Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Antalya'da İş Kurmak.

BaşlatanbreezyTarih12/02/2013 01:23:21Yorum42

İlk mesaj
Herkese merhaba,

Sorum net. Antalyada 40.000 tl civari ne iş yapılabilir. Yabancı dil sorunu yok. Fikir vermek isteyen arkadaşlar buyursunlar.

Yerleşim Türkiye / yalova
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Türkiye de herkes iflas çekiyor. Sakın bir iş kurayım deme.... Altın al dolar al. Emlak al... ama sakın iş kurma...

Yerleşim Tayland / BangkokMeslek Gyda
memleketin hali belli,ne açsanda iş yapmıyor artık;sakın iş kurayım deme,vergisi kirası sigortası-elindeki paranda gider;ama çok istiyorsan alım-satım yap,paranı katlamaya bak..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm

burdaki yorum yapan arkadaşlar eminim ki ticaretle uğraşıyordur ve böyle yorum yapacaklarını bekliyordum. lütfen yapıcı yorum yapın, sizden iş fikri istedim memleketin hali nasıl diye sormadım.

sayın breezy,

sezonunuz açılıyor. araç ihtiyacı olan tur şirketleri, oteller gibi yerlere havalanı-tesis transfer taşeronluğu hizmeti için minübüs / servis aracı alabilrisiniz.
Şöförlüğünü de kendiniz yaptığınızda zarar etme ihtimali yok . borca girmeden 40.000 tl ye alınabilir.

başarılar dilerim.
joker

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
breezy arkadasim haklisin memleket eskiden daha kotüydü ben yurtdisinda kaliyorum ve martda antalyadayim .bende kücük bir dükkan aldim merkezde kale kapisinin girisinde ama karar vermedim ne satacagimi sezon aciliyor sen korkma ticarette her zaman risk vardir ben emlak isi düsündüm fakat yalnizim bu iste ve cevren olmali ve cevrenin fiyatlarini iyi bilmek gerekiyor bu yüzden vazgectim aslinda birazda yasim geregi yorgunum ama turistlerde evle cok ilgileniyor kiralik günlük odalar satilikda alanda cok emlakcilik bence yinede sen bilirsin

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Serbest meslek
all joker arkadaşım haklısınız ama otellere bu gibi hizmet verene anlaşmalı yerler vardır. bunlar sanırsam biryerlere bağlıdır bağlı değilse bile mafyavari bir yapılanma vardır. herkesi sokmazlar aralarına diye düşünüyorum.

sayın safiyem,
emlak işinde dediğiniz gibi çok çevreniz olması lazım ya da piyasa adamı diyelim.emlak işini hiç düşünmedim. açıkçası ağzım çok laf yapmıyor. sizin dükkanın yeri bence güzel. orada turistlere yönelik giyim eşyaşı düşünebilirsiniz belki. el yapımı takılar, giyisile vs. sizede kolay gelsin. Almanyada ekmek kazanmakta zor. en azından rekabet çok fazladır diye biliyorum.

yok mu kimsenin fikri arkadaşlar,
üreten gençlik bu mudur ya?

selam özelden yazdım kardeşim.cevaplarsan sevinirim .

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
peki madem bir iş yapmak istiyorsun;en iyisi üretim bence;bu petshop hayvancılığıda olabilir,köpek muhabbet kuşu-yada sultan papağanı üretimi,yada o parayla sera kiralayıp sezonluk sebze üretimi yapabilirsin,ben kemerde yaşıyorum ve yılın her zamanı sebze fiyatları hiçde ucuz değil!!

günceldir arkadaşlar. yok mu şöyle dahiyane fikriniz. :)

bu yaştan sonra inşaat mühendisliği okuyacak halim yok.

