesinde emlak işi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye197 yazı
ARKADAŞIM BEN ANTALYADA YAZLIK BİR İŞ ÖNEREBİLİRİM SU OTOMATI GÜNEŞ ENERJİSİYLE ÇALIŞIYOR İLK OLARAK İSPANYOLLAR YAPMIŞ SUYU KOYUYORSUN GÜNEŞ GÖRDÜMÜ ÜSTÜNDE PANEL VAR SU SUĞUK OLUYOR SUDAN ÇIKAN TURİSTLER SU İÇMEK İSTER BU BİRAZ YENİLİKÇİ FİKİR
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye201 yazı
ahmetYU dediklerinden hic birsey anlamadim

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye197 yazı
arkadaşlar anlatmak istediğim otomat işi ispanyollar güneş enerjisiyle çalışan ( su otomatı )makinası yapmışlar sahil kenarı yererde uygulamaya geçirmişler su otomatı elektikle çalışmıyor üstünde güneş paneli var suyu suğutuyor.denizden çıkan turistler para atıp soğuk suyu (pet şişe ) suyunu içiyorlar
SRFT

Üye201 yazı
hava kapali bulutlu oldugu zaman nolacak calismayacakmi bahsettigin otomat:)

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye197 yazı
onun hakkında bilgim yok .... :)
o kadar araştırmadım ama yazlık olabilir bu iş
SRFT

Yeni Üye1 yazı
valla ben yerinde olsam tekstil üzerine bi yer açardım..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye125 yazı
değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Yeni Üye43 yazı
Selamlar Breezy,

Ankarada yaşıyorum ve 12 yıllık devlet memuruyum. Hem Ankaradan hemde işimden bıktım, bunaldım, psikiyatra gidecek kadar mutsuzum. Eşimle Antalyaya taşınıp orda herşeye sıfırdan yeni bir hayata başlama kararı aldık. Size özelden mesaj attım. Cevap verip iletişime geçerseniz çok sevinirim. Akıl-fikir, beyin fırtınasına ihtiyacımız var. Belki benim aradığım siz, sizin de aradığınız benim. Görüşmek üzere...Hoşçakalın...

Umut
UMUT66

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye89 yazı
Satın Breezy,
bulunduğunuz bölgede lüks villa ve işyerlerine yönelik dekoratif duvar kaplama malzemeleri ile ilgili uygulama yapabilirsiniz...Şayet bu fikre olumlu bakıyorsanız destek için lütfen iletişime geçiniz..
nherguven@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er