İlk mesaj
Dış Ticaret
Arap Ülkelerine İhracat Deneyimi Olan Arkadaşlar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumT
Üye365 yazı
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR
B
Yeni Üye3 yazı
S
Yeni Üye13 yazı
25/04/2009 : 11:36:41#3
Web sitesi
Alıntı
Slm arkadaşlar ben soslu mısır üreticisiyim arap ülkelerine soslu mısırı satmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
N
Yeni Üye30 yazı
T
Yeni Üye3 yazı
16/10/2009 : 13:42:44#5
Web sitesi
Alıntı
www.themadeinturkey.com aracılığı ile ürünlerinizi arap ülkelerinde tanıtabilir, anında çeviri hizmeti alabilir,yine aynı siteden rehber talebinde bulunabilirsiniz. 12 tercüman 21 ülke temsilcisi ile her türlü ürün veya hizmet sunumunuzu yapabilirsiniz. Üye olmanızda fayda çok.
Y
Yeni Üye55 yazı
24/10/2009 : 06:19:22#6
Web sitesi
Alıntı
Merhaba Arkadaşlar.Mısır'da yaşayan ve burada çalışan birisiyim.Mısır hakkındaki sorunlarınızda yardımcı olabilirim.
F
Yeni Üye1 yazı
20/04/2012 : 09:20:10#7
Web sitesi
Alıntı
biz arap ulkeleriyle calisiyoruz bize daha detayli bilgi gecerseniz size yardimci oluruz.
selamlar
selamlar
O
Üye177 yazı
20/04/2012 : 14:43:25#8
Web sitesi
Alıntı
Merhaba ,
Benim ortağım Libyada yaşıyor. Biz oraya beton santrali ve asansör firması ***ürdük. Şimdide mobilya firması açıyoruz. Mal satmak ve orada yapılanmak isteyenler mail atabilirler.
Selamlar,
Özgür KALE
Benim ortağım Libyada yaşıyor. Biz oraya beton santrali ve asansör firması ***ürdük. Şimdide mobilya firması açıyoruz. Mal satmak ve orada yapılanmak isteyenler mail atabilirler.
Selamlar,
Özgür KALE
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr
F
Yeni Üye24 yazı
Arapça , İngilizce ve Çince Ticari yazışmalarınız sizin adınıza yürütürlür.
ayrıca Çince ve arapça web sitelerinizi hazırlanir.
ayrıntılı bilgi. www.uygurtercume.tr.gg de
ayrıca Çince ve arapça web sitelerinizi hazırlanir.
ayrıntılı bilgi. www.uygurtercume.tr.gg de
uygur
E
Üye762 yazı
Aracıya güvenmez,
Aracı şirkete güvenmez,
Yurtdışı pazara girmek ister,
Kalkar bütün internete pazar arıyorum diye mesaj atar,
Kardeşim,
Uçağa atlayıp gitsenize dediğiniz yerlere.Korkarak ticaretmi yapılır?Bir de hiç masraf yapmadan kazanacagım diyorsanız o hayalin pesini bırakın.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
B
Yeni Üye5 yazı
03/05/2012 : 13:51:17#11
Web sitesi
Alıntı
VİVA ÇELİK KAPI 25 yılı aşkın bir süredir demir doğrama imalatının vermiş olduğu tecrübesinin 1993 yılında çelik kapı imalatına dönüştürmüştür.200m2 bir dükkanda çelik kapı imalatına başla**** kısıtlı imkanlarla kısa bir sürede büyük bir gelişme kaydederek mevcut konumundan 800m2 lik yeni bir yere taşınmıştır.Üreitimini yaptığı Kabartma Lüx Panel,Laminat Lüx Panel,Komple Metal Panel,Rustik Panel,Klasik Bakır ve Özel Modelleri ile kapı sektröründe marka olmuştur.2009 yılında Organizer sanayi bölgesinde 3000m2 kapalı 2000m2 açık olmak üzere toplam 5000 m2 lik yeni tesisine taşınmıştır.Zengin renk ve model çeşitleri ile güven veren viva çelik kapı ince tasarımları ile de süreklşi gelişerek ürünlerini halkın beğenisine sunmuştur.VİVA çelik kapı 25 kişilik deneyimli personeli ve 30’u aşkın bayi ağı ile yurt içinde ve yurt dışında adından sıkça söz edilen markalar arasında yertini almıştır.
www.ozvivacelikkapi.com bayilikler verilecektir
ÖZviva çelik kapı sanayi
D
Yeni Üye6 yazı
09/05/2012 : 18:43:43#12
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar biz DEVPAK MAKİNA olarak yurt içi ve yurt dışı özellikle Arap ülkelerinin çoguna ihracat yapıyoruz...
Kuruyemiş,Bakliyat,Tozlu Ürünler kısacası Gıda,Deterjan ve İnsaat sektörlerinin Ambalajlama konusunda ve Shrinklemesinde yardımcı olabılırız..
Kuruyemiş,Bakliyat,Tozlu Ürünler kısacası Gıda,Deterjan ve İnsaat sektörlerinin Ambalajlama konusunda ve Shrinklemesinde yardımcı olabılırız..
E
Yeni Üye5 yazı
29/03/2014 : 11:09:36#13
Web sitesi
Alıntı
mrb biz Beton parke taşı ve briket makinası imalatı yapıyoruz. Arap ulkelerine ihracaat yapmak istiyoruz. Firmamıza aracılık yapmak isteyen veya yardımcı olmak istiyen irtibata geçebilirmi.
C
Yeni Üye11 yazı
02/04/2014 : 10:59:49#14
Web sitesi
Alıntı
GÜMÜŞ GÜMÜŞ GÜMÜŞ arkadaşlar gümüş gibi değerli madenlerden takı imalatı yapıyorum. Yurt dışı piyasasına satışta yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum.her türlü teklife açığım
H
Yeni Üye60 yazı
03/04/2014 : 00:09:09#15
Web sitesi
Alıntı
nasıl satılır bilmem ama arap ülkesinde plastik ve kağıt ürünlerden bolca var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz