Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çin'de Yaşayan Biri İçin İş Tavsiyeleri Dropship

BaşlatanYokanTarih08/01/2013 18:56:19Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
mehaba shenzhende güney çinde yasamaktayım geleli fazla olmadı internetten satıs yapmayı dusunuyorum fakat bunu herkes yapıyor acaba daha farklı neler yapabılırım dıye dusundum tabı sermaye sıkıntısıda var simdilik dropshipping yapıyorum yanı musterıler var onlar sıparıs verıyor ben zaten onlara bazende dırek musterılerıne dırek burdan yolluyorum burdan yapılabılecek tavsıye edebılecegınız iş fikirleri varmı?

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye9 yazı
merhabalar
arkadaşım çinden tablet sipariş verdi ama gelmedi.şimdi parasını almak için uğraşıyor ve başka bir yere tablet gönderip gönderemiyeceklerini sorduk sıkıntılar oluştu.
bize ordan fiyatı uygun kalitesi iyi donanımsal olarakda iyi tablet ayarlayabilirmisiniz.öncelikle kendimiz için birertane aldıktan sonra (ürün ve ürünlerden memnun kalırsak) etrafızdaki eşe dostada getirip satmak istiyoruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye232 yazı
Web'den sipariş alıp Türkiye'de toptan alım yapanlara saptanmaz mısın? Ürün alıp stoklarına gerek yok siparişe göre ...
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye243 yazı

merhaba ne gibi ürünlerle ilgili bilginiz var. bu ürünler hakkında bilgi verirseniz sizden taleplerde bulunabiliriz.

tarlan.68@hotmail.com
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye160 yazı
ne gibi ürünler sağlayabilirsin?Tr de baglantı kurmana yardımcı olabilirm

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı
merhaba , bayan çantası gibi ürünleri araştırabilırsenız sipariş verebiliriz ...

divacanta@gmail.com

u.kara

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye138 yazı
Çin den 125cc gocart lazım

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Üye197 yazı
ÇİN SİTELERİNDE FİYAT :1000-10000/SET YAZIYOR ANLAMADIM HANGİSİ FİYATI
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye105 yazı
pvc hammaddesi veya pcv granül gönderebilirsen ayda 200 tondan fazla alabilirim hatta fiyat uygun olursa ayda 1000 ton a kadar da satabilirim. fiyatları araştırım bana ulaşabilirsin özel mesajdan.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye138 yazı
5 ad 125cc gocart lazım
odeme seklı nasıl olur

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Üye243 yazı
merhaba irtibaat bilgileriniz alablirmiyim cagdasinal@hotmail.com
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye57 yazı
Çin den ürün isteyenlere yardımcı olunur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
ucuz kalitesi urunlerden ziyade avrupa kalitesinde uretılmıs kalıtelı urunlerle ugrasıyorum,satıcagım urun cesıdının 10 adetı gecmemesı gerekıyor,SEO dan anlayan piyasayı pazarlamayı bılen kısılerle tanısıp ortaklasa ıs yapmak ıstıyorum,bu kısı urun arastırması yapıp sıteye urunlerı koyucak bende satılan urunlerı musterıye kargolayacagım

daha once hıc tecrubesı olmayan,yada ogrencı olup ek gelır elde etmek ısteyen kısılerle ıs yapmayı dusunmuyorum,kısının tecrubelı ve SEO konusunda uzman olması gerekıyor

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Yokan
ucuz kalitesi urunlerden ziyade avrupa kalitesinde uretılmıs kalıtelı urunlerle ugrasıyorum,satıcagım urun cesıdının 10 adetı gecmemesı gerekıyor,SEO dan anlayan piyasayı pazarlamayı bılen kısılerle tanısıp ortaklasa ıs yapmak ıstıyorum,bu kısı urun arastırması yapıp sıteye urunlerı koyucak bende satılan urunlerı musterıye kargolayacagım

daha once hıc tecrubesı olmayan,yada ogrencı olup ek gelır elde etmek ısteyen kısılerle ıs yapmayı dusunmuyorum,kısının tecrubelı ve SEO konusunda uzman olması gerekıyor

ben hali hazırda çinden ithalat yapıyorum. ayrıca ürün talep edenlerede yardımcı olmaya çalışıyorum. şu anda çin e ihracat üzerinde duruyorum. çin in güney bölgesi hariç diğer bölgelerede gittim. tanışırsak ortak konularımız olabilir. iletişim kurmak istersen unique0606@hotmail.com
iyi çalışmalar dilerim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Yeni Üye20 yazı
Arkadaşlar merhaba,

Aliexpress, Alibaba ve Ebay konusunda yardımcı olunur. Bende Çin'in Yiwu şehrinde yaşıyorum. Aktif olarak Çin'de imalat yaptırıyorum ve ihracatını sağlıyorum. Ana grup ürünler takı, aksesuar, saat ve giyimdir. Elektronik konusunda sadece ihracat yapıyorum. İmalat yapmıyorum. cengiz@pardustrade.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret