Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çiftçilik Yapmak İçeri Buyrun Lütfen

BaşlatanhediyeciTarih05/01/2013 15:48:55Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
Merhabalar değerli üyeler şuan web tasarım alanında faaliyet gösteriyorum. Arazi kiralayıp tarım yapmayı düşünüyorum. Ancak bu konu hakkında pek bilgim yok. Sizlerden fikir almak istiyorum. Ürünü ekip hasat yapıldığında kime satılır nasıl satılır fiyatlandırma nasıl yapılır tohum nereden alınır vs. gibi konularda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Profesyonel web tasarım hizmetleri

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye14 yazı
türkiyede tarım ve çiftçiik bitti o yüzden yormayın kendinizi
denizzz

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Memur
Yeni Üye35 yazı
öncelikle nerede ne ekeceginiz önemli. örnegin o cevrede tek mesela ayçicegi yada mısır ekerseniz, emin olun o bölgedi kuşlar size minnettar kalacaktır. Siz ne yetiştirmeyi düşünüyorsunuz? Ve o ürün orada yetiştiriliyormu? üretilen hiç bir şey elinizde kalmaz. Fiyatlama serbest piyasada belirlenir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı

en iyi iş bildiğin iştir,çiftçiliğin hiç birşeyini bilmeden girmek intihar olur,yapacağın işin püf noktalarını bileceksin,sermayen geniş olacak,en önemliside iyi bir ekibin olacak,işini güzel takip edeceksin vs vs

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye243 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hediyeci
Merhabalar değerli üyeler şuan web tasarım alanında faaliyet gösteriyorum. Arazi kiralayıp tarım yapmayı düşünüyorum. Ancak bu konu hakkında pek bilgim yok. Sizlerden fikir almak istiyorum. Ürünü ekip hasat yapıldığında kime satılır nasıl satılır fiyatlandırma nasıl yapılır tohum nereden alınır vs. gibi konularda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Daha Detaylı bilgi verirsen hangi ilde kac donum gibi sana daha geniş bılgı verelim CKS Kayıt oldunmu yavas yavas gelır (ciftci kayıt sistemi) ziraat odaları sana yardımcı olucaktır tarım il müdürlükleride ve devletin destekleri bulunmakta tohum destegı sulama destegi genıs bılgı verirsen sanada yardımcı olamaya calısalım elımızden gelddıgınce
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye1 yazı
arkadaşım yetiştirsen de halcisi amelesi senden fazla kazanıyor emin ol buna.topraklar artık eski yumuşak mineralli topraklar değil maalesef ikide bir yok onu at yok bunu at .bide gübre satıcısı seni kazıklıyor bunuda atalım şunuda atalım olmadı bide bundan dene bide aletin falan yoksa temelli bittin yani...o toprağa parayı gömmeden bişi vermiyo yani.bide öyle 5-10 dönüm yerin varsa hiç bulaşma ne kadar çok arazi o kadar çok karlılık bence

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Muhasebe
Üye243 yazı
Ya Arkdaşkar Bulundugunuz Odalar Size toprak analızı hızmetı vermıyormu ?
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im