Başlığın doğrumu yanlışmı olduğuna bende karar veremedim yazımı okuduğunuzda karar verirsiniz.
Ben 19 yaşında doğup büyüdüğüm şehirde üniversite okuyan bir öğrenciyim.
Aklıma gelen fikir internet üzerinden market sistemi tabikide benden önce çok kişi düşünmüştür hayata geçirenlerde var diye biliyorum.
Ben düşündümde bir internet sitesi açtırayım ve tanıdık bir marketlede anlaşıp kendim uğraşayım markette olan bütün ürünleri fotoğraflarıyla birlikte siteye geçireyim ve sonra sitem için broşür bastırıp çevremdeki insanlarla birlikte 1 2 haftada bulunduğum şehirin merkezinde heryere dağıtabilirim. Açılışa özel kampayalarla dikkat çekebilirim diye düşünüyorum. Sizce böyle bişey tutarmı ? İlk başlarda kendimizin olan motor ve arabayla dağıtım yapabilirim bulunduğum şehirde adresi bildikten sonra en uzak noktaya 15-20dk da gidilebilir. Trafik sıkıntısı anormal bişey olmadıktan sonra kesinlikle yok. Duruma göre belirli bi süre sonra 3tl yol ücreti almaya başlıyabilirim tabi o birazda marketle anlaşmama bağlı yeterli kar marjı olursa müşterilerdende hiçbir ücret talep etmem. İnternet sitesinide yakın bi arkadaşım yapıcak merak etmeyin uyduruk bişey yapmıyacağına eminim 6 senedir o iş üzerine hala okuyor. Yaptığı siteleri falan gösterdi. Site harici ne kadar masrafım olur sizce ?
Bir sürü eksiğim olduğunu biliyorum sizce daha neleri düşünmem gerekiyo eksikliklerim nelerdir fikir verebilecek bilgisi olan insanların fikrini almak isterim.