Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu İlanin Gecerliligi Kalmamistir.

Başlatanbangkok.fatihTarih24/01/2013 15:49:31Yorum17

İlk mesaj
Üye343 yazı
bu bolumu komple kaldira bilirsiniz.

Yerleşim Tayland / BangkokMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye1 yazı
valla helal olsun taylanda pizza işi..başarılarının devamını dilerim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Üye211 yazı
Bende bol kazancal diliyorum. Siz Tayland da oldugunuz icin bir bilgi istiyorum. Taylanda da yapilip satildigini bildigim Krep stand veya restorantlarin vitrininde bulunan plastik krep orneklerini bulabilirmisiniz yada nereden siparis verebilirim? Her hangi bilgin varmi?
Krep standi veya restoranti acmak istiyorum bu tur displaylere ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim. Istersen ozel mail adresime yazabilirsin: aytemirh@gmail.com

Ornek: http://www.flickr.com/photos/simplificity/6059435402/
http://www.tumblr.com/tagged/japanese%20crepes
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye28 yazı

Merhaba Kartalımkartal
Plastik Yapma Vitrin Ürünleri bir Japon sanatıdır. NHK tv de seyrettim. Gönderdiğin resmin ebatlarını ve adetini yazıyorsun. Hesaplayıp size uygun ise posta ile gönderiyorlar. İngilizce'de zorlanırsanız; size yardımcı olabilirim. Saygılarımla

http://fake-food.net/custom_order.html

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Üye211 yazı
Ben Hollanda da yasiyorum. Hamur ve tatli islerini yapmasini ve yemesini severim. Kendim evde crep yapiyorum fena olmuyor. Once evde pratik yapmak icin crep ocagindan alacagim. Bunun hem gazlisi hemde elektriklisi var hangisi daha iyi onu bilemiyorum ancak gazlisini her yerde bagimsiz olarak kullanabilirsin diye dusunuyorum. Gordugum kadari ile Turkiyede de var. Bu isin bana cazip gelen tarafi az masraf ve malzeme ile ucuz maliyetli olan bir o kadar da iyi kazancli is oldugunu tahmin ediyorum. Yani boyle bir isi beceremesem veya tutmasa bile cok az bir kayip la kapata bilinir. Teklisi elektrikli olani 300 euro ciftlisi 400 eurodan basliyor. Gazlilar 500 ve 800 den basliyor. Ama bunlarin bir de dezgahi var o cok guzel ancak cok pahali.
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.misterpop.nl/content/misterpop/producten/siroop%2520blue%2520cura_s.JPG&imgrefurl=http://www.misterpop.nl/kings-ice-slushmachines/305/Slush%2520Siroop%2520Blue-Curacao.html&usg=__kmV78eqQmqcLs_ALQOZ4lXHdVug=&h=200&w=300&sz=6&hl=nl&start=26&sig2=8xuLEm7n0Y5YPdboAvGRbQ&zoom=1&tbnid=MT1ObnWwgLqLWM:&tbnh=77&tbnw=116&ei=ZGr1UM7uNJCM4gTp2oCwAw&prev=/search%3Fq%3Dcrepe%2Bwafel%2Bsiroop%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye7 yazı
yasal prosudurler nelerdir.turk vatandasi olarak boyle bir isletmeyi tek basimiza acabiliyormuyuz yoksa yuzde 51 bir thai vatandasiyla ortaklik gereklimidir.boyle bir yer isletmeye baslayinca yasal yasama haklarimiz nelerdir.tesekkurler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
aciklamalar icin tesekkurler,fakat anlamadigim 12000 dolar pizzaci acinca ben nasil isletebiliyorum .devlet demiyormu nerede 2.000.000 baht ortak falan.

Yeni Üye7 yazı
bu durumda eger sen acicaksan actigim yerin %51 sana ait olucak ve benim mantik olarak soz hakkim olmayacak.yanlis anladiysam duzeltme yaparsin...

Üye537 yazı
cok agir sartlari var yani ben bekar olsam nasil birisine guvenipde oarada is yapabilirim

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye410 yazı
ben eşime bile güvenip (üstelik yabancı) şirketimi yani paramı üzerine yapmam ,açıkçası tavsiyede etmem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye537 yazı
es konusuna bisey diyemem ben canimi emanet ederim ama aklimin almadigi nokta biger baslikta devletin istedigi temittan felan bahsetmisiniz ancak bu baslikta 12 bin dolara aynisini kurarim diyorsunu nasil oluyor bu

Üye410 yazı
kajmeram sen emanet edebilirsin tabi ,ancak nacizane hatırlatayım bugün canciger olanların yarın kanlı bıçaklı olmayacagını kim garanti edebilir? hiç medyayı takip etmiyormusun ? cinayet bile işlenebildigini düşün ve onların bir zamanlar mutluluk içinde evlendigini düşün , kimse bana olmaz demesin,özellikle yabancı evliliklerde (tabi bu tüm hayat için geçerli evlilik hayatın bir parçası)

Üye537 yazı
sn.fatih bey tabiki butun ulkelerde var ama mesajin soyle olmasi gerekmez mi mesela 12 bin dolar dukkan masraflari + 500 bin dolar ulkede is yapma masrfalari + ortaklar felan diye mesela
moldovada ortak aramiyorlar ukraynada da sadece sermeye yi yuksek tutanlar is yapiyorlar tabi kacak gocek olan dukkanlari saymazssak
fatih beye bence katildigim tek nokta yurt disinda yabanci biri ile kuracaginiz tek akrabaglilik evlilikdir ki buda turkiyeye gore cesaret ve zaman ve emek daha cok ister
12 bin dolar buyuk degil acik konusayim bende var bu para ancak ek masraflar oldugu icin bu ise giremem

Yeni Üye10 yazı
Ben Tayland ta Türklerin kurmuş olduğu bir işletmeye ortak olup orada yaşayıp iş yapmak istiyorum. Ancak bunun için 13000 usd gibi bir paraya ihtiyacım var. Bu parayı bulabilmem için Tayland veya Türkiye den kredi, hibe, destek vb. alabileceğim bir banka veya kuruluş var mıdır. Ancak ihtiyaç kredisi benim için çok riskli olur o yüzden onu direk eliyorum

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Kamu sektörü
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bangkok.fatih
resmiyet bende daha dogrusu hanim ustunde olacak.
%51 soz hakki bende de degil hanimda cunku Thai vatandasi.
veya
%51 senin bulacagin iki adet Thai vatandasinda olacak,
baska metod yok.

%51 e sahip olan ve/veya olanlar sana izin vermeden sen bankada sirket adina hesap bile acamaycaksin.
hesabi bile goremeyeceksin.

olurda bir ceza yersen (sigorta, vergi, belediye vs..), sen bana ne diyeceksin...
zaten devlet sana gelmiyecek %51 e sahip Thai lere gelecek.

Nakti cebinde tutup, sahsi hesabina yatiracaksin.
sen isletmeye kiymetli ticari mal koyarsan ve/veya yuklu paraya franchise alirsan, ortagina dikkat etmek zorundasin...
ama diger tum konularda ortagin sana ve isletmeye dikkat etmek zorunda.
arkadsini Turkiyeden getirdin, tezgahin arkasina gecirdin. Gocmen polisi yakaladi.
sana hic bir sey olmaz, %51 e sahip olan 500.000 THB kadar ceza yer....

anladin....
aslinda ortagin daha da riskte....

Yorumlara bakarak pek akıl karı bir yatırım gibi gelmedi
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye41 yazı
Size yazdım Fatih bey, geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Sıfır, İkinci El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım-Satım ve İmalatı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
4 bin $US franchising + 2bin $US diğer masraflar ile Starbucks ve KFC hazır corner dükkan veriyor. Konuyla ilgili daha detaylı bilgileri şirketlerin sayfalarından bulabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy
Üye126 yazı
şaka gibi yaa bi de millet cevap üstüne cevap yazmış. yahu benim 500 bin dolarım olsa ne işim var taylandda pizacı acayım? hemde %51 hissem bve oturma iznim bile olmadan hak yok hukuk yok bu işte... git domink veya karaib ülkelerinden veya uruguaydan felan vatandaşlık al 100 bin dolara dünyanın 180 ülkesini vizesiz gez 2.pasaportla ayrıca küba da oteller var 200 bin dolara satılık... bangladeş kamboçya sri lanka da yaıtırm yap diye devlet yalvarıyor 20 bin dolara i yıl yaşa mis gibi de şirket kur vize felan yok. dahası git estonya litvanya hatta belçika ile 200-300 bin dolara neler yapmazsın... geçen macaristan böyle bir yatırım vatandaşlık duyurus yapmıştı slovakya da sanırım... hey be ya hiç işim yok taylandda 12 bin dolara pizza şubesi olcam diye 500 bini havaya atayım... kusura bakmayın
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.