Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum.

BaşlatanHanzadeBaybarsTarih13/01/2013 13:12:27Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar herkese

İki tane çok minicik bebeği olan bir anne, ataması hiç çıkmamış bir matematik öğretmeniyim. Eşimin geliri bizi geçindirmediği gibi psikolojik olarak da yıkıyorve dedim ki eşime destek olmalı bir ucundan tutmalıyım.

Hayatım boyunca 10 kez elime iğne iplik almamışken 4-5 aydır pul boncuk işlemeleri yapmaya başladım gayet zaman alıcı bebeklerle ilgilenmemi zorlaştırıyor ve de Dnizli gibi bir yerde zaten bunu yapan binlerce insan varken müşterisini bulmak evde oturarak zor.
Bunun üstüne birden kızıma giydirdiğim bir tayt gözüme ilişti. Çok basit ama şık ve sıcak tutan bir tayt. Ddim ki hadi sen tayt dik sat.
Gelelim mevzuya. Öncelikle reçme diye bir makina gerekliymiş bana .Bu makinayı hadi buldum. Bir de terzi arkadaş buldum benimle iş yapacak overlok ve diğer makina için. Sıra geldi penye bulmaya:) sonra da satmak için pazar.
Hadi yanlış yolda mıyım doğru yolda isem neresine kadar doğru yoldayım bana yardım edin. Fikirleriizi bekliyorum. Bu arada çok paraları sonra kazanırım ben bana ayda eve 300-500 tl soksun bu iş benden kralı yok diyecek durumdayım. İki bezli biberonlu bebek çook zor. Ya yolundan döndürün yada yoluma ışık tutun azıcık. Sevgi ve saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye243 yazı
Hocam Öncelikle Merhaba Evde matematik dersi verseniz Neyse Ben konuya sordugunuz acıdan yardım edeyım Bolge Kosgeb le Görüsün öncelikle Derim Kursları oluyor sızın gıbı gırısımcılere ozel heele işgem bolgesınde isenız yasadınız :) kurs 2,5 ay gıbı suruyordu sanırsam (kosgeb sorun ) yanlısbılgı vermeyım cocuklara bu surede bakacka bırı lazım cocukları halletık kursa kattık dıyelım :) yada bakıcı bulduk kursu basarı ıle bıtırdınız burası zor kısımlardan bırı odamı tamam hayırlı olsun kosgeb size 30.000 tl ye kadar destek verdı bu hibedir bununla isi kurudk makine aldık hayırlı olsun belki eleman bile calıstırdık Fakat kotu bi haber once sız odeyeceksınzı kosgeb sıze verıcek iyi haber banka kredi verir kosgeb e anlaştıgınız belırtıgınız taktırde sonra krediyi odersiniz Satış için pazar en zor iş sizin için aslında bu konuda tekstıl trde pazarlar dısında hızlı satılan bıyer degil artık ama SAYA (ayakkabının tabanı olmadankı halı) işi yaparım dersenız o işin cok pazarı var işciliği cok kazancıda olan bı iş fakat pazarladıgınız yere gore degısır bu arada sayacı tabır edılen kişi sektorde kalmaıd bu yuzden ayakkabıcılar kan aglıyor sıze ham madeyı ve ornegı veyır buna istinadane derby cekıc makas dıkıs makınesı (sanayı tıpı) ile saya uretıyorsunuz tavsıye derim size kolay gelsın sormak istediğiginiz bisey olursa mail pm tel ile ulasabılırsınız 0850 800 13 16 -3301 saygılarımla kolay gelsın
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Üye345 yazı
matemati öğretmenliği bölümü mezunusunuz ve işsizsiniz çok ilginç geldi bulunduğunuz ilde hiçmi dersane yok özel ders vermek için çevrenizde hiçmi öğrenci yok okuduğunuz mesleğin üzerine yoğunlaşın derim ben
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye166 yazı

vala herkesle aynı fikirdeyim, matematigi cok sorunlu bir milletiz, hem matematik ogretmeni hem kadın olarak cok avantajlısınız, hic mi denemediniz bilmiyorum, gerci denemissinizdir heralde? univ ogrencisi oldugu halde cok güzel paralar kazanan var.bencede meseleginizle cok daha rahat ve iyi kazanirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye243 yazı
Bende Aynı kanıdayım Ama Arkdaşımıza Sordugu konuda Bilgi Vermekte görevimiz Yargılamak Eleştirmek bize düsmez dimi Cocuklardan Sanırsam işe gitme gibi şansı yok ev biseyler yapmak istiyor saygılar bol sanslar Hocam
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im