İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Tavuk Çiftliği Açmak İstiyorum (etlik)
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumS
Üye360 yazı
T
Yeni Üye23 yazı
C
Üye243 yazı
Merhaba Hangi ilde Kurcaksanız Bilgi verimisin devletin Bu konuda Tesvik listesinde yatırımın Yuzde 50sini Hibe veriyor bu illerin listesi elimde var istersen bu konuda bilgi verebilirim saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
T
Yeni Üye23 yazı
C
Üye243 yazı
Ben Sana Şuan Acık olan ilerin listesinin bulundugu pdf atıyorum bi okuyun isterseniz bu konu cunku cok uzun bi konu 8 saatlik semınerde bile ab sini zor goruyorsunuz :)
http://www.tkdk.gov.tr/BasvuruFiles/BasvuruCagriIlani/Dokuzuncu_Basvuru_Cagri_Ilani.pdf
Tarsus yerine cevre ilerden birini tercıh edersenız işinize daha cok yarar gıbı gelıyor bana
Bide Duygum kadarı ile bir tavuk firması ornek cp piliç gibi anlasıp onlarlada bu işi ortak yurutebılıyorsunuz saygılarımla
Ayrıca Vakıf BAnkasını Yuksek miktarda TurAFF KApsamında Kredisi mevcut
http://www.tkdk.gov.tr/BasvuruFiles/BasvuruCagriIlani/Dokuzuncu_Basvuru_Cagri_Ilani.pdf
Tarsus yerine cevre ilerden birini tercıh edersenız işinize daha cok yarar gıbı gelıyor bana
Bide Duygum kadarı ile bir tavuk firması ornek cp piliç gibi anlasıp onlarlada bu işi ortak yurutebılıyorsunuz saygılarımla
Ayrıca Vakıf BAnkasını Yuksek miktarda TurAFF KApsamında Kredisi mevcut
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Çağdaş İNAL
K
Yeni Üye5 yazı
08/02/2013 : 15:40:04#6
Web sitesi
Alıntı
Güzel sermayen varsa gir derim afyonda yumurtacıların kalbinde olan birisi olarak çok riskli bir iş. Yumurta fiyatı artıyor king oluyorsun. Fiyat düştümü batma noktasına geliyorsun. Yumurtacılar birliği ayarlıyor bu fiyatları büyük adamların ellerinde dönüyor bu işler.Verdikleri kararlar kendilerine milyarlar kazandırırken seni anında batırabiliyor.Dikkat et derim.
C
Üye243 yazı
Arkadaşımız Damızlık Yeştirtirecegi için Bu konuda Biraz Şanslı Galiba :)
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Çağdaş İNAL
T
Yeni Üye23 yazı
Teşekkürler arkadaşlar birde neden başka illerde yapmamı istediniz pek anlıyamadım ?
K
Yeni Üye12 yazı
selam tarsuslu m2 maliyetı 250 tl yazmışsın maliyetı nasıl çıkardın öğrenebılırmıyım bende bu işi kurmak istiyorum yardımcı olursan sevınırım
nevşehir
T
Yeni Üye23 yazı
S
Üye170 yazı
doğal civcivler doğal yemler kullanarak organik bir tavuk eti çiftliği kurmalısın bence. bir kaç gün önce bununla ilgili bir çiftliğin haberi vardı. tüketiciler artık doğal olan yollardan üretilmiş gıdaları tercih ediyor.
C
Üye243 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Tarsuslu Teşekkürler arkadaşlar birde neden başka illerde yapmamı istediniz pek anlıyamadım ? |
İPARD PROGRAMINDAN YARARLANMANIZ İÇİN
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Çağdaş İNAL
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz