Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kocamustafapaşa'da Meydanda Büfemi Tekelmi?

BaşlatantheviLLainTarih09/01/2013 18:03:17Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye63 yazı
Selamlar arkadaşlar..

Biraz detaylı yazıyorum ama sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var.

K.m.paşa meydandaki son durağın 4-5 metre gerisinde. 15-20 metrekare biryer buldum. Belki daha azdır yeri. Şuanda ufak bir büfe/sigara/içecek satışı olarak işliyor. Ama bu haliyle pek verim alamayacağını düşünüyorum.

Bu dükkanın tam yanında eldiven şapka şemsiye satan ufak bir yer var. 1-2 metrekarelik konteynırın içine doldurmuş malı, önünede tezgahı açmış eldiven şapka satıyor. Bu adamın sattığı eşyalar 5 kuruş etmemesine rağmen yeri büfeden daha iyi geldi bana. Ve bu dükkanın büfeyi biraz pasifleştirdiğini düşünüyorum.

Bu eldivencinin yeride tam köşe yer gibi duruyor.

O köşeye bir tekel bayii açılsa gelenin geçenin su gibi bira alacağını düşünmekteyim.

Cadde üstü otobüsler ve taksiler geçiyor. yaya ve taşıt trafiği olarak yoğun bir mekan gibi.

Şimdi size soruyorum, kocamustafapaşa muhafazakar biryer midir? Muhafazakar olsa bile, para kazanamaz mıyız acaba? Bu işi yapmış tekelci, büfeci abilerimizden yorum bekliyorum... Teşekkür ederim hepinize.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye17 yazı
baska bir tekel devir alma yerine yazdıgımın aynısını burayada yazıyorum kimse kırılmaz umarım kardes belliki ticarete atılmak istiyorsun cok guzel Rızkın 10 da 9 u ticarettedir demiş Peygamber efendimiz S.A.V yalnız yanlıs anlama bir krdesin olarak uyarmak istiyorum bu alkol satanların hic birinin yuzu gulmemiştir işin gercegi belası musubeti coktur gece yarılarına kadar beklicen dilenen alkolikler ve tinerciler gelcek vs vs lanetli bir iştir bence temiz helal paranı bulastırma eger basladıysan isede orayıyavas yavas kahvaltı sarayına donustur mekan işlek bir yerse sabah acarsın erkenden aksam satte 10 gibi kapatır gidersin yazık gunah yaw cidden 3 kurus alcam diye belayada musibetede ugrama oteki dunyanıda yakma eskiden yapmıs arkadaslar haklarını helal etsinler amacım kimseyi kırmak uzmek degil dogru bir tanedir
Hz.Mevlana’nın
Kanaatten hiç kimse ölmedi, hırsla da hiç kimse padişah olmadı.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Bal yiyen, arısından gocunmaz.
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Ne mutlu o kimseye ki kendi ayıbını görür.

Hz.Yunus Emre
Kadılar,müftüler cümle geldiler
Kitaplarını bir yana koydular
Sen bu ilmi nerden aldın dediler
Bir kamil mürşide varmazsan olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye63 yazı
yav çıldıracam gözünüzü seviyim büfeyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın.. bunaldım artık herkes din hakkında bilgisini kendisine saklasın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye26 yazı

Merhabalar bende istanbulluyum bircok yerini bilirim Kocamustafapaşayida az cok fakat dedigin duragi konum olarak net bilmiyorum.. Butun yazilari okudum konudaki ve birşeye dikkat et derim asgari ucretle calişan biri olarak 30-40 bin TL bir paradan bahsediyorsun ve bu deveride herkes icin iyi bir para bu..Tahmin edersinnki uc kuruş para icin bir ay calişiyosun ve hic birşeyine yetmiyor.Bu yuzden o devir alacagin bufe ile ilgili bir kac arkadaş soylemiş surekli devir olunuyor buradaki bufeler ..boyle bir durum varsa işin garip bir tarafi vardir..Arkadaşlarin dedigi gibi insan cok ve kalabilik olabilir ama transit insansa gereksiz insandir o bufe icin.Benim tavsiyem burdan alabilecegin yardim ancak o lokasyonda bir bufeci filan olursa yardimi olur sana bunun dişinda git derim ve o bufeyi acelesi yoksa eger bir hafta hafta ici ve hafta sonu dahil izle derim. Etrafinda akbil dolum yeri varmi ya da başka bufeler varmi insanlar diger bufelere ne sıklıkla gidiyor.. Tam bir fizibiite yaparsan yararli olur.. Bahsettigin rakam iyi bir rakam o yuzden cok aceleci olma..Ticarete atilma dusuncen cok guzel ama iyi araştir ..Bir şekilde elindeki para gittikten sonra gecmişe donuş olamiyor malesef.. Sogutmak degil dikkatli olman konusunda soylemeye caliştim kolay gelsin hayirlisi olsun hakkinda.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er