Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

40,000 Ytl Sermayem Var, İstanbulda Ne İş Yapmalı?

BaşlatanbodamyaliTarih03/05/2008 22:02:10Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Normalde mesleğim muhasebe. 10 yıldır bu işi yapmaktayım. Ama işimi sevmiyorum. Bu nedenle elimdeki sermayemle bir işe girmek istiyorum. Sizce hangi sektöre girmeliyim. Aklımda düşündüğüm iş fikirleride var ama güvenemiyorum. (Faasfood, kozmetik, Giyim). Yardımcı olursanız çok sevinirm, Şimdiden teşekkürler...
www.divxportu.com Tek Link Film indirme Merkezi

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye2 yazı
Sert Metal işine girmenizi tavsiye ederim şu anda yaşım küçük olmasına rağmen çok iyi bir iş olduğunu düşünüyorum Sert Metal derken freze , rayba , matkap bunu gibiler Türkiye'de bunların üretimini yapan sayılı firma var bunun için rağbet çok bugün istanbul Avrupa yakasın da bunu yapan kişiden alıp Asya yakasında %18 den satan vatandaşlarımız var.İlerideki bir dönemde bu işi yapmayı düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye14 yazı
Arkadaşım senin dediğin metal işlerinde çok sermayeye ihtiyacın olacak. Benim sana önerim bu piyasada neye ihtiyaç var? Gıda, Otomotiv, Tekstil. ilk olarak Gıda üzerine güzel bir yerde işyeri açabilirsin. ikinci olarak genel temizlik ziebart tarzı işlek bir yerde dükkan açabilirsin oto yıkama bile açsan günde 15-20 araç yıkasan aylık getirisi 6 milyara yakın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye29 yazı

arkadaslar sorumla ilgilendiğiniz için teşekkürler. düşündüm taşındım piyasanın biraz daha durgunlaşmasını beklemye karar verdim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye29 yazı
Piyasanın durgunlaşmaya niyeti yok bekle bekle sermaye eriyo benim bir an önce iş yapma gerekiyor. arkadaslar bana ne olur bi fikir verin. Şimdiden teşekkürler

Üye141 yazı
ßu Sermaye İle Seni Gerçekten Uçuracak Bir İş Önerim Var Katlaya Katlaya Helal Para Kazanmak İçin ßenim Fikrim Gerçekten Mükemmel.Diyeceksinki Sen Neden Yapmıyorsun Sermayem Olsa Hemen Yapacağım.Ama Bu Projenin Bir An Önce Hayata Geçmesini İstiyorum İlgileniyorsan Msn Adresim : descartes@sohbetizm.net Ekle Görüşelim
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye29 yazı
Düşünceniz için msn ekledim insallah aklıma yatarda bende bir iş sahibi olurum inşallah

