Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İhracat Yapmak İçin. . .

Başlatant.gunayTarih01/05/2008 17:38:02Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
merhabalar,
bende yeni üye oldum.Türkiye den ihracat yapmak istiyorum ama müşteri konusunda sıkıntılarım var.eğer hem kazanıp hemde kazandırmak istiyorsanız lütfen yazın.özellikle yaş sebze ve meyve konusunda talep olursa bu işe girmek istiyorum.önerileriniz neler olabilir.türkiye den her türlü ürün bulabilirim.
t.günay

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye170 yazı
merhabalar,
yurt dışına dantel, oya, takı işleri ihraç etmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
herkese iyi projeler
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
merhaba xanaokulu takılarınızı mail olarak atma şansınız varmı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı

belarus a ıhracat yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabılırız. özellikle tekstil alanında.

Yerleşim Beyaz Rusya / MinskMeslek Esnaf
Yeni Üye29 yazı
merhaba arkadaşlar
bende tekstil alanında çalışıyorum bayan dış giyim gelinlik ve abiye üzerine....yurdışına göndermek istiyorum pazar araştırması yapıyorum..eğer yurdışında yaşayan arkadaşlar ithalat yapmak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz...ei.ei-ei.ei@hotmail.com

teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
MERABALAR BEN YURT DISINA ÖZELLİKLE ROMANYA RUSYA ALAMNYA İSVİCRE RİBİ ÜLKELERE CANLI VE YAPAY ÇİÇEK PAZARLAMAK İSTİYORUM BURADAKI PAZARI NASIL SAGLIYA BILIRIM YADA TOPTANCI BULA BILIRMIYIM KARGO İSLEMİNI NASIL YAPA BILIRIM BURDA ÇİÇEK TEMİN EDE BİLİRİM RAHATLIKLA.LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar,biz inserafood şirketi olarak kuru gıda (kuru üzüm,kuru dut,kuru incir,kuru kayısı,kayısı çekirdeği) ihracatı yapmaktayız.Şirketimiz kuruluş aşamasındadır daha önce yapmış olduğumuz ihracatlar var ve halende yapıyoruz ancak daha çok yurt dışıyla bağlantıda olmak istiyoruz daha çok ihracat yapmak istiyoruz.O yüzden yurt dışıyla bağlantısı kuvvetli olan bireyler varsa yardımcı olabilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
hayırlı olsun.yunanistana satış yapabilirsin,orayla bağlantım çok iyi.sen ne satmak isterisn ben yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye8 yazı
Teşekkür ederim.Genellikle dried fruits üzerine yani kuru üzüm,kuru incir,kuru dut,kuru kayısı ve kayısı çekirdeği üzerine ihracat yapmaktayız.Yunanistanda bağlantınızın olması çok iyi yardımcı olursanız çok seviniriz.Ben size mail adresi vereyim ordan detaylı konuşalım inserafood@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Yeni Üye18 yazı
Toz icecek ihracinda musteri bulma konusunda yardimci olabilirmisiniz.
Best Regards

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye6 yazı
Tarım ilacı konusunda lütfen ücreti karşılığında yardım ...

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Eczacy