İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Alışveriş Sitesi Fikri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorumA
Yeni Üye16 yazı
Bu iki konuda avantaj elde edemezseniz zor gibi geliyor. Çünkü çok fazla ve çok büyük firmalar var.
K
Yeni Üye28 yazı
A
Yeni Üye16 yazı
O zaman Türkiye'ye dönmeyi mi düşünüyorsunuz?
Oradan burada iş yürütmek zor olabilir.
K
Yeni Üye28 yazı
A
Yeni Üye16 yazı
İstanbulda değil mi? Peki ihracat konusunda bilginiz var mı? Muhtemelen vardır gerçi...
Bizde dükkanımızın depo kısmınından faydalanabileceğimiz ek işler araştırıyoruz. Toptan satış v.s. gibi...
Bizde dükkanımızın depo kısmınından faydalanabileceğimiz ek işler araştırıyoruz. Toptan satış v.s. gibi...
K
Yeni Üye28 yazı
ithalat-ihracat konusunda yaklaşık 9 senelik birikimimiz var ayrıca bu işi tek olarak değil 2-3 kişi yapmayı planlıyorum fakat önce bilgi topluyorum elde ettiğim bilgiler neticesinde girmeyi düşünüyorum takdir edersiniz ki ortaya sermaye konacak öyle basit bir şey de düşünmüyoruz tutacağından emin olduktan sonra 100 bin dolar bile bulabilirim fakat henüz emin değilim zira sermayeyi de batırma olasılığı yüksek bu yüzden bir süre beklemede kalıp tecrübeli arkadaşlarla istişare yapma fikrindeyim.
G
Üye434 yazı
06/01/2013 : 12:14:19#7
Web sitesi
Alıntı
Ne duymak istiyorsun. Daha net anlatırsan iyi olur.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
K
Yeni Üye28 yazı
istediğim yukardada belirttiğim gibi kurmak istediğim toptan ve perakende alışveriş sitesinin tutup tutmayacağı .Diyeceksiniz ki senin ne farkın var... hali hazırda ithalat alanında çalışıyor olmam vede buna bağlı ürün bulma,istanbulda depolama gibi sıkıntılarımın olmayacağını gösterebilirim.Tabi sadece bu yeterlimi tabiki değildir bunun için olumlu - olumsuz fikirler duymak istiyorum kısacası...
A
Üye340 yazı
Burda ve çinde bir ofis acarak maliye ti dùsürursunuz örnegin ben sizden sözlesme
Yaparak bir ürün istesem hersey dahil depoma kadar teslim fiyatini bana söyleyip ve depoma ürun girisi olunca paranizi pesin alirsaniz bu bi oneri bu tarzda bi calisma yaparsaniz ilk kalici musteriniz ben olurum cukurovapazarlama01@gmail.com
Yaparak bir ürün istesem hersey dahil depoma kadar teslim fiyatini bana söyleyip ve depoma ürun girisi olunca paranizi pesin alirsaniz bu bi oneri bu tarzda bi calisma yaparsaniz ilk kalici musteriniz ben olurum cukurovapazarlama01@gmail.com
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret
K
Yeni Üye28 yazı
A
Üye340 yazı
Hesabinizi yapin eger bu ise karar verirseniz mutlaka goruselim
Fırat ALBAY
K
Yeni Üye28 yazı
sayın "alışveriş" ilginiz için teşekkür ederim.Eğer Allah nasip ederde olursa bu iş görüşürüz inş.
N
Yeni Üye88 yazı
Bence bilgi birikiminizi tedarikçi olarak yansıtırsanız sıfır sermaye ile daha çok kazanabilirsiniz.
Bu zamanda en önemli şey yaşamış olduğunuz şehirdeki deneyim.
Bu zamanda en önemli şey yaşamış olduğunuz şehirdeki deneyim.
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca
F
Yeni Üye17 yazı
07/01/2013 : 19:52:22#14
Web sitesi
Alıntı
Iyi Aksamlar Karamurselli,
Turkiyedeki bir ithalatcinin bende dahil hala Cinden ithalat yaparken cekinceleri var, ozellikler kalitesiz urun ve dolandirilmak konusunda, bana gore bu isi perakende satis yapmak yerine talep bazinda yaparsan hem risk almamis olursun ki fazla yatirim gerektirmez hemde organizasyonu fazla teferruatli olmaz, insanlar da Turkiyede kontak kuracaklari biri oldugu ve talep edilen urunun kapi teslimi olacagi icin tercih edilebilecek bir fark yaratmis olursunuz. Hakkinizda hayirlisi.
Turkiyedeki bir ithalatcinin bende dahil hala Cinden ithalat yaparken cekinceleri var, ozellikler kalitesiz urun ve dolandirilmak konusunda, bana gore bu isi perakende satis yapmak yerine talep bazinda yaparsan hem risk almamis olursun ki fazla yatirim gerektirmez hemde organizasyonu fazla teferruatli olmaz, insanlar da Turkiyede kontak kuracaklari biri oldugu ve talep edilen urunun kapi teslimi olacagi icin tercih edilebilecek bir fark yaratmis olursunuz. Hakkinizda hayirlisi.
Z
Üye107 yazı
Ben de mesela dx.com veya buyincoins.com tarzı bir Türkçe e-ticaret düşünüyordum. Mesela buldumbuldum.com da bu tarz bir girişim ve inanılmaz kazanıyor.
Gerekenler:
Güzel bir marka domain, e-ticaret altyapısı(ideasoft vs.), fatura kesebilme ve talep görcek ürün bulma ile tedarik etme. Onun dışında reklam ile istediğinizi elde edersiniz ama benim satacağım ürünler 5-10 lira olacağı için vazgeçtim.
Gerekenler:
Güzel bir marka domain, e-ticaret altyapısı(ideasoft vs.), fatura kesebilme ve talep görcek ürün bulma ile tedarik etme. Onun dışında reklam ile istediğinizi elde edersiniz ama benim satacağım ürünler 5-10 lira olacağı için vazgeçtim.
A
Üye340 yazı
Sayın fugur
size gonulden katiliyorum bu sekilde calisirsaniz dedigim gibi ilk siparis benden olur
size gonulden katiliyorum bu sekilde calisirsaniz dedigim gibi ilk siparis benden olur
Fırat ALBAY
C
Yeni Üye29 yazı
Bence uygun fiyatli bir siteyle bu sektörde zirveye cikabilirsiniz.bugun çogu ünlü marka üretimlerini çin e kaydirdi. oto müzik sistemleri üzerinden örnek vermek gerekirse jbl ve pioneer markalari ülkemizde meşhur durumda . bu markalari dahada cogaltabiliriz. ben ornek anlaminda ikisini yazdim.bu tarz ürünleri orjinal olmak şartiyla sitenizde satabilir yada esnaf arkadaşlara tedarikçi abilirsiniz. 20 liralik teypten 1500 liralik teybe kadarsecenek sunabilirsiniz.ben ilgi duydugum sektör üzerinden örnek verdim. Keske imkanim olsaydida bu tarz urunler satabilseydim.elektronigin sonu yoktur.
K
Yeni Üye28 yazı
fikirlerini belirten arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.Aradaki altı saatlik zaman farkından ve yoğunluktan dolayı hemen cevap veremiyorum kusura bakmayın.Sayın "fugur" hali hazırda zaten dediğiniz gibi çalışıyoruz fakat müşterilerimiz toptancı oldukları için siparişleri konteyner bazında oluyor.Diğer siparijlerden kazanamadığımız için ilgilenemiyoruz.Diğer taraftan dolandırıcılık konususunda hak veriyorum burda işini adam gibi yapanda var yapmayanıda.Fakat bu durum bizimde çekincemize sebep oluyor.Mesela müşteri 100 bin dolarlık sipariş geçiyor.Parasını Türkiyeye gidince göndereceğini söylüyor.Ama dönünce ne ses var ne seda.(Komisyoncunun burdan kazandıgı %5 yani 5 bin dolar.) Yani demem o ki her iki tarafında çekinceleri var.Bu durumu burda yaşayan ne yazıkki çok.Bizim müşterilerimiz ise çoğu 8-9 yıllık olduğu için vede ayrıca ailecek te görüştüğümüz için güven sorunumuz olmuyor.
Konuyu buraya taşımamın sebebi artık bu şablonun dışında farklı birşeyler yapmak istiyorum forumda bir çok farklı fikir okuyorum ve herkesin görüşlerinden birşeyler öğreniyorum inş hakkımda en hayırlısını Allah nasip eder...
Konuyu buraya taşımamın sebebi artık bu şablonun dışında farklı birşeyler yapmak istiyorum forumda bir çok farklı fikir okuyorum ve herkesin görüşlerinden birşeyler öğreniyorum inş hakkımda en hayırlısını Allah nasip eder...
