Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İhracat Yapmak İçin. . .

Başlatant.gunayTarih01/05/2008 17:38:02Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
merhabalar,
bende yeni üye oldum.Türkiye den ihracat yapmak istiyorum ama müşteri konusunda sıkıntılarım var.eğer hem kazanıp hemde kazandırmak istiyorsanız lütfen yazın.özellikle yaş sebze ve meyve konusunda talep olursa bu işe girmek istiyorum.önerileriniz neler olabilir.türkiye den her türlü ürün bulabilirim.
t.günay

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye32 yazı
uzmanlaştığınız ürünler varmı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
bana mail adresini verirseniz detaylı görüşebiliriz maho bey görüşmek üzere
t.günay

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı

merhaba gunay bey yaş meyve üzerine size yardımcı olabılırım. özellikle seftalı ve mandalına üzerine! bızzat kendım ve cevremdekı bırcok kişi şeftalı ve mandalına yetiştiriyor ve pazarlamada zaman zaman sorun yaşıyorlar.eger ilgilenirseniz sukrukanar1907@hotmail.com adresinden bana ulaşabılırsınız. bende yeni girişimler içerisinde olan bırı olarak bırlıkte bırşeyler yapabılırız. iyi günler

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
gunay bey romanya rusyada sebze meyve hal dükkanlarımız mevcuttur.turkiyeden gondereceginiz malları pazarlaya biliriz.gumrukleme havale biz sorumluyuz peşin satış yapmaktayız.bize çalışan firmaları referans verebiliriz.ayrıca turkiyeden narenciye temin etmek isterseniz size yardımcı oluruz.iyigunler
inc

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
rusyada yasiyorum.ithalat ihracatla ugrasiyorum.bu gibi konularda odeme onemlidir.odeme sekli nasil olacak?
anlasabilirsek, calisabiliriz....

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
ihracat konusunda hızla etkin birşeyler yapmak isterseniz artık yurt dışı ile ilgili bilgili olmanız gerekmiyor
www.agatdanismanlik.com sitesini ziyaret edin veya oraki iletişim adresinden bilgi alın size 1 ay içinde gerekli müşteri ve bağlantıları sağlamak kolay ama dış pazarda fiyat ve kaliteyi sağlamak bizce sorun dış pazar emrinizde aslında...
kolay gelsin
www.agatdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
Yurt dışına açılmak ve ihracat yapmak için, bizimle partner olabilirsiniz. Firmamız özellikle endüstriyel ürünlerin ihracatını yapmak isteyen firmaların yurt dışı tanıtımlarını gerçekleştirip aracılık hizmetleri yürütmektedir, tanıtım faaliyetleri ücretsizdir.
btiforeigntrade.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
BTI Foreign Trade olarak Yurt dışına açılmak ve ihracat yapmak için, bizimle partner olabilirsiniz. Firmamız özellikle endüstriyel ürünlerin ihracatını yapmak isteyen firmaların yurt dışı tanıtımlarını gerçekleştirip aracılık hizmetleri yürütmektedir, tanıtım faaliyetleri ücretsizdir. http://www.btiforeigntrade.com
btiforeigntrade.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye89 yazı
sayın joehornick

görüşmek isterim sizinle.. marasoglu55@hotmail.com
Gaap Tekstil Gıda Uluslararası Taşımacılık İth. İh. Ltd. Şti.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye42 yazı
www.ninec.net

ürünlerimi yurt dışına satmak istiyorum.

arkadaşlar değerlendiriniz
Yusuf KADAM

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
iadesiz kasalarda,yıkanmış, doğranmış ve ayıklanmış olarak(spekli)her türlü sebze meyve tedarik edilir, gönderilir. msn:smevlevi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
Temizlik Ürünleri, Toz, Matik, Color Matik, Yumuşatıcı, Çamaşır Suyu, Sıvı Ürünler, El Sabunu, Genel Temizlik Ürünleri, Oda Parfümü, Ovma Kremi, Ovma Tozu, Cam Temizleyici, Soda Matik, Jel, Kireç Çözücü, Tuz Ruhu gibi ürünlerin ihracatını yapmık istiyorum. bu ürünlerle ilgili pazar bulabilirseniz ihraç kayıtlı mal teslimi yapmak üzere çalışabiliriz... zekiozcan2001@hotmail.com
Zeki Özcan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye124 yazı
arkadaşım ben nurettin unat ben 2002 yılından beri dış ticaretle uğraşıyorum eger dilersen sen türkiyeden bul ben de yurtdışında satayım müşteri ortamıda çok var ırakta çelışmak istiyorsan 0535 245 11 03 nur unat lmtd şti .

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Mrb...Türkiyede insan ve yük asansörü makina motoru üretimi yapmaktayız...Asansörün diğer tüm parçalarını da satmaktayız.Öncelikle kendi üretimimiz (makina motor) olmak üzere asansörle alakalı her parçanın ihracatını yapmak istemekteyiz..Sektörümüzde ki önemli bir kaç firmadan bir tanesiyiz...web sitemizde firmamızla alakalı her türlü bilgi mevcuttur...www.nagel.com.tr.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye30 yazı
Yas meyve ve sebze konusunda Rusyada satis agi olusturabilirim. Mevsimine gore domates salatalik nar portakal mandalin greyfurt gibi urunler satilabilir, bizim nakliye gumruk ve satisi sizin de mal tedariki ve Turkiyeden gumruk cikisini ustlenebileceginiz bir ortakliga sicak bakarsaniz goruselim tunckazakistan@hotmail.com

Yerleşim / DigerMeslek Turizm
Yeni Üye4 yazı
selamlar iş makinası konusun da bilgisi veya tecrübesi veya benimle işbirliği yapabilcek yurt dışında özellikle iskandinav ülkelerini bilen varmı,türkiyeden yurt dışına insan taşıma platformlarını ihrac etmek istiyorum.
cemil İLHAN...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar... Gemlik bölgesinde yaşıyorum. Dış Ticaret uzmanıyım... Zeytin ve zeytinyağı ana hedefim olmak üzere, prinç, turşu ve elma ihracatı yapmak istiyorum... Her ürünlerden yüklü miktar ihracat yapabilirim. Benim bu ürünleri pazarlamam için pazara ihtiyacım var.. Geniş bir pazar araştırması yapan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim, veya yurt dışıyla bağlantıları olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.. elma narin bir meyve olduğu için yurt içi pazarlarda da satabiliriz.. teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye68 yazı
merhabalar dünyanın 1.sınıf çam fıstığı üreticisiyiz.yurt dışında ve içinde satışını yapabilecek ciddi arkadaşlar var ise görüşelim
pelin

Yeni Üye68 yazı
merhabalar .dünyanın 1.sınıf kalite çam fıstığı üreticisiyiz.altın değerinde olan bu ürünün satışı ve pazarlamasıyla ilgilenen arkadaşlara duyurulur...
koza fıstığı tamamen organiktir.kullanıldığı yerler baklava ,dolma,helva,kozmetik,ilaç sanayi vs...
besin değeri yüksek .
pelin

Üye167 yazı
elimde taze ve kuru olmak züere antep fıstığı temizlik maddeleri ve princ bulunur yurt dışına satmak isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz0 507 740 16 31

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye8 yazı
sayın pelinsulin merhaba,
ürününüzün 100 gramında kaç adet vardır ve sınıfı nedir?Bu ihracat için önemlidir.tonu için ne kadar fiyat belirlediniz?Kabuklu şekilde de satıyormusunuz?Bu konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye68 yazı
sn:horizon aylık üretimimiz 10-15 tondur.yurt içinde bu ürünün satışı yoktur piyasadaki diğer çam fıstıkları türkiyenin diğer bölgelerinden elde edilern fısıtklardır.fıstık satışımız ayıklanmış şekildedir.kg fiyatı 60-75tl arasında dır. paketlemeye girerse 15 ve 25 er gramlık paketlerde kilo fiyatı satışı 180-200tl ye çıkmaktadır.piyasada bu gün kg 30-45 tl olan fıstıkların bile 25 gramı 5-6 tl ye satılmaktadır
pelin

Yeni Üye61 yazı
ürünlerinizi yurt dışına pazarlamayı ,yeni müşteri bulmayı ve bu konuda işbirliği yapabilecek üretici arkadaşlarla görüşmek isterim.ürünü temin etmek sizden pazarlaması bizden..
senturk

Üye167 yazı
bende zeytinyağı.yeşil sabun var pazarlamak isteyen arkadaşalrla konuşabilirz..0507 740 16 31

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye68 yazı
merhaba,

bende bu sektörde çalışmaya başladım.
yurtdışı firmalarıyla bağlantıya geçtim.Gelen talepler doğrultusunda sizinle görüşebilirim.
Hangi şehirdesiniz??daha önce ihracat yaptınız mı genelde bu ürünlerle ilgili belegeler soruluyor çünki??

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
arkadaşlar haftada 2 tır mal yetiştirebilecek 1. kalite ihracatlık hicaz narı olan arkadaşlar.tel:0534 465 28 66

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?renci
Üye100 yazı
Herkese Merhaba
Markalı ve sertifikalı organik ve extra virgin zeytinyağı üretiyoruz.İhraç etmek istiyoruz.İlgi duyan arkadaşlarla drek görüşmek istiyorum.Pazarlama ve dağıtmak isteyenlerle veya hazır müşterisi olan yurt içi/yurt dışı olabilir.İşbirliği ve önerilere açığız.lütfen drek mail adresine yazın veya arayın.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193