Selamlar
Sevgili kardeşim. Bende meslek olarak senin gibi muhasebe kökenliyim. Dünyanın en zevkli mesleği olmasına rağmen maalesef ki Türkiye şartlarında en rezil mesleklerden biri. Neyseki Allah'a şükür ben emekli oldum ve kurtuldum.Darısı başına diyelim.
Sevgili kardeşim, benim de 2003 Nisan ayından buyana düşünüp olgunlaştırdığım ve uygulama sahası çok geniş bir "iş modeli" projem var. Çok fazla bir sermaye de gerekmiyor. Başlangıçta yapılması gereken yatırım max.10,000 YTL. Daha sonrasında yaklaşık 30-45 gün içerisinde yatırılan paranın geri dönüşümü min. 100.000 YTL.nin üzerinde olacağını öngörmekteyim. Ondan sonra da bu rakam katlanarak büyüme potansiyeline sahip.
Bu proje ile ilgilenmek istersen benim ikametgahım Ankara ( aslen İstanbul'luyum), bu projeyi seninle paylaşabilmem için mutlaka yüzyüze görüşmemiz gerekir onun içinde ya senin bir Ankara yapman, ya da benim İstanbul'a gelmem gerekir.
Eğer ilgilenirsen bana e-mail ile (
k.isikoglu@gmail.com) yada GSM:0543-247 36 47 nolu telefondan ulaşabilirsin. Bu projeyi hayata geçiriken bana hiçbir şekilde güvenerek para ödemen gerekmez. Tüm harcamaları ilgili yerlere kendin ödersin ancak gelir kısmını bir ortak Banka hesabı üzerinden takip edebiliriz.
Sağlıcakla kal.