13 senedir antalyadayım fotoğrafcılık yapıyorum, açıkcası ben hiçbir otelin müşteri kalitesine güvenip otel tutmam..evim orada eğer bu otelde iş olmazsa başka otelde olur deyip giderim en fazla.işletme ile uğraşmak zor eleman problem, kendin gibi eleman bulmak sıkıntı, her tarafı abuk subuk sovyetin açları doldurdu iti köpeği herkez doluştu..40000 iyi para yanlız güzel değerlendirmek gerek...otel eğer sağlamsa ve dil biliyorsan nargile yapabilirsin. tek başına yapabileceğin ve eleman şartı gerektirmeyen bir iş 800-1000 kişilik otelde tek yaparsın daha büyüğüne eleman tutarsın ama işin başında olacan ...3000-4000 dolar kiraya 10 numara yer tutarsın. ama malzemeyi saymıyorum onlar bir kere olacak iş ondan sonra aynı malzemeyi kullanıcan....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Foto?rafçy
eleman çalıştıracam dersen tattoo olur 2000- 3000 arası stand var tutarsın eleman, yüzde yaparsın çıkartırsın parasını, ek olarak yaparsın.. oteller genelde peşin ister ama büyük para 3-4 senet yapıyorlar sezon açılmadan genel müdür veya idare operasyon müd. ile görüşmen gerekir.şahıstan tutmayın asla illa otelden tutun şahıs hem fazla alır hem sizin dükkanınızda siz yasal olarak eleman gibi görünürsünüz..o yüzden peşin verip kendiniz girin...2. sezon taksit yaparsınız. foto iş yapar ama eleman bulmak zor iş çekimci çalışmazsa sıçarsın...veya sağlam para bağlayıp tutcan dükkanı otelde deri firması ile anlaşıcan bulucan 2 eleman infocu firmaya müşteri çekicen o da olur..istersen ayrıntı anlatırım.

çarşıya sakın bulaşma eski dükkanlar bile zor ayakta kalıyor işler eskisi gibi değil....elemana dikkat edersin bu türki cumhuriyetlerden ve ermeni,gürcü elemanlara dikkat et ...zaten onları çalıştırmak yasak. iyi rusca bilen yabancı işci yerine işini görecek kadar rusca bilen türk daha iyi( kuyum ve deri hariç). söyleyeceğim bu kadar umarım yardımım olmuştur selametle.

sağol kardeş fena değil açıklamaların ama ben sadece turisti baz alarak iş yapmak istemiyorum. açıkçası otellerede bulaşmayı pek istemem. birsürü prosedürleri oluyor. kirasıda cabası. yinede teşekkürler fikirlerin için.

arkadasım antalyada ne yaparsan yap dıkkat et. Acıga dusme , pesın al pesın sat.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Antalya da bir yarım otobüs alınıp turizm de kullanılabilir. İyi getirisi olur .Modeli iyi bir araç alsanız daha iyi olur paranızı peşinat verir gerisini taksitle ödersiniz. Yemesi içmesi bol rahat bir iştir. Ayrıca alınan bahşişler maaşla çalışan birinin kazancını geçebilir.
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Aslında otel sıkıntı değil sıkıntı olan yönetimler.. müdür tayfası biraz sıkıntı ama esnaf için önemli olan genel müd ve güvenlik müd. üdür,gerisi seni bağlamaz..ama yaz kış sabit iş yapacaksan merkezde çarşıda dükkan bul ne yaparsan tutar orada turiste çalış yerliye çalış gideri var ama gıda yapabilirsin. bunada yazın ek olarak bulabilirsen tezgah bul pazarda güzel iş yaparsın ama ilçelere bak merkeze değil.sen söylesen ne yapacağını ben yardımcı olurum en azından neyi nerde bulursun anlatırım burada dilim döndüğünce

Antalyada en güzel iş klima teknik servis hizmeti. Hemen ben ne anlarım demeyin kim demiş anlamız gerektiğini.
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Antalya da 40000 tl ye çok rahat bir havuz firması kurabilirsin. Havuz kimyasalları, ekipmanları, yedek parçalar satabilir ve istek olacagı için havuz bakımı hizmeti sunabilirsin. Antalyadaki uzun yaz sezonu nu ve yogun yüzme havuzu olması bu işi senin için düşünülebilir yapabilir.

söylediklerim aklına yatarsa bu konuda yardım etmeye hazırım. Bende tuzlada bir havuz firmasında çalışıyorum.
0532 1544615
HEDEFSİZ GEMİYE HİÇBİR RÜZGAR YARDIM ETMEZ.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
OTEL HAMAMI KİRALAYABILIRSIN TEMIZ PARA. OTELİ IYI SEÇTINMI SEZONDA GUZEL PARA KAZANIRSIN
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
otel hamamı işletmeciliği gibi bir şey mi bu?

güncell

Mail adresınıze gerekli bilgilendirilmeler gonderildi ali bey.
Eğer bir şeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
güncel arkadaşlar yok mu şöyle güzel fikri olupta gerçekleştirememiş olanlar.:)

olsada kimse söylemez bence kendi fikrini :)

evet otel hamammı işletmeciliği. ekip konusunda falan yardımcı olurum düşünğürsen ben kemerde yaşıyorum zaten. ve bendede para olsa bende yaparım gerçekten. iyi bi otel bulduktan sonra sağlam kazanıesın
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Djital Baskı Makinelerinin Yedek Parçalarını Alıp Satabilirsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis