Hocam çok teşekkür ederim ilginden dolayı. Kesme çiçek işi ile ilgili bilgim yoktu ama siz bahsedince internette biraz araştırma yaptım. Aslında yapılabilecek iş gibi görünsede,yaptığım işten dolayı pek istemiyorum açıkçası. Sebebi ise, bedenen ben çalişacam emek verecem, aracı ise akar yok kokar yok benim sırtımdan yeri geldiğinde benden fazla kazanacak. Babam ile Senelerce meyve yetiştirdik yeri geldi satamadık,yeri geldi çöpe döktuk, yeri geldi pazarcının ve kabzımalın insafında-ızlığında boğulduk. Koca sezon cepten harcıyacan, ne kazanacağın belli değil. Belkide zarar yazacan yine. Yaptığım işte zaten parayı bahar ile birlikte toprağa gömüyorsun. Ne verecek belli değil. Benim asıl isteğim toprak işi değil. Sonuçta belli miktarda yatırım yapacaksın ve sezon sonu bekleyeceksin. Karsiliğını almak için beklediğim iş zaten var. Daha çok nakit dönen, al işle, paketle tarzı şeyler. Gunlùk 10 lira da olsa 20 lirada olsa kazanc sağlayabilecek şeyler. Ne bileyim aklıma bişeyde gelmiyor. Ufak şerit alırsın misal basit şeyler kesersin biçersin çakarsin. Ağaçtan bişeyler üretirsin. Basit oyuncaklar yaparsın. Aklıma başka birşey gelmiyorki. siz değerli arkadaşların fikirlerı benim için çok değerli. Muhakkak değişik fikirler çıkacaktır burada.