İki tane çok minicik bebeği olan bir anne, ataması hiç çıkmamış bir matematik öğretmeniyim. Eşimin geliri bizi geçindirmediği gibi psikolojik olarak da yıkıyorve dedim ki eşime destek olmalı bir ucundan tutmalıyım.
Hayatım boyunca 10 kez elime iğne iplik almamışken 4-5 aydır pul boncuk işlemeleri yapmaya başladım gayet zaman alıcı bebeklerle ilgilenmemi zorlaştırıyor ve de Dnizli gibi bir yerde zaten bunu yapan binlerce insan varken müşterisini bulmak evde oturarak zor.
Bunun üstüne birden kızıma giydirdiğim bir tayt gözüme ilişti. Çok basit ama şık ve sıcak tutan bir tayt. Ddim ki hadi sen tayt dik sat.
Gelelim mevzuya. Öncelikle reçme diye bir makina gerekliymiş bana .Bu makinayı hadi buldum. Bir de terzi arkadaş buldum benimle iş yapacak overlok ve diğer makina için. Sıra geldi penye bulmaya:) sonra da satmak için pazar.
Hadi yanlış yolda mıyım doğru yolda isem neresine kadar doğru yoldayım bana yardım edin. Fikirleriizi bekliyorum. Bu arada çok paraları sonra kazanırım ben bana ayda eve 300-500 tl soksun bu iş benden kralı yok diyecek durumdayım. İki bezli biberonlu bebek çook zor. Ya yolundan döndürün yada yoluma ışık tutun azıcık. Sevgi ve saygılarımla.