Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Damacana Bayii Satış Artırma Yöntemi Ve Ek Ürün

Başlatandostane19Tarih02/01/2013 19:30:53Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Yeni açtığım damacana dükkanında işlerin artırılması için ne gibi şeyler yapılabilir? yeteri kadar broşür dağıttık ama makul bir rağbet olmadı. Ayrıca damacanayla birlikte tüpten başka satılacak ne olabilir?

Yerleşim Türkiye / NiğdeMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye17 yazı
kömür satabilirsin onların yanında mangal kömürüde olabılır.ayrıca damacana suyun yanında promosyon olarak 1 adet 0,5lik pet su verebılırsın
ERMAN ALİ ERESE

Yerleşim Türkiye / Manisa MerkezMeslek Esnaf
Yeni Üye13 yazı
Damacana Suyun Kar Marjı Nedır Hıc bır bılgım Yok. Ama Benım Oldugum Yerde Bı Fırma 1 Damacana Su Alana 6lı Yumurta Kampanyası Baslatmısdı. Eger Kar marjı Yuksek Ise Yapılmıyacak bısey degıl Yumurta fırması ıle anlasıp hem onun reklamı olcak hem senın urunun satıcak. Faydalı Olur Dıye Umuyorum.
Market profesörü

Yerleşim Türkiye / BalykesyrMeslek Gyda
Üye153 yazı

benim aklıma şöle bişey geldi bence denemeye değer
en mantıklısı örnek vermek
bir eve su bıraktığınızda yanında onlara satabileceğiniz ürün numunesi bırakarak hem reklam hem ürün çeşidi artırma hemde müşterinin ilgisini çekme
mesela ne olabilir özellikle temizlik ve kozmatik olabilir 50 gr kokulu yumuşatıcı parfüm numune (parfüm kartları) örnekleri tek yıkamalık toz deterjan örnekleri vs
ama işin brokrasi boyutunu ben bilmiyorum
http://pazartoptan.com
Türkiyenin Toptan satış sitesi
http://bypazar.com
En İyisi Sizin İçin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Merhaba, damacana suyun yanında sadece içecek grubu satabilirsiniz gıda maddesinin yanında tüpgaz veya kömür belediyenin ve sağlık bakanlığının denetimlerinde dükkanınızın mühürlenmesine ve sözleşmenizin feshedilmesine sebep olabilir. Soda, madensuyu ve meşrubat servisi yapabilirsiniz tabi bunlar da firmanızın iznine bağlı. Firma görevlisi bayinizi ziyarete geldiğinde sorun çıkabilir. Broşür yerine kapı çalışması ve kampanya yapabilirsiniz. Kupon bastırıp 6. alımda bardak takımı 12. alımda el havlusu şeklinde veya kupon bastırıp 5. alıma çatal 10. alımda bıçak 15. alımda kaşık gibi. Tabi burada önemli olan firma desteği. Malum kış ayında olduğumuzuda unutmayın mart ayında sezon açılıyor. Eğer sattığınız su büyük kaliteli marka ise (Erikli, Nestle, Hamidiye, Sırma gibi) önünüz açıktır yok eğer ucuz marka ise fazla bir şey beklemeyin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er