Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Boş Vakitimi Nasıl Değerlendirebilirim ?

Başlatanadabazaar977Tarih28/01/2013 21:41:13Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
Düşünerek kafayı yemek istemiyorum. Çıkar yol bulamadım çünkü. Bu yüzden siz degerli tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ve fikirlerine çok ihtiyacım var. Her fikir benim için çok değerli. Meyve bahçesi içinde evim var. İl ilçe dışında yaşıyorum. Evime en yakın komşu 1 km. Uzaklıkta. Bu güne kadar bazı sebeplerden dolayı dışarıda hiç bir işte çalışmadım. Meyve yetiştirme işinden başka bildiğim bir iş yok. Bu güne kadar bu işten para kazanamadım. Zaten bahçede kışın yapılacak işde yok. Bu yüzden evimden ayrılmadan yerimde birşeyler üretmek istiyorum. Özellikle belirtmek istiyorum, Sermayem sadece insan gücü. Eşim ben 2 kişi 2 de ufak çocuğum. Fazla parada gözüm yok, karnımız doysun yeter. El emeği ile burada ne yapabilirim ? Bahçedeki işlerimi aksatmadan, yılın tamamında, günde 2-3-4 saat ayırabilecegim bir meşgale.Buyuk sayılabilecek depo gibi bir ardiyem var. Sanayi ceyranım var. İstediğimde saatte temin edebileceğim doblo tarzı araçta var. Ne tavsiye edersiniz ?

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye243 yazı
Örtü Altı Tarım Yapabılecek Bı alanın Varsa Onu yap Kesme cicek vb seyler yetıstır mezatlara pazarlaman kolay yetısmesı kolay bakımı peronel gerektırı oda sende var anlasılan :) bazı sartları fazlası ıel getırsen UHV ampul fılan cabucak verım alırsın derım hayırlı olur ne secersen sec ınsallah saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye70 yazı
Hocam çok teşekkür ederim ilginden dolayı. Kesme çiçek işi ile ilgili bilgim yoktu ama siz bahsedince internette biraz araştırma yaptım. Aslında yapılabilecek iş gibi görünsede,yaptığım işten dolayı pek istemiyorum açıkçası. Sebebi ise, bedenen ben çalişacam emek verecem, aracı ise akar yok kokar yok benim sırtımdan yeri geldiğinde benden fazla kazanacak. Babam ile Senelerce meyve yetiştirdik yeri geldi satamadık,yeri geldi çöpe döktuk, yeri geldi pazarcının ve kabzımalın insafında-ızlığında boğulduk. Koca sezon cepten harcıyacan, ne kazanacağın belli değil. Belkide zarar yazacan yine. Yaptığım işte zaten parayı bahar ile birlikte toprağa gömüyorsun. Ne verecek belli değil. Benim asıl isteğim toprak işi değil. Sonuçta belli miktarda yatırım yapacaksın ve sezon sonu bekleyeceksin. Karsiliğını almak için beklediğim iş zaten var. Daha çok nakit dönen, al işle, paketle tarzı şeyler. Gunlùk 10 lira da olsa 20 lirada olsa kazanc sağlayabilecek şeyler. Ne bileyim aklıma bişeyde gelmiyor. Ufak şerit alırsın misal basit şeyler kesersin biçersin çakarsin. Ağaçtan bişeyler üretirsin. Basit oyuncaklar yaparsın. Aklıma başka birşey gelmiyorki. siz değerli arkadaşların fikirlerı benim için çok değerli. Muhakkak değişik fikirler çıkacaktır burada.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek