Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İşim İçn Fikirlerinze İhtycm Var. Lütfn Yardm

Başlatanozgem-ozgemTarih01/01/2013 02:42:48Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
antalyada bır ıs yapmak ıstıyoruz babamla.vıllaların yıllık ev bakımı,havuz bakımı ve transferlerını yapmak ıstıyoruz.2000 pounda bakıyolar burda yıllık.ellerınde de 60 70 tane vııla var.cok da ıı para kazanıyolar.soyle bır durum da var.henuz kıs oldugu ıcın hıcbır turıstle gorusme sansım yok...gorusmeden de bır ofıs acmak ıstemıyoruz.en azından 3 4 vılla alırsak rahat rahat acarız ofısı de.Bu durumda sorum su;
Sizce vılla alabılmem ıcın bu ısı yapan dıger fırmalardan farklı olarak ne sunabılırım?

Lutfen yardımcı olun bana...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Üye105 yazı
Bu konu ile alakalı porfesyonel yardım almanızda fayda var bahsettiğiniz işin daha büyüğünü yapan alanyada bir kaç firma tanıyorum. hatta bende kendilerinden bir rezidance daire satın aldım. ben onlara dairemi kiraya verdim ayda 500 euro gibi bir kira alıyorum. onlar rehberlere veya tatil için gelenlere günlük kiraya veriyorlar. tüm masraflarıda onlar karşılıyorlar. işte temizlik aidat vs. aynı zamanda bu firma bu rezidance'nin müteahiti. ve başka işlerde yapıyorlar araştırmanı tavsiye ederim.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye38 yazı
firmanın ismini ozelden alabılmem mumkun mu acaba?

Yeni Üye38 yazı

bu arada slogan ıcın yardım beklıyorum arkadaslar hala..tesekkurler.

Yeni Üye38 yazı
GÜNCEL...

Üye219 yazı
Havaalanından transferi yapan arkadaştan tut da , villaları temizleyen kişiye kadar kalifiye personelin olmalı.Turistlere farklılık olarak bir aksilik olması halinde sağlık hizmeti olanağı sunabilirsin, araba kiralama hizmeti , safari turları, özel tekneyle gezinti, özel rehberle tarihi yerleri tanıtımı, turistleri alışveriş yapacağı marketten tut yemek yiyecekleri restaurant a kadar her yerde adamın olmalı ve seni referans göstermelerini sağlamalısın,farklılık olarak 1-2 seans masaj seansı hediye edebilirsin, :)
hatta transferi yapan personelin mini bir anket yapabilir misafirlere, beklentiniz nedir veya bizi değerlendirin tarzında....değişik fikirler çıkar eminim bu anketden....Kolay gelsin.
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye54 yazı
slm arkadasim bende uzun bi sure turismde calistim otelciligin her departmaninda calistim.servisine varincaya kadar ve kendi arbamla arada bir turist arkadaslarimi da transfer yaptim.
senin yapacagin is guzel ben ce iyi fikir onemli olan potansiyel olmasi talep varmi boyle bir is icin?

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Üye306 yazı
bir ürünü hizmeti 1 liraya da satabilirsiniz 5 liraya da. sunumla alakalıdır.
bu bakış açısıyla baktığımızda 34235465 kadar işi bir anda siz yapmak yerine 1 2 alanda uzmanlaşıp hizmetinizi daha iyi verin derim.

Diğerlerinden farklı olmak için bi fazla hizmet alanı belirlemek ters tepkide verebilir. her işi uzman şekilde yapmak kolay değildir.

Pazarlamanızı geliştirmelisiniz. Çevrenizde reklam alanlarını kullanmak, google adworks ile online aramalarda ilk sırada yer almak, site içeriğinde güven vermek,
sonrasında
sürpriz hediyeler verebilirsiniz sizinle çalıştıkları için teşekkür ederek.

personelinizi tek tip üniforma ve güler yüzle çalıştırmak, sonrasında yabancı dil'de anlaşabilecek kadar eğitimli olmasını sağlayabilirsiniz.
sonuçta müşterileriniz turist. ve personele eğitim aldırabilirsiniz bütçesi sizden olacak şekilde.

hem personel işini daha çok sever, hemde motive olmuş bir şekilde çalışır.

kurumsal imaj önemli kısaca. bir bütünlük sağlamalısınız..

Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
olasılıksız,omer seven,sampıyon,yorumlarınız ıcın tesekkurler.

Sampıyon,evet oldukca ıyı bır potansıyel var turızm bolgesınde bu ısle ılgılı.cunku turıstler turkıyedn ev aldıklarında cogu zaman burda olamıyorlar.bu nedenle de evlerını kıraya vererek degerlendırmek ıstıyorlar.e tabı bu durumda kendılerı burda yokken evın gereksınımlerını gıderecek guvenılır bırıne de ıhtıyac duyuyorlar.bu da bır cok ınsana ekmek kapısı aralıyor.