Yeni Üye10 yazı
Selamlar
Sevgili kardeşim. Bende meslek olarak senin gibi muhasebe kökenliyim. Dünyanın en zevkli mesleği olmasına rağmen maalesef ki Türkiye şartlarında en rezil mesleklerden biri. Neyseki Allah'a şükür ben emekli oldum ve kurtuldum.Darısı başına diyelim.
Sevgili kardeşim, benim de 2003 Nisan ayından buyana düşünüp olgunlaştırdığım ve uygulama sahası çok geniş bir "iş modeli" projem var. Çok fazla bir sermaye de gerekmiyor. Başlangıçta yapılması gereken yatırım max.10,000 YTL. Daha sonrasında yaklaşık 30-45 gün içerisinde yatırılan paranın geri dönüşümü min. 100.000 YTL.nin üzerinde olacağını öngörmekteyim. Ondan sonra da bu rakam katlanarak büyüme potansiyeline sahip.
Bu proje ile ilgilenmek istersen benim ikametgahım Ankara ( aslen İstanbul'luyum), bu projeyi seninle paylaşabilmem için mutlaka yüzyüze görüşmemiz gerekir onun içinde ya senin bir Ankara yapman, ya da benim İstanbul'a gelmem gerekir.
Eğer ilgilenirsen bana e-mail ile (k.isikoglu@gmail.com) yada GSM:0543-247 36 47 nolu telefondan ulaşabilirsin. Bu projeyi hayata geçiriken bana hiçbir şekilde güvenerek para ödemen gerekmez. Tüm harcamaları ilgili yerlere kendin ödersin ancak gelir kısmını bir ortak Banka hesabı üzerinden takip edebiliriz.
Sağlıcakla kal.
İnsanoğlu;
Herşeye Muktedir, Herşeyden Aciz...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
Yeni Üye10 yazı
bodamyali arkadaşım benim şu anda tam senin dediğin şartlara ve parana uygun bir iş teklifim var . ben baharat ve aktariye üzerine tarabya da işyerim var beraberinde su bayiliğim de var .istanbul dışında başka bir sektöre gireceğimden devretmek istiyorum .zevkli bir iş ve kar marjı yüksek .eğer ilgilenirsen mesjı nı beklerim .fiyat konusunda rakamım senin sermayenden çok çok az .görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye9 yazı
40000 ytl ye en iyisi fastfood olur...ama biraz kaliteli göstereceksin iş yerini...güzel klas eşyalar alacaksın...temizliğe öenm verdiğini halka göstereceksin...birazda fiyatları makul tuttun mu cok rahat aylık 5-6 bin ytl gelirin olur...
ducaneaslan

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Üye192 yazı
arkadaşlar :
herkesle aynı işi yapan herkes kadar kazanır ,iyi kazanmak istiyorsanız,SİZİN BİR FARKINIZ OLMALI.benim hayat felsefem budur . sizede önceki sayfalarda bahsettigim gibi sermayem yok.projelerimden bahsedeyim:
döküm mermer üretimi(türkiyede ilk olacak,patent alacagım)
granit tasarımı(türkiyede ilk olacak,patent alacagım)
bunlar küçük projelerim ayda 20000 ytl kazanırım.büyük projelerden bahsetmek istemiyorum.sadece 80000 ytl lazım.bu projeleri hayata geçirmek için.(şaka degil)
allaha emanet olun...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye42 yazı
İstanbuldaysanız
Bir şahıs firması kurun (maliyeti 300-400)
muhasebe ve Paranın kontrolü sizde olsun.
Vergiler hariç fatura başına %7 net kar verelim.
paranız sizde kalsın veya bizimle çalıştırın
(Konu=Bilgi teknolojileri)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye114 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - marcoverticelli
İstanbuldaysanız
Bir şahıs firması kurun (maliyeti 300-400)
muhasebe ve Paranın kontrolü sizde olsun.
Vergiler hariç fatura başına %7 net kar verelim.
paranız sizde kalsın veya bizimle çalıştırın
(Konu=Bilgi teknolojileri)

Merhabalar.

Bir kaç yerde daha rastladım bu teklifinize.

Bana bilgi atabilir misiniz acaba? e-mail adresim: iletisim@dikkatfikirvar.com

Merakla bekliyorum.

--
http://www.dikkatfikirvar.com
http://forum.dikkatfikirvar.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
o sermayenin 10000 tl si ile 50000 tl lik kazanç elde edersin geri kalanınada başka işler kurarsın... yumurtaları farklı sepetlere paylaştırmakta fayda var. biri kırılırsa diğerleri sağlam kalır
.

Yeni Üye84 yazı
10.000 tl ile 45 günde 100.000 tl kazanabilecek kardeşime bir fikir 36 ay vadeli 10,000 tl kredi kullan 3. ayda kredinin tamamını kapat ortakla başını derde sokma derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye110 yazı
7 sene önce yazmış adam:))

Yeni Üye3 yazı
Merhaba ben personel kiyafetleri uretiyorum ve bir ortaga ihtuyacim var bunun yaninda yeni bir ise girmek istiyorum 1 senelik calismanin sonucunda bundan da iyi bir kazanc elde edecegime eminim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil