Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

150 Bin Tl İle Nasıl Bir İşe Girebilirim

BaşlatangogozarTarih03/01/2013 01:37:08Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba dostlar;
kendim dekarasyon sektöründe 12 senesini tamamlamış 29 yaşında evli bir gencim
yaptığım işten para kazanamadığım için ayrıldım ve elimdeki 100 veya 150 bin tl arası yeni bir iş kurmak istiyorum değerli fikirlerinizi bekliyorum mesleğimi yapmak istemiyorum . rent a car düşündüm ancak riskli olduğunu düşünüyorum beni yeni bir sektör için aydınlatırsanız sevinirim saygılar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye59 yazı
Abicim avm ac derim bulundugun bolgenin merkezi konumunda bi avmeyle gunde 4 5 ciro yaparsin,,biz bayadir arastiriyoruz iki aya basliycaz insallah,,kar oranlari 40 larda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
Merhaba

Ne iş yaparsan yap. İyi araştır. Elindeki para az değil. Ama bildiğin işe herzaman yakın olsun en azından. Benim sana mesaj yazmaktaki amacım sadece Rent a Car işi hakkında. Sakın bu işe girme. Bir yakınım bu iş yüzünden neredeyse hapse giriyordu. Başka ne iş olsa o parayla yaparsın. İyi günler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye56 yazı

sana tavsiyem süper market aç bu parayla güzel ve mukmel bır süper market her üründen bulunmasıyla manavı kasapı iyi para kazanırsın
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Yeni Üye65 yazı
Dogan sen bence adamin parasini batiracan
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı
neden patıracam ticarete riski göze almsan hiç bir iş yapamasın
ersindoğan

Yeni Üye4 yazı
teşekkürler tavsiyeler için ,
ben bahçeşehir istanbuldayım burdaki bana yakın avmler malesef dükkan kiraları çok pahalı boş yerde yok oto yıkama , emlakcılık ve bu gibi az riskli işlere girmek istiyorum cunki oğlumun rıskı ile oynamaya başladım çağresizlikten kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye56 yazı
sana bir önerim taşaronluk yap dahire karşılığı inşaat tutu dış çehpe çok iyi kazanırsın
ersindoğan

Yeni Üye4 yazı
bu konuda yeterlicevrem ve bilgim yok sayın dogansove teşekkürler

Üye780 yazı
Sn doğansöve;

Sizin imalat ve uygulama berabermi?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye56 yazı
ewet beraber çalışıyozz
ersindoğan

Yeni Üye48 yazı
100 150 bin iyi para bu parayla ben olsam... yeni bir fark yaratırdım intercafe açardım ama farklı olanından şu an 20metre karelik bir dükkana örnek 20 b.sayar giriyordur en fazla ben bie sistem buldum...

aynı 20 metrekare içinde 60 b.sayar koyabiliyorum... 100 de 300 kar güzel fikir benim param olsaydı girişirdim...
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
Bu parayla bi tane 2003- 2007 model bi cekici yani tır alip bi firmaya kiralayabilirsin. Firmayla yapacagin anlasma ile yakiti ve soforu firmadan sadece bakimi senden olmak kaydiyla aylik belli bi rakama anlasirsin. Kendin baska bi isle ugrassan bile aylik ekstra bi gelirin olur. Veya firmaya bagli kalmaksizin kendin piyasada calisabilirsin ama bunu pek tavsiye etmem. Aylik giderin gelirin belli olmasi kiraladigin taktirde daha mantikli olur.

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye81 yazı
İnternet cafede çok güzel para var hem eğlenceli hemde zevkli iş.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yeni Üye56 yazı
arkadaşım parayı kısa yoldan bulmak istıyorsan ticarete korkmayacan ve aksine cesaretli olki iş senden korksun
ersindoğan

Yeni Üye4 yazı
ilgi alakanızdan teşekür ederim.bugün eskibir arkadaşımla emlak ofisi acmaya karar verdim bizim semptimizde tanınmışbir emlakcı bayilik gibi bir ofis acıcam sanırım