Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

40. 000 Tl Ye İş Kurmak İstiyorum Yada Ortaklık

BaşlatanBlackmack77Tarih01/02/2013 11:59:10Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
herkese kolay gelsin şu anda bir büfem var çalışır durumda abimle ortak açtık işlerimiz şu an iyi ama masrafı çok fazla aylık gideri 11.000 civarı
şimdi ben satıyorum bu büfeyi elime 40.000 lira geçicek bu parayla başka iş yapmak istiyorum aklımda bir ps2-ps3 cafe var açsam iş yaparmı yada bu sermayeyle yapabileceğim başka iş tavsiyeleriniz varmı başında ben duracağım dükkanın tek gideri elektrik kira su muhasebe vs olucak
değerli yorumlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye12 yazı
büfe nerde kardeş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Üye485 yazı
PS Kafenin Büfeden Farkı Ne ki?

Ayrıca O Büfe Neymiş Öyle Aylık 11 Bin TL Yiyor?
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Üye258 yazı

islettiginiz supermarkette,aceba sizmi kendi deyiminizle bufe diyorsunuz?

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Üye326 yazı
ps 2 değilde güzel bir ps 3 dükkanı gerçekten iyi iş yapar.

Dekorlarını iyi yaptır ismini dikkat çekici bişey koy tamamdır.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Üye243 yazı
Sayın Blackmack77
Öncelikle İş yaparmı sorusunun cevabı yapar ps3 yakında ps4 gelıyor ps2 uretımı durduruldu Ps4 de ısık tuttu Ama Para kazanırmı hesaplamak lazım 4-5 ay evel bı musterım ıcın hesapladım pek içimesinmedi olumsuz olarak not verdım ama etkenler cok fark ettıyor bu fizibiliteyi ama herseyden önce beledıye ruhsatı emnıyet durumu var yenı ruhsat yonetmlıgıınde ses gecırmezlık vb sartlar aranıyor ayrıca apartmanda yuzde 51 degıl artık yuzde 100 ızın almanız lazım ilk basta harcanacak parada cabası bunları soylersen san daha detaylı bılgı verırım saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im