M
Üye153 yazı
08/01/2013 : 07:18:40#19
Web sitesi
Alıntı
Fikir çok güzel ama bahsedilen güven sorunu nedeni ile herkezi temkinli olmaya davet efiyorum bende bu kouda ufakata olsa bir girişimde bulundum
ama sizinkiye nazaran biraz farklı inşallah rabbim gönlünüze göre verir
sizlerden bu konuyuda değelendirmenizi rica ediyorum
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=72383
Toptan saıış konusunda toptancı ve perakende esnafının buluşma noktası
http://pazartoptan.com
https://tr-tr.facebook.com/Pazartoptan
Türkiyenin Toptan Satış Sitesi
ama sizinkiye nazaran biraz farklı inşallah rabbim gönlünüze göre verir
sizlerden bu konuyuda değelendirmenizi rica ediyorum
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=72383
Toptan saıış konusunda toptancı ve perakende esnafının buluşma noktası
http://pazartoptan.com
https://tr-tr.facebook.com/Pazartoptan
Türkiyenin Toptan Satış Sitesi
Y
Yeni Üye13 yazı
bende shenzhene geldim yaklasık 3 ay kadar once benimde aynı sekılde fıkırlerım vardı ama artık Türkiye'yi marketten çıkarttım gibi bir şey çünkü artık gümrükte çok ufak paketleri bile kontrol edip bakıyorlar
G
Üye232 yazı
Karamürselli merhaba
Kocaeli Karamürsel ile bir ilgin var mı?
Kocaeli Karamürsel ile bir ilgin var mı?
A.Sami Cansu
543 595 34 80
543 595 34 80
S
Yeni Üye6 yazı
Ben ABD'de yasiyorum. Burada tanidigim bazi arkadaslar Turkiye'de yasayan musterileri icin magazalardan alisveris yapip anlastiklari bir kargo sirketi araciligiyla Turkiye'ye gonderiyorlar. Arkadaslarin adresi https://www.amerikadaniste.com/ bir inceleyin. Belki siz de benzeri bir is yapabilirsiniz Cin'den. Ben Turkiye'de yasayip dis macunundan gomlegine ayakkabasina kadar her seyi bu site ustunden getirten birkac kisi taniyorum. Belki Turkiye'de olup Cin'deki magazalardan alisveris yapmak isteyenler de olabilir.
H
Üye116 yazı
Sn:Karamürselli
Sizin şu an Çin'de yaşamanız inanılmaz bir artı oluyor, çünkü dolandırılma korkusunu yaşamayacaksınız.Birde orada istediğiniz kadar zamanınız olacaktır ürün yada ürünleri araştırmaya.Ben kesinlikle inanıyorum-ki bu iş olur.Güzel bir domain ardından güzel bir web tasarımı, sonrası gelecektir.Nasıl derseniz bende merak sarmıştım bu işlere ama herşey iyide maalesef param olmadığı için şu an tozlu raflar arasında o düşüncem :) Siz bu işi mutlaka yapmalısınız.Allah utandırmasın
Bu arada bende depolama-antrepo alanında işler yapmaktayım.Eğer ANTREPO (ambarlı ve halkalı) yada Serbest depolama alanında bir sıkıntınız olursa size çok iyi fiyatlarda depolama hizmeti sunabilirim.Tekrardan başarılar diler görüşmek üzere diyorum.
hacioglu34@ g m a i l c o m
ticaret@london.com
Sizin şu an Çin'de yaşamanız inanılmaz bir artı oluyor, çünkü dolandırılma korkusunu yaşamayacaksınız.Birde orada istediğiniz kadar zamanınız olacaktır ürün yada ürünleri araştırmaya.Ben kesinlikle inanıyorum-ki bu iş olur.Güzel bir domain ardından güzel bir web tasarımı, sonrası gelecektir.Nasıl derseniz bende merak sarmıştım bu işlere ama herşey iyide maalesef param olmadığı için şu an tozlu raflar arasında o düşüncem :) Siz bu işi mutlaka yapmalısınız.Allah utandırmasın
Bu arada bende depolama-antrepo alanında işler yapmaktayım.Eğer ANTREPO (ambarlı ve halkalı) yada Serbest depolama alanında bir sıkıntınız olursa size çok iyi fiyatlarda depolama hizmeti sunabilirim.Tekrardan başarılar diler görüşmek üzere diyorum.
hacioglu34@ g m a i l c o m
ticaret@london.com
M
Yeni Üye88 yazı
02/05/2013 : 18:58:42#24
Web sitesi
Alıntı
selam karamurselli,olay cinde olmak veya ucuz urun tedariginden cok internette sitenin tantimi reklami seo,su ve daha bir cok calisma gerktiren bir sektor, eticaret onun icin site ici ve site disi seo calismlari bunlar olmadan hemencecik urun satisi olmaz,onun icin eticaretin bu boyutunuda dusunmenizi tavsiye ederim...
http://durustticaret.incir.com
http://durustticaret.incir.com
MEHMET ALEMDAR
S
Üye166 yazı
ürünü ucuza getirirse seo su yalan olur. iki sahibinden ile gittigidiyor ilanına bakar olay. seo 10 liralik ürünü 9.90 a 9.80 e satanlar icin, 5 lira dersen her sekilde satar.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz