Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ayakkabı Ve Terlik İhracatı Yapmak İstiyorum

Başlatansemih.erdoganTarih23/01/2013 12:50:16Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
İyi günler arkadaşlar... Ayakkabı ve terlik üretimi yapmaktayım, ürünlerimi yurt dışına ihraç etmek istiyorum sizce nereden başlamalıyım...

Eğer bu işi ben yaparım ürünlerini ben pazarlarım diyen varsa ürünlerimi ona da satabilirim...

Bu arada siteyi arama motorundan buldum çok başarılı bir site... Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye13 yazı
s.a semih bey. ben kırgızistan bişkekte oturuyorum. türkiyede ayakkabı dükkanım vardı yani bu işten anlıyorum. burda ayakkabı çok pahalı ve türk malıysa daha da değerli. ayakkabı ve terlik numunelerinizi görme şansım var mı? wev adresiniz var mı? ilgilenirseniz mail adresimi bırakıyorum. hakan_yasar_@hotmail.com
hakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye148 yazı
resim ve detaylı bilgi alabilirmiyim

Yerleşim TürkiyeMeslek Memur
Yeni Üye1 yazı
Ayakkabı İhracatı konusunda Ülke dışındaki arkadaşlardan destek ve bilgiye ihtiyacım var Ayakkabı imalatı Fabrikamız var ve El işçiliği deri terlik imal ediyoruz, Arab ülkeleri tarafından terliklerimiz çok beğenildi, İhracat konusunda Arap ülkeleri ile çalışmak isteriz, çok sağlam ve deri saraç dikim terliklerimiz var, ama Arap ülkeleri ile bir türlü irtibat konusunda tam bir bağlantı sağlayamadık, bazı konularda yetersiz olduğumuz için, bu konu ile ilgilenen arkadaşımız var ise bilgi ve desteklerini bekliyorum. Ayrıca Türki Cumhuriyetleri, Azerbaycan , Kazakistan, Kırgızistan, ile de çalışma arzularımız var, orda yaşayan arkadaşların kendileride kazansın isteriz, müzakere edelim görüşelim, destek ve talepleriniz, bilgileriniz, bizim için önemli şimdiden teşekkürler......irtibat : cool-export@outlook.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
romanyada yasamaktayim.urunlerinizin goreselini ve fiyat listenizi gonderirseniz romanyada arastirma yapmak isterim.

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye4 yazı

Size ihracat konusunda yardımcı olabilirim.

Öncelikle aşağıdaki bilgilere ihtiyacım var.

- İhracatçılar bilriğine üye misiniz?
- Aylık üretim kapasiteniz nedir?
- E-kataloğunuzu ve web sitenizin linkini gönderebilir misiniz?

Bana mesaj bölümünden ulaşırsanız sevinirim.
İletişime geçmek için lütfen mesaj atınız.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye84 yazı
Resim ve fiyat bilgisi alabilirmiyim.
kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk