Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çinden Cep Telefonu Kilifi Ve Ekran Filmi İthalati

Başlatancenk cakTarih17/01/2013 12:30:04Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Çinden cep telefonu ve ekran koruyucu filmler , tabletler icinde yine koruyucu kilif getirtip trdeki telefonculara toptan olarak pazarlamak istiyorum.Sizde bu is ne kadar tutar zorluklari nelerdir.Neler yapmam gerek gumrukten bu tarz mallari cekerken garanti belgesi yada saglik bakanligindan yada herhangi bir yerden resmi evrak almam gerekir mi telefon tablet filmi ve koruyucu kiliflar icin.Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Denizci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye340 yazı
Toptan devretme konusunda yardimci olurum size
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı
cep telefonu aksesuarlarında gümrük kısıtlaması yok herkes getirebilir.anakart(bord)hariç.bu konuda yardımcı olabilirim.seyfiatalay@gmail.com tel.05549842069 güm müşaviri.

Yeni Üye1 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huseyinaci@hotmail.com
Çin'in Hangshou kentinde yaşıyorum. Çinden içeriği ne olursa olsun mal getirmek istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz
huseyinaci@hotmail.com

Sizin doğru söylediğinize inanmıyorum.Ankarada yaşıyorsun neden insanlara çinde yaşadığını söylüyorsun neden diye sormam saçma nedeni belli

https://www.facebook.com/husaci?fref=ts arkadaşın facebook adresi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye554 yazı
elimde iphone 5 ekran jelatini vardır sadice ön mat ve beziyle beraber 50kr a veriyorum en az alım 50 adet
istiyenlen ulassın 0538 409 28 60

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Yeni Üye98 yazı
Cep telefonu aksesuarları ithalatı ve toptan dağıtımını yapan firmamız sert darbelerde ekranın kırılmasını çizilmesini önleyen, güneş ışığında yansımayı yok eden, parmak izi bırakmayan, dokunmatik hassasiyetini etkilemeyen orjinal kırılmaz pvc ekran koruyucularını stoklarına ilave etmiştir. Şarj aletleri, hafıza kartları, ekran koruyucular, batarya v.s gibi telefon aksesuarlarının ithalat ve toptan dağıtımını yapan firmamız bu promosyon sezonunda promosyon ürünlerinin ithalatınıda gerçekleştirecektir. Her türlü telefon aksesuarı ve promosyon ürünlerini bulabileceğiniz firmamız telefon ve promosyon firmalarının çözüm ortağıdır. Sorunsuz ve garantili teslimat konusunda prensib sahibi firmamız tedarikçisi olabileceğimiz firma arayışı içindedir.
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye67 yazı
Cenk bey merhaba ,

istemiş olduğunuz ürün yelpazeniz nakliye ve hem yurt dışı hem yurt içi gümrüklemeleri dahil kapıdan kapıya teslim edebiliriz. Ayrıca her türlü gümrük sorununuz için bana yaza bilirisiniz.

BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yeni Üye3 yazı
Televadi.com Çinden Telefon ve Tablet Aksesuarları sektöründe online bayilikler vermektedir. televadi.com dan online toptan telefon ve tablet aksesuar siparişi verebilir ve sipariş vereceginiz ürünlerin gümrük mevzuatını, fabrika fiyatlarini siteden online görebilirsiniz, ayrica online faturada oluştura biliyorsunuz. Yanliz bayi olabilmeniz için vergi lehvasi ve imza siküleri geriyor.Sadece kurumsal firmalar siteden yararlanabiliyor. Bilginiz olsun. Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz
www.televadi.com

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat